Sunday, June 11, 2017

Desas desus exco Armada akan konar dan tuduh UMNO bayar


Exco Aramada buat pelagai tuntutan terhadap Tun DR Mahathir dan Tan Sri Muhyiddin Yassin. Tapi bila Syed Saddiq mula main wayang bodoh untuk segera hadapkan jawatankuasa disipin ...

http://snapshot2016.blogspot.my/2017/06/lakunan-syed-saddiq-pun-kelihatan-bodoh.html

... dan usulkan FOrum Nothing2 Hide

https://www.nst.com.my/news/nation/2017/06/247776/nothing2hide-forum-hopes-stir-discussion-between-pm-tun-mahathir#cxrecs_s

Dah nampak wayang Tamil PPBM.

Kemungkinan besar PC semalam pun adalah wayang Tamil ...

KUALA LUMPUR 10 Jun - Angkatan Bersatu Anak Muda (Armada) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) semakin hilang kepercayaan terhadap pucuk pimpinan parti itu yang dilihat tidak berintegriti dan menyalahgunakan kuasa.

Exco Armada PPBM, Muhammad Hafiz Azhar berkata, pelbagai soalan diajukan oleh ahli peringkat akar umbi mengenai kekayaan luar biasa anak-anak Pengerusi PPBM, Tun Dr. Mahathir Mohamad dan juga skandal Nika Ghee dengan Presiden PPBM, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

“Bagaimana pun semua soalan itu akan dielak daripada dijawab oleh mereka yang berkenaan ketika mesyuarat bersama dan saya sendiri menghantar pesanan ringkas kepada Ketua Armada, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman tetapi semuanya membisu seperti ingin melindungi sesuatu.

“Perkara itu perlu dijelaskan dan semua ahli ingin mengetahui kebenaran. Jika mereka tidak jujur maka selama ini perjuangan kami untuk parti adalah sia-sia,” jelasnya pada sidang akhbar di sini hari ini.

http://www.utusan.com.my/berita/politik/exco-armada-tuntut-penjelasan-1.491936

Disuspek Hafiz akan konar dan kata UMNO bayar dia untuk timbulkan isu. Kemudian ini ada lagi ihak dalam PPBM buat lakunan sama.

Tujuannya supaya bila timbul puak yang tidka puashati bersuara maka ia kelihatan UMNO bayar. 

0 comments:

fda

Archives