Sunday, December 10, 2017

Mukhriz, selebriti boneka Azimi yang rapuhkan PPBM Kedah

|0 comments

Tiang Seri PPBM semakin hari semakin hampir tercabut pelapiknya...pelapik-pelapik yang sedia ada semaki mereput  disebabkan asasnya tidak kukuh...

Desas-desus pang....pong...pang..pong ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒmelegari ruang maya...pelbagai ragam manusia timbul...benarlah perjuangan yang berasaskan KUASA serta KETAMAKAN akan akhirnya menemui kegagalan...

MEMANG BENAR...

Ramai yang menyonkong namun semakin ramai yang mula tersedar dari lamunan terhenti yang dimainkan oleh pimpinan PPBM dipelbagai peringkat..

Kemuakan ini bermula dengan pelbagai siri-siri rombakan ...pemecatan keahlian...press confrence..skandal..hilang kepercayan dan macam2 lagi..


Dari situ wujudnya pelbagai kem di peringkat tertinggi pimpinan...ada kem Ketua Bahagian tak sebulu dengan kem azimi Daim..

Boboi bukan layak menjadi seorang pemimpin ( bukan tok kata tapi kawan2 ppbm tok yg cakap ) dia bukan boleh buat keputusan pun..tu pasal ketua2 Srikandi lepas jawatan kerana hilang keyakinan pada boboi...

Mereka hanya teruja dengan Tun M saja..Boboi hanyak layak menjadi seleberiti saja... keputusan orang lain yang buat..sekadar boneka....

Dengan KB PPBM Pendang pun tak mampu bersuara apatah malaun2 yang lain..tu pun jangan ada hati nak jadi MB..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Alkisahnya di Pendang ni lain pula ...dari seorang....seorang dipecat dengan kata berlaku rombakan kerana mengugat kedudukan KB yang tidak layak untuk jadi IKON pun tapi disebabkan entah macam mana diberi kepercayaan oleh ahli...adussssss๐Ÿ‘น๐Ÿ‘น๐Ÿ‘น

JOM TERJAH...

Ada kumpulan tertentu cuba merancang untuk jatuhkan KB PPBM Pendang..kumpulan ini begabung dengan tok penghulu (mantan) ...pak teh (pun ada masalah dgn sebuah sekolah di tanah merah ) dulu ahli Pas...lepas tu join UMNO..ikut PERKASA..lanie jadi PERKAKAS PPBM..dengarnya ada banyak RAHSIA ...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Lanie depa dok rancang nak bawa keluar buang pelapik Tiang Seri yang dah reput ni dengan dibayangi 2 orang  Dato'  berkongsi satu MUKIM yang sama...satu laluan BAN yang sama...๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

Oppppppssss...segalanya ๐Ÿ†“ ..terlopong kau baca ni yer ..deme ni nak nengok mika tu bijak atau idak yop..rupaaaaaaanya...idak juga..

Deme jangan mimpi la yang dema nak jadi calon sg tiang ...dema pun akan dinyakkan yop oiiiii..tok dah cakap awai dulu lg sama mika tapi mika degil..rasakan ...dema kutip duit dari botoi le nampaknye..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Tahniah la pada Tok Penghulu Malek yang dicadangkan bakal memimpin PPBM Pendang dan seterusnya diangkat calon Parlimen...

Tok Adi Pendang
#bicaratokadipendang

Facebook AdiJangan harap PH pertahan Islam

|0 comments

WAWANCARA TIAN CHUA DEDAH KETIADAAN KOMITMEN PAKATAN HARAPAN PERJUANG ISU-ISU ISLAM

Penelitian ke atas laporan wawancara0 Naib Presiden PKR, Tian Chua, membolehkan kita tahu bahawa salah satu kelemahan utama Pakatan Harapan ialah ketiadaan komitmennya di dalam memperjuangkan isu-isu yang mempunyai hubung-kait dengan kedudukan Islam.

Ini dapat dilihat melalui kenyataan Tian Chua ini: “Dalam bercakap tentang mengubah kerajaan, rakyat juga membentangkan beberapa isu kepada kami. Mereka mahu tahu pendirian kami tentang isu itu, tetapi kami belum bersedia bagaimana untuk menjawab soalan ini. Contohnya tentang rang undang-undang persendirian RUU 355 yang dibawa PAS (untuk meminda Akta Mahkamah Syariah (Bidang kuasa Jenayah) 1965 bagi memperkasa hukuman syariah). Bagaimana kami hendak imbangkan Islamisasi dan sekularisme? Apa pendirian kami? Kami tidak bersedia untuk menjawab soalan ini; itu kelemahan kami.”

