Wednesday, May 10, 2017

PH tiada calun PM atau Azmin pura-pura?Zaid Ibrahim main politik atau pagi-pagi dah htogok 3 botol brandy bila dia kata mahu Mahathir kembali menjadi PM:
http://snapshot2016.blogspot.com/2017/05/perancis-lantik-presiden-39-tahun-si.html

Namun kemungkinan ini tidak boleh ditolak kerana sudah ada ura-ura Mahathir akan kembali sebagai PM untuk kemudian dia "paksa" Agong untuk ampunkan Anwar sodomi.

Kini Anwar sedang memohon pengampunan yang membawa makna dia ngaku dia meliwat.

Adakah patut Mahathir akan bawa kembali Anwar yang juga sudah "tua" dan seperti tuduhan lepasnya orang yang tidak bermoral serta kita semua tahu dia korup dari pelbaga segi dan berpotensi mnjadi diktator yang tidak boleh ditegur dan kuat pusing untu pegang tampuk pemerintahan negara?

Namun itulah Mahathir ... binatang politik yang merupaka pelakun Bollywood hebat dan tiada pendirian tetap serta mudah U turn sesuka hati. Politik dan kepentingan diri melebihi segala-galanya!

Sudah ada ura-ura Mahathir sebenarnya mahu letak Azmin Ali sebelum dia konar setelah bertemu Anwar dimahkamah. Maka itu yang Azmin mengubah komen Zaid yang sering suka memandai tapi belum pasti boleh menang mana-mana pun:


Komen Azmin ini sebenarnya usaha membatalkan cadangan Zaid yang lebih terdorong dari penolakkan DAP terhadap Azmin. Harus ingat DAP suatu ketika mahu Khalid kekal dan Azmin tidak jadi MB sebelum mereka U turn atas sebab-sebab tertentu. 

Baik Mahathir atau Anwar dan isteri atau Azmin atau anak beranak Lim  ... semua korup.

Untuk tutup salahlaku korup masing-masing, kini mereka tuduh dengan suara lebih nyaring terhadap Najib sebagai korup. Bukti sebijik habuk tidak ada.

Hanya "hearsay" yang tidak lain dari orang ini kata, akhbar luar tulis itu ini, SR penyamun penipu dedah ini itu dan DOJ yang belum bicara masih nak siasat sebelum buat dakwaan dan tuntutan.

Sebenarnya siappa antara ramai-ramai pemimpin PH yang layak? Muhyiddin pun tidak malah adalah blur ... Yang ada pendedahan mentadbir pun Lim Guan ENg dan Azmin tapi korup menunggu terdedah terbarai!

PAS pun ada pendedahan pentadbiran tapi gagal!!!!

2 comments:

  • Anonymous says:
    May 10, 2017 at 9:08:00 AM GMT+8

    Tun M jadi PM THE BEST!!!

  • Anonymous says:
    May 10, 2017 at 9:47:00 AM GMT+8

    Tun M jadi PM kembali The Best!!

fda

Archives