Saturday, August 26, 2017

Kronisma, coverup forex layukan bunga raya, bunuh PKR


Jika tempoh hari, 10 ribu Armada Terengganu keluar parti.

Nampaknya kini pendedahan dan kritikan terhadap Tun Dr Mahathir serta keluarga dan Timbalan Tan Sri Muhyiddin telah membuka kesedaran ahli parti.

PPBM hanya parti agenda peribadi dan kroni. Ia bukan parti untuk perjuangan Melayu. Mahathir sebenarnya tidak peduli Melayu.



Melayu tidak bertambah maju bawah Mahathir.

Melayu hanya diberi dedak subsidi untuk dikudakan sokong dia

Dia hanya kasi dedak untuk dapat sokongan politik.




Tapi yg kaya, kroni dan keluarga.

Mereka mula sedar kerugian kepada negara lebih dari yang diketahui ramai.









Bodoh punya mamak pencacai.




Lagi memalukan Malaysia tak ada mantan menteri bodoh.

Game 1MDB Madey pun over.


Complainant 1MDB ke DOJ rupanya perasuah dan penipu untuk Eco World.




Ha ha ha ... pejuang rasuah menipu petani peneroka tanah pertsnian Kuala Selangor.

http://selangor-leaks.com/en/news/134/eco-world-not-paid-settlers-compensation/view

http://selangor-leaks.com/en/news/135/agriculture-settlers-cheated-out-of-their-land-/view

Satu lagi Penaja PPBM letak jawatan. Kali ini di Dungun.



Dengarnya, kes-kes rasuah di Selangor telah mencemaskan PPBM dan PKR.




Jika VC ni tak mahu kerjasama, dia sama2 sign.

http://www.thestar.com.my/news/nation/2017/08/23/jana-niaga-deal-made-in-accordance-with-court-decision-says-mbi-and-unisel/





http://niknazmi.com/bm/2017/07/27/respon-kepada-rizal-mansor-soal-unisel/

Bodoh punya Suhaimi dan Nik Nazmi. Ini bukan isu pilitik tapi isu undang2. Ini kes masuk duduk lama2.

Sementara penyokong PPBM dan PKR, inilah masa nak pow duit pemimpin. Pow dan tinggalkan!!!!

2 comments:

  • Anonymous says:
    August 28, 2017 at 8:33:00 PM GMT+8

    Cakap tak serupa bikin. Dia tubuh parti melayu baru tu yg jdi sebab melayu semakin berpecah. Cermin diri la sebelum bercakap.

  • Anonymous says:
    August 29, 2017 at 10:45:00 AM GMT+8

    Takde apa kesan pun. Kau gi nengok ceramah PH. Beribu rakyat yg datang bagi sokongan. Semua dah benci BN ni. Jangan nak dengar cakap org. Pergi tengok sendiri sambutan. Umno nak buat kena ada cabutan bertuah baru org datang.
    Hakikatnya bukan semua org bodoh macam kau. Samun dulu duit upah kau tulid blog bangang kau ni. Lepas ni kau main telur je kat umah.

fda

Archives