Saturday, December 9, 2017

DAP Evangelis larang pemimpin PAN hadhir perhimpunan bantah US


Semalam mendapat mesej dalam group Amanah, SU meminta ahli² Amanah turun berdemo di hadapan kedutaan U.S

Saya terpaksa megambil cuti mengejut memandangkan ini adalah suatu manifestasi besar penentangan terhadap Zionis Israel dan Donald Trump U.S. Saya bersama seorang kawan bergerak ke kedutaan, dan di tengah² ribuan penyokong parti Pas, kami bertemu Y. Bhg Ustaz Ahmad Awang yang ditemani dua orang berumur 40an berpakaian awam (India Muslim). Kami berkumpul bersama sehingga berjumlah hampir 20 orang.

Saya zahirkan perasaan malu utk mengeluarkan bendera Amanah di tengah belasan ribu penyokong Pas, sebetulnya saya silap memakai baju Amanah. Kami hanya berada sekelompok memekakkan telinga kerana pentas bergerak (Hilux) Pas berada dekat dengan kami.

Saya amat kesal dengan sikap pimpinan terutamanya Tn Hj Anuar Tahir yang sebelumnya menulis memo arahan berdemo, padahal batang hidung beliau langsung tidak kelihatan.

Saya juga amat kesal panglima perang demo seperti Tn Hj Presiden, Dr Hatta, Yb Khalid dan semua pimpinan tidak langsung cakna dengan program yang diarahkan.

Baca sepenuhmya di

https://theflyingkick.blogspot.my/2017/12/surat-terbuka-penyokong-pan-yang-panas.html

Mungkin DAP tak menyetujui PAN hadhir ke perhimpunan itu tetapi fahami bekas ahli PAS ini tidak boleh tidak berhimpun.

Maka DAP arah pemimpin PAN supaya tidak.hadhir.

Kenapa DAP menyokong tindakan Amerika Syarikat untuk umum Jerusalem sebagai ibu negara?

Sebab DAP dikuasai oleh kaum cina yang berugama Kristian aliran evangelist. Ajaran Kristian evangelist percaya Yahudi adalah the chosen people dan menyokong pembentukan Israel.

Maka pemimpin akur saja tanpa bertanya kenapa pemimpin DAP Kristian evangelis masih tidak memeluk ugama Judaisma jika percaya Yahudi adalah chosen people of God?????

Mat Sabu ... mana ada betul otak.dia. Normah Normah ....

6 comments:

  • Anonymous says:
    December 9, 2017 at 11:25:00 AM GMT+8

    Kat mana bukti arahan DAp tu? tau maksud fitnah?

  • Anonymous says:
    December 9, 2017 at 5:18:00 PM GMT+8

    http://www.sudantribune.com/spip.php?article64194

    adakah PM akan ikut langkah Sudan ni ?

  • Anonymous says:
    December 9, 2017 at 6:31:00 PM GMT+8

    Kat mana bukti najib selewengduit 1mdb??? Tau maksud fitnah???

  • Anonymous says:
    December 10, 2017 at 2:02:00 PM GMT+8

    Abis, mana pegi pemimpin pan?

  • Anonymous says:
    December 10, 2017 at 9:19:00 PM GMT+8

    Memang pan akan tunduk dn patuh kpd kehendak dap. Tak mustahil dlm perkara begini pun.

  • Anonymous says:
    December 12, 2017 at 8:07:00 AM GMT+8

    Tau...fitnah tu mcm rafizi fitnah rahman dahlan...hehe..bongok

fda

Archives