Seminar Kebangsaan Jenayah Sosial Kanak-Kanak

Seminar Kebangsaan Jenayah Sosial Kanak-Kanak

Wednesday, February 1, 2017

AKJ, Outsyed, Apanama dan Zam perlu jelaskan kontrak Opcom



Kalau nak photo op untuk politik pun, cuba jangan tunjuk ke-"boboi"- an kamu. Nak masak pun, mesti ada api
http://khairulryezal.blogspot.my/2017/01/ds-mukhrizmahathir-masak-nasi-goreng.html

Mutakhir ini, Mukhriz banyak buat kerja menakut-nakutkan orang ramai dengan hal bukan-bukan. Kononnya China akan jajah Malaysia. Sebenarnya tidak ...





Cuba guna lojik sikit:
“Just Forest City alone is estimated to be able to house some 700,000 people,” he said. “Who will take up these houses? Johoreans? That is unlikely. There are fewer than two million locals in Johor Bahru, and that’s a generous estimate. Many of them already own houses.”

He noted that some people expected Singapore and Chinese nationals to move in, but he said it was doubtful that enough of them would do so.

http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2017/01/24/expert-sees-spectre-of-ghost-towns-in-johor/

Dengar lah auta cucu dan cicit dari Kerala tapi ngaku Malbari dan Pakistan:


Begini auta psywar cap bunga dan blogger bekas wartawan yang separuh tiang:
http://snapshot2016.blogspot.com/2017/02/blogger-cap-bunga-nama-saja-wartawan.html
hinggakan disuruh belajar dulu jadi pembangkang ...

IDRIS AHMAD SINDIR 'MENTERI PROPAGANDA' MAHATHIR, INSAF SELEPAS DEDAK UMNO SUDAH TIDAK DIBERI!!! 
http://theflyingkick.blogspot.my/2017/01/idris-ahmad-sindir-menteri-propaganda.html 

Pihak berwajib dalam kerajaan dan parti perlu lakukan sesuatu dengan teguran Zahid Hamidi. Jangan asyik sensitif dan buat teori konspirasi.

Bagi Mukhriz yang nak gempaq-gempaq orang tapi masaalaah penoreh getah pun dia tak mahu selesaikan dan dok mengemis harap bajet serta tak mahu fikir:


... SILA JAWAB ISU OPCOM:



Sila teliti surat berikut:


Tarikh surat ini adalah pada bulan akhir bapanya Perdana Menteri. Last kopek .....
SKANDAL BMF DAN SKANDAL FOREX GAGAL DIJAWAB, KINI MUNCUL PULA SKANDAL OPCOM-MUKHRIZ UNTUK MAHATHIR DAN PENYOKONGNYA!!!
http://theflyingkick.blogspot.my/2017/01/skandal-bmf-dan-skandal-forex-gagal.html

Satu lagi contoh Kelepetokrasi Kutty 
http://khairulryezal.blogspot.my/2017/01/satu-lagi-contoh-kelepetokrasi-kutty.html 
Sebelum sesiapa nak kata Mukhriz hebat bina business. Kali pertama dia mulakan business Opcom, dia rugi besar ditipu partner satu cina ada Phd. Tak pandai mana pun.

Lalu papa tolong aturkan Ericson dan Opcom dapat exclusive rights to manufacturer dan market cable optic Ericson. Sambil itu Telekom dan lain-lain telco yang dikuasai papa telah gunakan spec Ericson saja.

Bila habis kontrak 3 tahun, orang lain masuk dan Mukhriz tak dapat kontrak. Ericson enggan bekalkan dan arah suruh mengadap Mukhriz.

Janganlah temberang ...


Jawab ye blogger cap bunga.

3 comments:

  • Anonymous says:
    February 1, 2017 at 10:53:00 AM GMT+8

    Oit...opcom ni jv antara opcom dan erickson..so waht?

    Ada binding agreement..semua boleh selongkar kalau tak pias hati...so what?

    Hang spin lah kot mana pun..tapi hang tak boleh spin mcmana rm2.6b masuk dlm akaun personel..

    So what

  • Anonymous says:
    February 1, 2017 at 2:29:00 PM GMT+8

    Mahathir steady jer jawab sendiri..dlm tempoh kurang 48 jam..sendiri jer dia jawab dengan menyakinkan pulak tu..
    Yg pemimpin lanun kau yg kaki kepit kuat kelepet harapkan macai standard air kumbahan macam kau tolong jawab kan..tanye pemimpin penyamun kau tu..telo mane ..telo??!!

  • Anonymous says:
    February 1, 2017 at 5:24:00 PM GMT+8

    Harga minyak ditetapkan naik berkuatkuasa Februari mulai tengah malam ini. Presiden Persatuan Pengusaha Stesen Minyak Malaysia (PDAM) Datuk Khairul Annuar Abdul Aziz mengesahkan kenaikan.

    Harga baharu RON95 dan RON97 naik 20 sen masing-masing kepada RM2.30 dan RM2.60. Sementara itu, harga diesel naik 10 sen kepada RM2.15.

    Sebelum ini, pesanan WhatsApp tersebar mengatakan RON95 akan naik 15 sen, daripada RM2.10 kepada RM2.25 seliter manakala RON97 akan naik 5 sen kepada RM2.45, sementara diesel dijangka naik 20 sen kepada RM2.25 seliter.

    Pada 1 Januari, kos petrol RON95 naik 20 sen kepada RM2.10 seliter, manakala RON97 naik 15 sen kepada RM2.40 seliter. Diesel naik 20 sen kepada RM2.05 seliter.

    Kenaikan harga minyak esok dikatakan akibat kenaikan harga minyak mentah di pasaran dunia serta nilai ringgit yang rendah lapor FMT

fda

Archives