Sunday, April 16, 2017

Masa untuk serang, Madey tak faham 1MDB - "to confuse" bila gagal "convince"


Baik pemimpin mahu pun pengikut, Madey sebenarnya tak faham isu 1MDB. Dulu dia kata RM42 billion lesap, komdian tukar angka bertambah rendah berkali-kali dan akhirnya dia kata RM52 lesap.

Setelah dijual aset 1MDB, tiada pula lesap. Hutang sudah habis.

Nampaknay isu 1MDB sudah terpadam. DIa terpaksa ulang berkali-kali. Rafizi buat fitnah baru tentang PAS terima dana 1MDB yang mana dia tak ada bukti pun diserah paddda 1MDB.

Dalam usaha terbaru Madey - terdessak sampai dua kali di SINI dan SINI, dia terlupa sesuatu:http://snapshot2016.blogspot.com/2017/04/pembinaan-airbase-sendayang-bukti.html
Jangan heran dia tak faham pun isu 1MDB tapi hanya parrot.
http://www.tv14.my/2017/04/13/mahathir-mungkin-sebenarnya-tidak-begitu-tahu-tentang-1mdb/
Ada lagi yang dia tidak faham:


DAh sampai masa kita usahlah layan dan respek sangat orang tua ini yang sudah jadi tali barut DAP.


Datuk Seri Najib Tun Razak berkata sudah tiba masanya aktivis media sosial pro kerajaan Barisan Nasional (BN) untuk menyerang musuh-musuh di alam maya dalam usaha mempertahankan kerajaan dan membantu mengekalkan BN di Putrajaya.

"Kita sudah lama berada dalam defensive mode (mod bertahan). Cukuplah. Kini tibalah masa untuk menyerang!" katanya menerusi blog najibrazak.com bertajuk Himpunan Aktivitis Media Sosial 2017.
Mahathir gagal untuk "convince so he confuse people". Masaalahnya dia pun bukan faham isu 1MDB. Asyik tanya soalan, asyik suruh siasat, asyik sila jawab ...

Dah nak erection, mengikut Zam, tunjuklah bukti. Last minute selalu tipu.0 comments:

fda

Archives