Thursday, September 14, 2017

Sokong LGBT: Madey sekeluarga sesat ... PH, ABM pun sama




Pada hari Ahad lepas, ada diadakan demo depan Maju Juunction untuk konon tunjuk perasaan menentang politik toksik. Tapi sebenarnya ia demo LGBT. Malah yang datang itulah pengamal politik toksik. 


Gerakan ini diterajui oleh kumpulan perempuan anti syariah law, pro LGBT, dan lain-lain yang mana dibelakang adalah kumpuln anti-Islam COMANGO. 





Agenda anti syariah yang tersirat disebalik hak wanita




Jelas sekali Pakatan Harapan sokong LGBT







Ini pun gay ker?


PKR sah Parti Keadilan Gay dan pengamal



Yang menyedihnya di akgir hayat mereka, Madey, CT Hasmah, anak dan cucu sedia memberi sokongan pada perjuangan dan ajaran yang sah sesat dari Islam.






Sebabnya anak Maina adalah wild dan gay ....







Turut dah lari dari ajaran adalah ABIM


Aishah Fan Club yang pernah tanding baah tiket PAS pun turut serta. Lesbian juga ke? Butch kot ....



Beringatlah Madey dll akan hari akhirat


S
Politik hanya sulaman dan mereka terlibat unlm 
opertahankan 

5 comments:

  • Anonymous says:
    September 14, 2017 at 10:08:00 AM GMT+8

    Siti kasim ni bila aku tengok ulang2 kali nampak cun pulak, kik3

  • Anonymous says:
    September 14, 2017 at 11:01:00 AM GMT+8

    ABIM = ANWAR BONTOTI ISKANDAR MAHA KUTTY

    padah sampai ke anak cucu......

    kikikikiki.....

  • Anonymous says:
    September 14, 2017 at 12:15:00 PM GMT+8

    Dari dulu lagi aku melihat keluarga Mahathir ni memang anti Islam...

  • Anonymous says:
    September 14, 2017 at 2:46:00 PM GMT+8

    Apa2 tindakan mestilah berlandaskan Islam kalau berbeza maka perlu berhati-hati untuk disokong atau mungkin baik ditolak kan3

  • Anonymous says:
    September 14, 2017 at 2:49:00 PM GMT+8

    Allahhummahtimlana bisuilkhotimah walatakhtimalaina bisuulkhotimah....Ya Allah Mulakan kehidupanku dgn baik dan akhiri dengan kebaikan....(bukan sebaliknya) harap kita tidak "main taik sendiri" dipenghujung kehidupan kita.

fda

Archives