Monday, June 6, 2016

Datin Mas sudah 27 tahun berkhidmat untuk Kuala Kangsar“Saya wanita Kuala Kangsar dan telah 27 tahun berkhidmat bersama arwah suami untuk masyarakat di sini,” demikian tegas calon Barisan Nasional (BN) bagi Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Kuala Kangsar, Datin Mastura Mohd. Yazid.

Balu kepada penyandang kerusi Parlimen Kuala Kangsar, Allahyarham Wan Mohammad Khair-il Anuar Wan Ahmad itu menambah, soal ‘orang luar’ tidak timbul dalam pencalonan beliau pada PRK ini kerana beliau bukan orang baharu di kawasan tersebut.

“Saya berkahwin dengan orang sini dan telah bekerja bersama arwah suami, untuk masyarakat Kuala Kangsar .“Biarlah apa orang mahu kata, masyarakat di sini lebih tahu cara kerja kami dan saya yakin serta serahkan kepada orang Kuala Kangsar untuk membuat pilihan yang bijak,” kata beliau dalam sidang akhbar di kediamannya di sini hari ini.

Sepenuh di MyKMU SINI

Tersebar pula tomahan kata Datin Mas dipaksa. Snapshot2016 menjelaskan http://snapshot2016.blogspot.my/2016/06/isu-iddah-kemudian-kata-orang-luar.htmlfda

Archives