Soalnya ialah kenapakah Pakatan Harapan, yang dianggotai oleh ramai pemuka Islam di dalam AMANAH khususnya, tetapi juga PKR dan PPBM, tidak bersedia untuk menjawab soalan-soalan yang mempunyai hubung-kait dengan kedudukan Islam ini?

FB Kamarul Yunos

Dalam hal perjuangkan Islam, lupakanTok Wali dan penerapan nilai2 Islam. Dia begitu membenci perjuangsn Islam PAS dan sering menghina Islam dan ulamak.


Mahathir sekeluarga anuti fahaman sesat Islam liberal yg buat tafsiran sendiri tanpa ilmu.


Akibatnya, anak dan cucu membenci hukum Islsm dan mengamal LGBT yg buka sebahagian maqasid syariah dlm memelihara zuriat Islam.
Sama juga kesesatan Anwar dan keluarga.


PAN yang asalnya pemempin PAS yang exttim kini akur kepada DAP untuk jadi liberal dsn tinggalkan perjuangan Islam.
Hanya persepakatsn UMNO dan PAS saja boleh perjuangkan Islam.Saturday, December 9, 2017

DAP Evangelis larang pemimpin PAN hadhir perhimpunan bantah US

|1 comments

Semalam mendapat mesej dalam group Amanah, SU meminta ahli² Amanah turun berdemo di hadapan kedutaan U.S

Saya terpaksa megambil cuti mengejut memandangkan ini adalah suatu manifestasi besar penentangan terhadap Zionis Israel dan Donald Trump U.S. Saya bersama seorang kawan bergerak ke kedutaan, dan di tengah² ribuan penyokong parti Pas, kami bertemu Y. Bhg Ustaz Ahmad Awang yang ditemani dua orang berumur 40an berpakaian awam (India Muslim). Kami berkumpul bersama sehingga berjumlah hampir 20 orang.

Saya zahirkan perasaan malu utk mengeluarkan bendera Amanah di tengah belasan ribu penyokong Pas, sebetulnya saya silap memakai baju Amanah. Kami hanya berada sekelompok memekakkan telinga kerana pentas bergerak (Hilux) Pas berada dekat dengan kami.

Saya amat kesal dengan sikap pimpinan terutamanya Tn Hj Anuar Tahir yang sebelumnya menulis memo arahan berdemo, padahal batang hidung beliau langsung tidak kelihatan.

Saya juga amat kesal panglima perang demo seperti Tn Hj Presiden, Dr Hatta, Yb Khalid dan semua pimpinan tidak langsung cakna dengan program yang diarahkan.

Baca sepenuhmya di

https://theflyingkick.blogspot.my/2017/12/surat-terbuka-penyokong-pan-yang-panas.html

Mungkin DAP tak menyetujui PAN hadhir ke perhimpunan itu tetapi fahami bekas ahli PAS ini tidak boleh tidak berhimpun.

Maka DAP arah pemimpin PAN supaya tidak.hadhir.

Kenapa DAP menyokong tindakan Amerika Syarikat untuk umum Jerusalem sebagai ibu negara?

Sebab DAP dikuasai oleh kaum cina yang berugama Kristian aliran evangelist. Ajaran Kristian evangelist percaya Yahudi adalah the chosen people dan menyokong pembentukan Israel.

Maka pemimpin akur saja tanpa bertanya kenapa pemimpin DAP Kristian evangelis masih tidak memeluk ugama Judaisma jika percaya Yahudi adalah chosen people of God?????

Mat Sabu ... mana ada betul otak.dia. Normah Normah ....

Friday, December 8, 2017

PPBM Langkawi gelora dgn skandal, Ketua Penaja nak balik jadi PM?

|0 comments

Ketika Pakatan Harapan umumkan Tun Dr Mahathir sebagai cadangan PM jika ereka menang, PPBM Langkawi yang mana dia merupakan Ketua Penaja bergolak.

Timbul desas desus skandal hubungan sulit dalam PPBM antara janda dan suami orang dan juga kes pecah amanah wang parti.

