Sunday, June 12, 2016

Rendahkan maruah jadi tukang sebar Rafizi pemfitnah #1Tun pun bukan guna MAS.

Malah dia bertanggungjawab jahanamkan MAS dengan membenarkan Tony Fernandez ambolalih AirAsia dengan arah DRB jual padanya.

Professional Melayu nak mulakan Low Cost Airline dia tak luluskan. Keling pariah tu yg dia beri dan entah mungkin paper pun photostat copy dari EPU.

Tun M dan Tun Siti pun banyak guna jet peribadi ketika Tun M PM. Dia sorok melalui jet kepunyaan kroni dan anak syarikat MAS yang dibiar rugi.

Ketika sudah tidak PM pun masih guna jet peribadi yg guna perbelanjaan kerajaan.

Baca http://snapshot2016.blogspot.my/2016/06/sengaja-lupa-sendiri-dan-isteri-guna.html

Maka tidak faham kenapa rendahkan maryah dan martabat untuk sebar pembohongan Rafizi pemfitnah #1 yg 95% semua tipu dan pusing fakta.

Caj kapalterbang hanya flight time dan bukan ketoka landing. Satu suitcase berisi duit pun berat untuk seorang angkat. Ini lagi 2 beg.

I give YB Rafizi Ramli and Amanah MP YB Raja Bahrin 24 hours to admit mistake over Rosmah's trip to Turkey, apologize for being malicious and admit they have "batal puasa".

http://antirepublik.blogspot.my/2016/06/rafizi-vs-datin-seri-rosmah.html

Kini Tun M jadi pencacai rafizi untuk sebar fitnahnya ke Kuala Kangsar.

Baca di http://klxpress.com.my/bahasa-melayu/21-politik/15726-tun-mahathir-bawa-big-lie-ke-kuala-kangsar-2.html

Sudah pastinya isu yang bakal dibangkitkan oleh Mahathir dalam ceramahnya nanti akan berkisar kepada agenda menjatuhkan BN dan UMNO serta kepimpinan yang sedia ada sekarang. Kegagalan meletakkan Mukhriz sebagai Timbalan Presiden telah menjadikan Mahathir separuh sasau.

#PRKKualaKangsar : Mahathir Sudah Berpaling Tadah , Sokong Pakatan

http://www.pru14.tv/2016/06/12/prkkualakangsar-mahathir-sudah-berpaling-tadah-sokong-pakatan/

fda

Archives