Thursday, March 16, 2017

Parti ciput, Chairman perasan boss, Presiden takut DAP ...






  • Parti ciput
  • Ahli berapa kerat
  • Ceramah cuma berani tempat kuat, lain tempat kosong
  • Penyokong tak cerdik serupa sekolah setakat darjah 5
  • Pentaksub sokong pemimpin raja rasuah, merugikan negara, dan pelindung penjenayah. Marah bila dibentangkan kebenaran.
  • Propaganda fake news, fakta out 
  • Hujah takde, cuma auta keling...

Tapi Pengerusi nak jadi boss dan arah orang lain ikut cakap dia. Gempaq mesti lebeh ...

Sayang Presiden parti takut DAP ...

http://snapshot2016.blogspot.com/2017/03/konon-anak-ustaz-pejuang-melayu-islam.htm






3 comments:

  • Anonymous says:
    March 16, 2017 at 3:16:00 PM GMT+8

    Akhirnya yahudi keling kerala tewas juga kepada cinabukuit....

    Sebelom mampus, keling kerala dah mula tunjuk tanda2 hati busuk dan jiwa tak tenteram.

  • Anonymous says:
    March 17, 2017 at 10:36:00 AM GMT+8

    Sohih kau ni baral bin bangang. Parti ciput ye. Kau tunggulah pru nanti. Kau ni diam dalam hutan dan tak sedar sokongan parti ciput ni hebat. Kita sesama tengok. Insyaallah melingkup najib razak kaki samun ...

  • Asaif Barkiya says:
    March 20, 2017 at 12:45:00 PM GMT+8

    Aristrokrat politik yang telah habis tarikh luput selepas 22 tahun masih beranggapan rakyat Malaysia seluruhnya yang trrhutang budi wajib mengikut telunjuknya.Malang kepada orang tua separa nyayuk yang di labelkan old school politician.Orang tua ini secara fakta miskin budi kepada pengundinya di kubang pasu yang lebih 22 tahun mengundinya tetapi tetap miskin kedana tapi taikun taikun seperti vincent tan,tan sri yeoh@ytl,ananda krishnan,Abu juling,daim yang tidak layak mengundi beliau di perkasa dan di biliunairkan.Layaknya si tua bangka ni di lupakan atau tak di endahkan.Rumah kata pergi kubur kata mari.Manusia durjana ni kemungkinan akan bertekak dengan malaikat maut dan mungkar nakir sepertimana walaupun di usia penghujung tetapi masih nak bertekat dengna pemerintah sediada.Api baranya akan di bawa sampai ke dalam liang lahat rasanya.

fda

Archives