Pergolakkan ini berkait rapat dengan seorang pentaksub Mahathir iaitu Bendahari Penaja PPBM Langkawi, Puan Nurshaffila Fauzi.


Sejak mula Bgian Penaja PPBM Langkawi di tubuh, akaun Bahagian yang menerima sumbangan dari Yayasan Kepimpinan Perdana di Putrajaya tidak disediakan langsung oleh Bendahari.

Exco Bahagian mula timbulkan isu ini dalam mesyuarat exco pada November 8hb bulan lepas.


Ketika itu, mesyuarat dipengerusikan oleh Timbalan Ketua Bahagian, Shukor Bahari.

Sejak Bahagian ditubuhkan, Mahathir, yang yang merangkap Pengerusi PPBM Malaysia, tidak pernah pengerusikan mesyuarat dan hanya serahkan bulat-bulat kepada Shukor.

Mahathir seolah-olah tidak ambil kisah tentang PPBM Bahagian Langkawi hingga menurut sumber, Armada Langkawi ada memberitahu Dato Mukhriz bahawa PPBM tidak boleh tanding kerana jentera tidak disusun.

Jika Mahathir tanding di Langkawi, ia hanya memalukan dan boleh menjadi faktor tertumpasnya Mahathir.

Ada sumber memberitahu Mukhriz ada kata ayahnya tidak akan bertanding di Langkawi. Ini membuat ramalan penganalisa politik telur suku masak, Wan Ji dari IDEAS agak lucu dan dirinya kelihatan sepertibadut:
‘Mahathir the best man to take on Najib in GE14’
http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2017/12/06/mahathir-the-best-man-to-take-on-najib-in-ge14/


Kononnya gandingan si tua 92 tahun dan isteri mangsanya yang dipenjarakan akan menarik penyokong masing-masing untuk mengalahkan UMNO.

Kalau diikut cakap penganalisa politik telor suku masak ini, boleh telongkop Mahathir bertanding situ. Mampus orang tua ni nak jaga kawasan Langkawi.

Menurut kisahnya, Bendahari bergegas untuk siapkan sdan serahkan akaun pada exco pada November 28hb.

Akaun diserahkan sekali dengan surat perletakkan jawatan.

Shukor Timbalan Ketua Bahagian terus sedia teruma saja perletakkan jawatan tanpa laporan penyata akaun itu dibincang di mesyuarat exco dan Bendahri hadhir untuk jelaskan sebarang pertanyaan.

Ahli exco tidak berpuashati dengan penyata akaun yang disiapkan cara tangkap muat. Malah mereka mula rasai  Nurshaffila dan Shukor telah melakukan pecah amanah.

Nurshaffila bekerja di sebuah jeti untuk bot-bot penumpang dari dan ke Satun Thailand berlabuh. Namun begitu, janda dua kali bercerai beranak dua dilihat bergaya mewah luar dari kemampuan pekerjaannya.


Seorang pemimpin PPBM Kedah dan bekas Setiausaha Politik Mukhriz, Dato Azimi Daim ketika menyandang jawatan MB Kedah sering datang untuk melawat Langkawi.

Azimi dijangka tanding di kawasan dalam Kulim Bandar Baharu dan ada ura-ura dia bakal menjadi MB Kedah sebelum Dato Amiruddin Hamzah meninggalkan PAS untuk sertai PPBM:
http://www.kedahnews.com/2017/02/azimi-daim-dijangka-calon-ppbm-parlimen.html

http://www.kedahnews.com/2017/02/azimi-daim-dijangka-bakal-calon-mb-kedah.html 
Cuma prospek Azimi untuk menang belum meyakinkan:
http://utaranews.com/2017/07/hanya-3000-orang-saja-datang-ke-rumah-terbuka-ppbm-di-kulim.html/ 

Azimi datang ke Langkawi bukan untuk meihat prospek tanding di Langkawi. Ketika itu Akramsyah Sanusi pun ada cita-cita tetapi akhirnya melupakan hasrat kerana tiada sokongan akarumbi.

Telah jadi buah mulut bahawa Azimi sering menyambil untuk bertemu Nurshaffila hingga timbul bibit cinta. Kini sudah kedengaran desas desus Nurshaffila sendiri sudah sedia menjadi isteri ke dua Azimi.

Eloklah, jika benar. Bina masjid kedua. Buat Nurshaffila masjid ke tiga yang dia cuba bina. Cuma mana-mana isteri pertama tak mungkin mahu berkongsi kasih.

