Monday, September 26, 2016

Lim Kit Siang diterima Council of Elders diterajui Ayatollah Mamak


Sebagai mana kita tahu, Mahathir mahukan negara ini diperintah oleh Council of Elders yang tidak dipilih oleh rakyat tapi berkuasa mengarah Perdana Menteri, menentukan segala keputisan melebihi PM dan Majlis Raa-Raja, dan menentukan siapa bakal dijadikan PM tunggul.

Council of Elders menguasai business strategik negara dan memegang harta yang banyak untuk menentukan hala tuju politik negara supaya kroni dapat kekal berkuasa selama-lamanya dan pemimpin negara ditentukan mereka supaya datang dari keluarga tertentu.

Mahathir yang tidak memberi jawapan dengan tepat akan siapa mahu diletak menggantikan Najib terpaksa meletakkan Muhyiddin sebagai Presiden PPBM buat sementara waktu tetapi kuasa adalah pada Pengerusi.

Muhyiddin pun hanya kayu untuk Mukhriz tumbangkan kelak http://snapshot2016.blogspot.my/2016/09/muhyiddin-kini-tunggul-mahathir-untuk.html. Dia pun blur dan kini senyap http://theunspinners.blogspot.my/2016/09/apa-reaksi-si-blur-muhyiddin-tentang.html.

Sebenarnya Muhyiddin serba salah untuk duduk sebaris dengan DAP. DIa lebih senang duduk dengan PKR maka timbul percanggahan kenyataan untuk dia sedia batu Anwar bebas bila berkuasa. Manakala Dr Mahathir kata jangan main isu itu.

Sebenarnyaa Mahathir mahu kuasa dan kemudian hari akan terajang Anwar. Dia hanya mahu perguna Anwar yang di dalam penjara. Itu yang dia tunggu Anwar masuk penjara untuk lakukan serangan terhadap Najib. Berkali-kali ditanya Najib bila Anwar akan masuk penjara.

Dalam satu rally di Pulau Pinang yang mana Mkini kata ada 3,000 kononnya datang untuk sokong dan percaya Lim Guan Eng tidak korup.
Thank you for believing I'm not corrupt, Guan Eng tells supporters 
http://www.malaysiakini.com/news/356870

Persepsi yang dibina adalah Najib yang korup. Walaupun Najib tak beri kroni kontrak dan privatisation project yang habis disapu Mahathir, Kit Siang mahu  rakyat anggap Mahathir kini suci dalam debu serta bersih dari Korupsi, Kronisma dan Nepotisma.

Kit Siang pula begitu beriya-iya menyokong Mahathir di hadapan DAP. 
I work with Dr M to prevent 'second Najib' coming, says Kit Siang 
http://www.malaysiakini.com/news/356855
Tonggonglah rakyat Malaysia jika prcaya sandiwara ini semua.

Ini adalah usaha Kit Siang agar ahli DAP dan kaum cina menerima Mahathir dan secara tak langsung sekali Council of Elders yang mahu di tubuhkan.

Namun DAP kononnya bangkang diadakan:
Second NCC proposal: Analyst objects 'council of wise men' to save nation http://www.malaysiakini.com/news/356730
Second NCC ini dicadangkan oleh Nazir untuk ikut model NCC pertama selepas peristiwa berdarah Mei 13 1969:
http://www.malaysiakini.com/news/356653
Sebenarnya Kit Siang lebih suka pada struktur Council of elders dan DAP pun dikuasai oleh Majlis Orang Tua-Tua dari beberapa keluarga. Council of Elders wujud di Iran tapi Ayatollah merupakan penaraju dan kata terakhir.

Kit Siang merulakan Ayatollah Cina dan Baiyi:


Dengan persekutuan Kit Siang dengan Mahathir, maka bolehlah disatukan keluarga Ayatollah Cina dan Baiyi dengan keluarga Ayatollah lebih besar berikut:


Council of elders yang dikuasai Ayatollah Mamak didalangi oleh  mamak-mamaak seperti Ananda yang sedang dicari mahkamah India, dan Tan Sri Arumugam. Turut serta dan memainkan peranan sokongan adalah cina korporat seperti Tan Sri Rin Kin Mei, Tan Sri Robert Kuok dan  Tan Sri Vincent Tan.

Maka adalah sinergi antara Ayatollah Mamak dan Ayatollah CIna dan Baiyi untuk jadi satu Council of elders. Masaalahnya anwar sendiri pun pernah kata:
http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2016/09/23/anwar-called-mahathir-untrustworthy-mamak-court-told/
Mamak inilah yang telah berdekad-dekad lamanya dari zaman Tunku Abdul Rahman hingga kini terus merosakkan dan porak perandakan negara dan rancangan Tun Razak majukan negara yang adil, saksama dan semua rakyat dapat mengecapi kemakmuran negara!

Melayu terus diperguna ....

2 comments:

  • Anonymous says:
    September 26, 2016 at 1:37:00 PM GMT+8

    Hebat sungguh cita2 mamak kutty nih... mcm nak buat elders of zion protocol of jews... yahudi rothchild dah buat lama dah mamak pun nak buat nnti bole bergabung... suma power mamak punya....

  • Anonymous says:
    September 27, 2016 at 11:32:00 AM GMT+8

    UMNO sudah takut dgn sorang yg hilang akal. dulu citer UMNO, mukhriz hanya la picisan, kutty hanya lah org gila.. skrg .. ha ha ha.. takut takut

fda

Archives