Sunday, April 15, 2018

Madey ke Langkawi untuk rompak tanah orang kampong lagi!!!!


42,000 PENGUNDI LANGKAWI TIDAK BERHUTANG KEPADA PEROMPAK TANAH TANAH ANAK LANGKAWI.

Dr Mahathir tiba di Langkawi tengahari tadi dengan menaiki jet peribadi.

Saya pernah bertanya kenapa Dr Mahathir tidak naik penerbangan biasa kerana jet peribadi itu kosnya berpuluh ribu sekali terbang, jawapan mereka, Dr Mahathir sudah terlalu tua dan berilah keselesaan kepada beliau.

Berjaya Leisure Resort - kepunyaan  Vincent Tan proksi Madey

BAIKLAH, BERIKAN KESELESAAN KEPADA DR MAHATHIR. BELIAU BOLEH BEREHAT DI MANA-MANA HOTEL 5 BINTANG MILIK KRONI NYA DI LANGKAWI SAMADA THE DANA, BERJAYA RESORT, THE MERITUS, TANJUNG RHU, THE DATAI, AWANA PORTO MALAI DAN LAIN-LAIN.

The Danna - kepjnyaan Syed Mokhtar atau Madey?

TETAPI SAYA TIDAK AKAN MEMBERIKAN KESELESAAN ITU KEPADA PARTI PEMBANGKANG DI LANGKAWI.


BUKTIKAN KEPADA SAYA HOTEL-HOTEL ITU BUKAN MILIK DR MAHATHIR ATAU KRONI-KRONINYA.


BUKTIKAN SEGALA PROJEK HOTEL YANG MENAFIKAN HAK ANAK LANGKAWI TERHADAP KAWASAN PANTAI ITU BUKAN HASI KERJA BUAT DR MAHATHIR YANG MEROMPAK TANAH-TANAH ANAK LANGKAWI MELALUI LANGKAWI DEVELOPLOPMENT AUTHORITY (LADA) KETIKA ERA PERDANA MENTERI KE 4.

BUKTIKAN DR MAHATHIR TIDAK BERSALAH MENYAMUN TANAH-TANAH DARI ANAK LANGKAWI DENGAN HARGA MURAH KEMUDIAN DIJUAL KEPADA KRONI-KRONI DR MAHATHIR.

Mana Amanah Saham Anak Langkawi yg dijanjikan?

BUKTIKAN KEPADA SAYA, SETELAH MENYAMUN BERATUS BILLION NILAI TANAH  ANAK-ANAK LANGKAWI, TUNJUKKAN KEPADA SAYA WALAU SATU PROJEK KEBAJIKAN UNTUK ANAK LANGKAWI OLEH DR MAHATHIR.

TUNJUKKAN KEPADA SAYA WALAU SATU TABUNG AMANAH UNTUK ANAK LANGKAWI YANG BERJAYA MEMBANTU ANAK LANGKAWI.

TUNJUK SATU SAHAJA! BUKAN DUA!!!

SAYA ANAK LANGKAWI. SAYA LEBIH TAHU SENGSARA ANAK LANGKAWI. ORANG LUAR JANGAN BERITAHU SAYA DR MAHATHIR TIDAK MEROMPAK DI LANGKAWI.

TUTUP MULUT ANDA! ANDA BOLEH BELA DR MAHATHIR DI KAWASAN ANDA, TAPI BUKAN DI LANGKAWI!


CUKUP LAH DR MAHATHIR MERAMPAS HAK ORANG-ORANG KAMPUNG! CUKUP!!!

JANGAN RAMPAS APA-APA LAGI HAK ANAK LANGKAWI.

KEPADA CALON-CALON BARISAN NASIONAL P004 LANGKAWI,  N01 AYER HANGAT DAN N02 KUAH, SAYA AKAN BERIKAN 100% SOKONGAN KEPADA ANDA SEMUA.


SAYA AKAN BERDEBAT DENGAN SESIAPA SAHAJA YANG MAHU BERDIRI DI ATAS PENTAS DENGAN SAYA DI LANGKAWI.

LANGKAH MAYAT SAYA. HIDUP ATAU MATI, SAYA TIDAK AKAN BERGANJAK WALAU SEINCI DARI PULAU SAYA.

ANAK LANGKAWI INI TIDAK AKAN MEMBENARKAN PEMBANGKANG BERTAPAK DI LANGKAWI.

ANAK LANGKAWI!!! TUNGGU AKU PULANG!!!!

Anina Saadudin
EMPIRICAL MALAYSIA

3 comments:

 • Anonymous says:
  April 15, 2018 at 7:03:00 AM GMT+8

  suatu masa dahulu anda begitu menyokong beliau tp setelah anda di tendang keluar baru anda bercakap itu ini sedangkan anda sebagai anak jati langkawi sepertimana yang anda katakan anda telah mengetahui hal ini sebegitu lama apekah muslihat anda sebenarnya

 • Anonymous says:
  April 15, 2018 at 7:26:00 AM GMT+8

  Asalamualaikum ..wahai orang melayu yang mudah lupa dan mudah di tipu, ingat lah bahawa tanag tanah di pulau langkawi telah di jual kepada kroni untuk mmbangunkan resort dan mencari kekayaan dari tanah orang miskin yang dibeli dngan harga yang murah...kesian hampa no...kena tipu habis dengan orng uang lidah bercabang..itulah dia tu bukan pun bangsa Melayu..kalo tak tipu orang tak katalah Mamak putar alam. Hampa p la bagi undi dekat Mamak kuat penipu tu...Tanah melayu di dibeli dengan murah atas nama yayasan...DI JUAL KEPADDA TAIKUN CINA DENGAN HARGA YANG MAHAL....APA PUNYA TURR LAA......

 • Anonymous says:
  April 15, 2018 at 9:27:00 AM GMT+8

  Dolu2 bolelah tipu..rakyat tk celik..semua hangguk..selepas Aman selarang.rakyat dh celik..projek2 mega ahmad albabb yg punya..bersandar kn proksi..klu tk tkkan anakberanak menjuta sekelip mata

fda

Archives