Namun, khabar hubungan ini menambahkan curiga exco PPBM bahawa Nurshaffila telah "terpakai" duit parti untuk selalu pergi bermadu kasih secara sembunyi-sembunyi di Alor Setar dan lain-lain tempat rahsia.


Ketika pergolakkan ini, Mahathir terus lena. Menggelar Dato Mat Bashah lena adalah reverse psychology untuk alihkan perhatian terhadap Mukhriz yang blur dan kena queen control.

Mahathir langsung tidak ambil kisah masalah ini hingga keadaan PPBM di Langkawi jadi parah. Mungkin ada kebenaran maklumat sumber bahawa dia tidak minat tanding di Langkawi.

Baru-baru ni pada November 17, Mahathir melawat Resort Tok Senik ala kampong yang dipunyai Tan Sri Abu "Juling" Sahid Ini adalah resort yang Mahathir sering pergi bila berada di Langkawi.

Diatur untuk Mahathr bertemu ahli PPBM tetapi ....


 .......... 25 orang saja yang datang untuk sembang-sembang santai!

Trend berkurangan orang untuk datang ke ceramah Mahathir telah melarat dari Alor Setar ke Langkawi.

Itu yang akhirnya Mahathir terpaksa pura-pura sakit untuk batalkan rancangan untuk bercakap di Pendang dan Ipoh.

Jika ini berterusan, penganalisa telor suku masak jangan terkejut kepada sebarang kemungkinan.

Pentaksub Mahathir sentiasa dalam penafian dan susah terima imej Mahathir telah buruk dengan pelbagai hipokrasi, korupsi dan aksi mencuri Mahathir telah meresap.ke minda rakyat.

Entahlah kenapa pentaksub masih tidak nampak bahawa dia adalah Ketua Perompak dan banyak tanah di Langkawi telah dan akan terus dirompak oleh kroni dan proksi dari orang-orang kampong.Tunggu dia berkuasa. Tak.sampai sebulan dia akan mengganas.

Wednesday, December 6, 2017

Adakah Warisan tunggu surat nikah Zahida, rumah London baru akui Shafie lanun??!!!

|1 comments


Rumah Shafie Apdal didedahkan Sabahkini 2 semalam:

Siapa kata Shafie Apdal tak Rasuah? Banglo Mewah Hartamas Heights RM13 Juta miliknya

Ketika SPRM menyerbu rumah Shafie Apdal di Taman Golf View dekat Penampang  Sabah berbanggalah para penyokong Shafie Apdal kononnya rumah Shafie di Kota Kinabalu ini kelihatan marhaen. Mereka bertanya mengapa tuduh Shafie Apdal sebagai perasuah?

Menurut sumber Shafie Apdal memiliki beberapa rumah lagi iaitu;

1. Banglo 3 tingkat di Hartamas Heights
2. Rumah 2 tingkat di Subang Jaya
3. Banglo Shafie Apdal di London

Sabahkini2 akan mendedahkan...

Selanjutnya:
http://sabahkini2.com/en/news/211/siapa-kata-shafie-apdal-tak-rasuah-banglo-mewah-hartamas-heights-rm13-juta-miliknya/view
Ekoran itu, puak Warisan menjawab:
Rumahrumah mewah  Shafie itu semua hadiah hadiah dari UMNO. Bagitu juga adikadik Shafie dapat kontrak demi kontrak dari MOF Umno. Kamu kuat penyokongpenyokong UMNO apa kamu dapat ? Tiada apa apa kerena kamu tiada otak maka jadi angkat kaki sahajah.

Mungkin cara menjawab demikian meyakinkan penyokong Warisan bahawa mereka erada dilandasan yang benar. Yang salah adalah UMNO.

Bijak juga untuk politik kampong tetapi ini pengakuan bahawa Shafie adalah perompak duit orang miskin di pendalaman seluruh Sabah!!!


Mungkin mereka belum yakin bahawa Shafie berkahwin dengan Zahida Rafique untuk keseronokkan dan juga untuk simpan duit haram.
RM1.5 juta akaun Zahida- Shafie dibeku: Bekas pemandu dapat rayu saman di mahkamah

Nampaknya kes Zahida- Shafie Apdal dengan bekas pemandu mereka Noor Azman Azemi belum berakhir. Kini episod baru apabila mahkamah membenarkan rayuan Azman mencabar Zahida. Lebih memeningkan  kepala Zahida dan Shafie apabila LHDN membekukan akaun RM1.5 juta itu dan segala sumber dari Shafie Apdal sebelum ini.

