Friday, October 14, 2016

Adakah PPBM yang akhirnya beri Ezam jawatan?

Mahathir kata ada pemimpin UMNO yang akan masuk PPBM. Rupa-rupanya hanya Ezam ...


Sebaik saja habis tangguh Senator Ezam yang mana dia tiada sumbangan sebanyak mana pun dan sebagai Pengarah Strategik di MOF, entah apa yang strategik sangat yang dilakukan?

Setakat kasi ceramah saja?


Kata Ezam dia keluar UMNO sebab rasuah masih berleluasan. Yang dia ikut parti Mahathir dan Muhyiddin serta Shafie di luar parti tu bersih sangat ke?


Mungkin cita-cita Ezam bakal tercapai kerana di PPBM dia bakal dapat jawatan. Sediakah Mahathir beri Ezam jawatan Timbal;an Presiden kepada Muhyiddin di mana Khairuddin sudah bersuara mahu Mukhriz dinaikkan Timbalan walaupun dia hanya Boboi yang leka, lena dan pengantin.

Sebenarnya Ezam nak jadi Menteri ... tapi adakah dia cermin dirinya? Kawasannya di mana? PJ Selatan boleh ke menang PRU? Shah Alam bolehkah dia diterima dengan baik oleh orang UMNO mahu pun orang tempatan sama juga orang pembangkang?

Ezam ini sebenarnya hipokrit. Banyak tikam belakang? Baca http://snapshot2016.blogspot.com/2016/10/ketika-reformasi-ezam-bocor-rahsia-ke.html

Hari itu Ezam dikatakan akan masuk balik PKR untuk halang kenaikkan Azmin dan dijanjikan jawatan MB Selangor. Dulu dikatakan dia bawa kotak 6 biji ke UMNO untuk intip bagi pihak PKR.


Kesian Nurul, abang Ezam tidak kembali ke PKR kerana ada tugas. Adakah dia masuk PPBM untuk intip PPBM?

Ezam memang hipokrit. Pergi baca kisah di Snapshot2016

0 comments:

fda

Archives