Friday, April 21, 2017

Adakah Zuraidah, AMK kumpul bersama Adam Rusly pertahan rasuah?


Berakhir kini perjalanan anak muda Penjual Nasi Lemak yang menjadi Hartawan Segera melalui politik sebagai pengumpul duit rasuah untuk PKR yang di "money laundering" dengan cara meminta dan menerima rasuah daripada syarikat2 utk mendapatkan projek dari kerajaan negeri Selangor.

Butirannya di
Penjual Nasi Lemak jadi Hartawan Segera ke arah jadi Banduan
http://snapshot2016.blogspot.my/2017/04/penjual-nasi-lemak-jadi-hartawan-segera.html

Hentilah berpolemik:
MENGAPA SALAHUDIN AYOB 'MALU' UNTUK GESA SPRM SIASAT JUGA AZMIN ?
http://gerakan-anti-pkr-new.blogspot.my/2017/04/mengapa-salahudin-ayob-malu-untuk-gesa.html
Salah satu kesalahan adalah menipu.


Adakah Zuraidah akan bersama dan kumpul penyokong di mahkamah DAN berpolemik seperti kenapa tak siasat 1MDB atau ini konspirasi UMNO ....... seperti Lim Guan Eng?


Jika butiran kes di mahkamah mendedahkan rasuah di Selangor, adakah Azmin akan terus berdiam dan buat tak tahu?


Azmin dan Zuraidah telah menafikan dia budak sesiapa dna PKR terlibat. Tapi bila butiran berbukti dikeluarkan, Azmin perlu jawab dan perlu letak jawatan.


Tidak macam DAP.


Bila orang UMNO disiasat dan didakwa, berbondong-bondong puak pembangkang bising. Tapi UMNO tak akui rasuah adalah sesuatu yang perlu dibela.

Orang UMNO yang disiasat dan ada kecurigaan akan digantung jawatan. Bila didakwa akan letak jawatan. Tiada kumpul pengikut untuk sokong sebab UMNO tidak sokong rasuah.Jangan ungkit pasal 1MDB dan SRC jika tidak ada bukti. Baca terbaru Rocky Bru ....
The deal that will force the DOJ to review what little it has on 1MDB
http://www.rockybru.com.my/2017/04/the-deal-that-will-force-doj-to-review.html

Tidak faham isu, tidak investment, tidak faham law, tidak faham international finance, dan tidak tahu cakap omputih, takyahlah nak komen pasal 1MDB dengan hanya jadi burung kakak tua ikut setiap kata-kata orang tua perasuah dan masih menipu pada umur lebih 90 tahun!!!

0 comments:

fda

Archives