Hubungan misteri Zahida dan Shafie kekal misteri dari pengetahuan Datin Shuryani Shuaib yang terkenal kaki cemburu yang kuat. Jika surat nikah Shafie dan Zahida didedah media akan datang pasti akan memeningkan Shafie reaksi Datin Shuryani!

http://sabahkini2.com/en/news/207/rm15-juta-akaun-zahida-shafie-dibeku-bekas-pemandu-dapat-rayu-saman-di-mahkamah/view
Dulu Zahida dikatakan bernikah di London dan sering shopping di sana.
Agak-agaknya Shafie dan Zahida ada tak rumah di London? Berapa puluh juta, jika bukan ratusan juta, rumah Shafie di London?

Agaknya pentaksub Shafie di Semporna, Lahad Datu dlll tempat di seluruh Sabah sedia percaya jika sudah terdedah?


Tuesday, December 5, 2017

Peguam disiasat CBT, digugur jadi calun cuba perleceh peguam US

|1 comments

Sudah kedengaran ada pihak persoal kredibiliti Tom Goldstein, peguam ulung amerika dan pensyarah Harvard dan Stanford University.


PPBM tiada modal melainkan kata makan dedak. Apa gila UiTM nak bayar dedak untuk majlis ilmu yang akademik.


Manakala ada pihak kata dia bukan kerja DOJ atau hanya peguam dibayar. Mampu ke UiTM nak bayar melainkan ia adalah kenalan yang ajak dia bercakap. Takkan dia nak minta bayar untuk bercakap pada penuntut dna young lawyers?

Ada peguam yang persoal Tom sebab dia kena siasat atas kesalahan ...

Dengar juga ada peguam yang kritikal adalah kerana marah digugur dari jadi calun. Tak tahulah calun DAP atau BN atau mana parti ....:)

Dengar pula lagi penjelasan Tom Friendman


Akhirnya ...


Baca lagi balik SINI


"Yes ... this Tong Mugabe very big liar and manipulator!!!"

Monday, December 4, 2017

Tembelang 1MDB Madey didedah peguam ulung US, Pensyarah Harvard

|0 comments

There is currently no action against 1MDB. Only against properties thought to have been procured using money belonging to 1MDB,” said Thomas C Goldstein, Advocate Appellate, US Supreme Court said when asked about the civil forfeiture action against 1MDB.

Tom Goldstein was answering question raised during his talk on “Criminal Litigation in the United States of America” at the UiTM Faculty of Law today.

He said that based on the US Constitution, no one should be deprived of their assets without due process of the law, and all due processes of the law must have a hearing concluded before assets can be forfeited.

The DoJ, based on the complaint, is just tracing the money and think it may be linked to 1MDB. Right now, there is no suggestion of any criminal target,” he added.

Tom Goldstein is one of the US’s most experienced Supreme Court practitioners and his representations span virtually all of the US Federal Law.
Baca sepenuh di Seademon SINI dan MyNation SINI

Tambah lagi:"Sebenarnya tiada sebarang tindakan undang-undang diambil oleh DOJ terhadap 1MDB. Sebaliknya hanya ke atas aset-aset yang disyaki telah diperoleh dengan menggunakan wang milik 1MDB."


Tom Goldstein bukan sebarang lawyer seperti yang Mahathir guna untuk spin hal 1MDB. Malah dia guna penulis penpu Clare Rewcastle. Baca WIkipedia tentang Tom:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tom_Goldstein

Tom Goldstein datang ke UiTMm untuk memberi ceramah akademik tentang Litigation di America tetapi yang hadhir berminat betul hal isu 1MDB. Lain-lain isu selain 1MDB pun turut dibincang.

Nampaknya Spinkini berusaha alih pandangan dengan memutarbelit.

Lawyer: DOJ likely sought 1MDB asset freeze to aid criminal probe 
https://www.malaysiakini.com/news/404256

Mana boleh gitu ... Ha ha ha ,,,, Mereka sedar kenyataan peguam ulung ini pecahlan tembelang Madey. Kesian dia sakit ....

