Sunday, August 28, 2016

Demo gagal, Madey tak turun


Malam di Kota Baru pun yang datang muka-muka Kelab Chedet saja. Lepas Langkawi silalah pi ke Johor. Baca Snapshot2016 http://snapshot2016.blogspot.my/2016/08/kalaau-berani-turunlah-mahathir-dan.html
 
Jangan pula nak ulang kata-kata lama ...


Demo semalam sebenarnya sudah gagal ... Start pun slow.



Anis Shafiqah kata 5 ribu akan datang. Semalam cuma 1,500 saja. Itu pun bantuan luar. Parti-parti Pakatan Harapan hanya mampu bawa banyak tu saja?

Rakyat sudah muak dan jelak dengan demo perhimpunan haram

Boleh Jamal Pak Tongkol kata dia tak datang pun sudah gagal


Apa yang positif sekarang?




Budak-budak hingus ini hanya diperguna DAP







Kenapa Mahathir dan Mahyuddin yang begitu baik dan bersekongkol dengan DAP kini malu nak hadhir? Budak-budak ini semua adalah kejayaan Muhyiddin di Kementerian Pendidikan ...



Rakyat tahu bahawa demo ini didalang maha-dah-tua dari luar




Baik tua atau yang muda, bukan faham pun bila baca DOJ. Main ikut apa orang lain yang ada agenda politik kata!!!!!

Mana yang bani Lott akhir zaman ...


ELoklah kamu rosakkan anak-anak pula


Katanya Perkasa sokong Bersatu dan demo Tangkap MO1.


Dah tak sokong lagi Sultan Johor.


Diam ajer .... Perkasa Johor!

10 comments:

  • Anonymous says:
    August 28, 2016 at 10:40:00 AM GMT+8

    midin buat apa dia nak turun demo.. dari dia pegi tangkap maria ozawa 1 lebih baik dia pegi tangkap nika gee.. misti melekat punya..

  • Anonymous says:
    August 28, 2016 at 12:11:00 PM GMT+8

    "Nothing2Hide" pon Najib tak turun walaupon kononnya nak berterus terang dengan wartawan pasal 1MDB...pooooorah

  • Anonymous says:
    August 28, 2016 at 3:42:00 PM GMT+8

    Duduk dlm gua ker cai????
    Klu dah ketua polis negara kata keselamatan lbh utama...kena akurlah.Anyway bnyk hikmah disebaliknya...mahdey makin nyanyuk dan makin bnyk dosa2nya lebih buruk dpd 1mdb.

  • Anonymous says:
    August 28, 2016 at 4:57:00 PM GMT+8

    Alah masing2 dah bnyk buat hal...nak tunjuk baik kpd rkyat la konon. Tu dok perkuda mahasiswa plk. Apa nk jdi dgn politik tanah air ni. Makin bodoh nampaknya.

  • Anonymous says:
    August 28, 2016 at 8:30:00 PM GMT+8

    Pundek.

  • Mohd Azrai Sujana says:
    August 29, 2016 at 2:47:00 AM GMT+8

    Nak tanya admin.

    Kenyataan DOJ tu semua x betul ke?.
    Tengok mcm Admin ni percayalah yg MO1 tu bukan najib?
    Kalau gitu admin ni bodoh la.. Bukan sya kata ya.. Ada YB yang kata.

  • SnapShot says:
    August 29, 2016 at 11:42:00 AM GMT+8

    Yg tanya2 admin, sila jawab:

    Adakah dokumen doj itu hukuman dan keputusan mahkamah?

    Dah sabit ke hukum?

    RM2.6 billion tu juga disebut sebagai derma kerajaan saudi. Jika tak percaya, apa bukyi kata saudi bohong?

    Yg cilok duit lari ke goodstar, akdmic, blackstone, dan aabar investment pjs bvi tu dilakukan oleh atau atas arahan najib ke?

    Najib berkuasa di bawah 117 tapi adakah dia suruh cilok? Dia ke cilokkan?

    Jika dia hanya tahu terima derna tapi tak tahu hal lain, salahkah?????

    Katanya najib arah di atas dan terima bawah. Orang lain buat kerja kotor. Tapi 1mdb pula kata ada bukti dan dokumen arahan transfer datang dari partner arab.

    Doj kata duit 1mdb dicuri tapi keterangan dokumen jelas bukan 1mdb yg kena tapi duit arab yg kena cilok.

    Faham ke yg tanya2 admin?

  • SnapShot says:
    August 29, 2016 at 11:43:00 AM GMT+8

    Yg tanya2 admin, sila jawab:

    Adakah dokumen doj itu hukuman dan keputusan mahkamah?

    Dah sabit ke hukum?

    RM2.6 billion tu juga disebut sebagai derma kerajaan saudi. Jika tak percaya, apa bukyi kata saudi bohong?

    Yg cilok duit lari ke goodstar, akdmic, blackstone, dan aabar investment pjs bvi tu dilakukan oleh atau atas arahan najib ke?

    Najib berkuasa di bawah 117 tapi adakah dia suruh cilok? Dia ke cilokkan?

    Jika dia hanya tahu terima derna tapi tak tahu hal lain, salahkah?????

    Katanya najib arah di atas dan terima bawah. Orang lain buat kerja kotor. Tapi 1mdb pula kata ada bukti dan dokumen arahan transfer datang dari partner arab.

    Doj kata duit 1mdb dicuri tapi keterangan dokumen jelas bukan 1mdb yg kena tapi duit arab yg kena cilok.

    Faham ke yg tanya2 admin?

  • Anonymous says:
    August 29, 2016 at 12:32:00 PM GMT+8

    Ramai ahli perkasa persoal sapa bagi mandat mencampuri hal politik, itu ke matlamat perkasa.

  • Anonymous says:
    September 3, 2016 at 11:30:00 PM GMT+8

    Terbaikkkk!!!

fda