 

Sunday, December 3, 2017

Masih laku lagi ka Madey di Ipoh lepas PC Srikandi Kedah petang ini?

|0 comments

Malam ini Tun Dr Mahathir, TS Midin, dan Datok Boboi akan berada di Ipoh untuk rasmi pejabat Peja yang diharapkan PPBM bakal jadi satu lagi puppet Ngeh Nga untuk dijadikan MB Perak.

Hal ini menarik kerana Madey ada batalkan rancangan untuk berceramah di Kedah:
Sepatutnya malam tadi Tun Dr. Mahathir berucap dan berceramah di Kampung Baru, Pendang. Itu pun selepas rancangan awal mahu mengadakan ceramah di Felda Sungai Tiang atau lebih tepat lagi berhampiran dengan Balai Polis Sungai Tiang mendapat tentangan penduduk menyebabkan lokasi terpaksa dipindahkan ke Kampung 4 Relong. Malangnya, sekali lagi penduduk tempatan bersikap 'biadap' menghalau dan menghalang program ceramah tersebut daripada diadakan.

Akhirnya ditetapkan, ceramah PPBM yang turut melibatkan Tun Dr. Mahathir akan diadakan di Kampung Baru, Pendang. Setiap Bahagian PPBM di seluruh Kedah diarahkan membawa penyokong sekurang-kurangnya 4 buah bas.

https://theflyingkick.blogspot.my/2017/11/isyarat-pendang-kepada-mukhriz-mahathir.html 

Mukhriz pun akhirnya orang lari dari ceramahnya. Dari 1,000 yang hadhir, tinggal 100 yang tunggu. 


Langsung dibawa masuk pemimpin PAS ke dalam PPBM:


Tak lama lagi, Mahfudz dijangka masuk PPBM tapi respons sudah buruk buat Mr Bean:

SELEPAS MUKHRIZ MAHATHIR DIMALUKAN DI PENDANG, GILIRAN MAHFUZ OMAR PULA DIMALUKAN DI POKOK SENA!!!
https://theflyingkick.blogspot.my/2017/12/selepas-mukhriz-mahathir-dimalukan-di.html
Madey perlu import ramai orang PPBM luar ke Ipoh untuk elak dari malu. Tambah lagi, bawa ramai2
orang PAS yang nak masuk PPBM, PAN dan DAP.

Mukhriz sedar dia banyak silap dan tidak bersungguh sebagai MB dulu:


Respons yang lemah kepada PPBM di Kedah dilihat ada kait mengaitkan dengan:Tambah lagi, Madey tidak ada jawapan yang boleh meyakinkan dalam RCI Forex:
Tidak mungkin Madey #taktau. Dicurigai ada jenayah dilakukan:Nampaknya Madey sudah mula ketakutan macam penjenayah rasa bersalah:Dulu kata lain:


Ada lagi ke sambutan buat Madey setelah Ketua2 Srikandi Kedah akan buat PC pada pukul 3 tenggahhari di Hotel Sri Malaysia Alor Setar.
Sidang Media Srikandi PPBM

Kepada rakan2 media, mohon liputan untuk sidang media ketua2 srikandi PPBM Kedah berikut:

Tarikh: 3/12/2017
Pukul: 3:00 ptg
Tempat : Restoren Rasa Rasa  Hotel Sri Malaysia, Alor Setar, Kedah.

Contact Person: 0124742621 Azman

Terima kasih.

Penyangak PPBM telah mula mengacau dan hantar kaki pukul untuk sabotaj dengan fake news:
Ayuh semua kita ramai-ramai ke Sidang Media Khas Ketua Srikandi Kuala Kedah

Ada sesi soal jawab, makanan dan minuman serta T-Shirt percuma disediakan.

Tarikh: 3/12/2017
Pukul: 3:00 ptg
Tempat : Restoran Rasa Rasa  Hotel Sri Malaysia, Alor Setar, Kedah.

Contact Person:
0124742621 Azman
0109306316 Ann

Terima kasih.

Mai jangan tak mai..!!!
Betullah:
Whose the "Penyangak, Pencuri, Penyamun & Perompak" now?
http://anotherbrickinwall.blogspot.my/2017/12/whose-penyangak-pencuri-penyamun.html


Harap pihak polis dan FRU berkumpul di Hotel itu untuk jaga keselamatan dan keamanan. Yang penyangak PPBM ni, ini bukan politik matang seorang negarawan idola kamu tapi cciri-ciri seorang penyangak, pencuri, penyamun dna perompak!

 
fda