Keadilan buat mangsa

Keadilan buat mangsa

Wednesday, May 7, 2014

Rejimen Anarki famous sampai Sultan dan polis dah cam wajah






















Selamat malam Rejimen Anarki. Sweet socialist dreams ....

10 comments:

  • Anonymous says:
    May 7, 2014 at 8:54:00 PM GMT+8

    Kalimah Allah adalah propaganda PSM DAP PKR PAS rejimen Anarki ini memang sokong mereka. Malahan, sekarang lebih berani tunjuk sifat pengkhianat kepada negara Malaysia dan lebih biadap tak faham budaya negara Malaysia. Sedih betul generasi baru kena brainwash oleh PSM DAP PKR PAS.

  • Anonymous says:
    May 7, 2014 at 9:56:00 PM GMT+8

    Sekurang kurang Raja2 Melayu boleh goreng telur mrk yg kian membesar tanpa kerja kuat, apabila tidak ada makanan. Itu lah musibah mempunyai ketua2 agama yg goyang telur, kahwin banyak dan buat anak2.Golongan ini juga mempunyai kekebalan dari hudud. Macam itu Allah nampaknya tidak adil kepada manusia2 yg terpaksa tunduk kepada makluk2 yg goyang telur je, belaan Mamak Barua Mahthir Mohamad anak SyaiTun Dajjal.

  • Anonymous says:
    May 7, 2014 at 10:07:00 PM GMT+8

    Amacam? Terkencing kencing dalam seluar la nanti. Aku tak sabar nak dengar berita si laknat sekor ni kena bantai kaw kaw.
    ...silakan la. Saya sumpah tak kan soal apa jadi kalau jumpa bangkai dia kat tepi jalan.

  • Anonymous says:
    May 7, 2014 at 10:13:00 PM GMT+8

    ek eh leh.....nak tumbangkan UMNO dan Raja Raja konon...Hahahahaha
    Kau memang pooookeeee mek. Sifat Pengkhianat ni tak ubah macam tuhan kau tu, AL JUBURI! Nak tunggu peluang di JUBURI oleh si nwar ke??? Aku rasa kau ni memang macam ada AL JUBURI punya taste...ada macam mangsa mangsa dia sebelum ni( termasuk ahli ahli politik PKR yang sedia ada).

    Kalau sapa sapa ada gambar mamat ni selepas kena tibai, tolong post kan!

    Terima Kasih.

  • Anonymous says:
    May 7, 2014 at 10:52:00 PM GMT+8

    Tun Dr. Mahathir Mohamed adalah Perdana Menteri dan Pemimpin Negara yang TERUNGGUL.

    Terima Kasih, Tun.

    si nwar adalah PELIWAT, PENIPU, PENGKHIANAT dan PEROSAK yang terunggul.

    Pergi Mampus la, nwar.

  • Anonymous says:
    May 8, 2014 at 3:03:00 AM GMT+8

    To Anon 9:56...
    Wei musibat... Bkn smua benda ko boleh main langgar la anjing... Aku pun generasi muda gak mcm ko... Tp aku x sama anjing mcm ko... Baca, phm n hormat sejarah n agama.. Masalah anjing bangsat mcm ko n Rejimen anarki ni, smua org x btul dlm hidup ko. Ko je la yg betul, ko je la yg paling best.. Bebal babi x sudah.. Senang sgt termkn hasutan anasir jahat... Dah jadi bebal babi, ngn la nk hasut manusia lain jadi bebal babi mcm kong.. Kami jenis manusia rasional n Xserve busuk hati mcm hati anjing korg... Better pegi jamban, leak kpala bengap babi korg tu, then flush... Pegi jahanam la spesis manusia2 bangsat ni.. Jenis x sedar diuntung... Kufur nikmat.

  • Anonymous says:
    May 8, 2014 at 10:38:00 AM GMT+8

    Wa cakap lu..atas maya boleh lah maki hamun sesuka hati..BACUL..tak suka Johor pi pindah duduk tempat lain..brutal brutal gua pun gua hormat INSTITUSI Raja Berpelembagaan tentang salah laku tu biar memasing berjawab dengan ALLAH..selagi gua boleh bernafas dengan aman gua peduli apa..gua bukan nak bertuankan CINA ..seburuk buruk bangsa melayu wa akan sokong..nama nak berkiblatkan kafir minta jauh..

  • Labu8455 says:
    May 8, 2014 at 10:49:00 AM GMT+8

    Budak budak Melayu yang baru nak membesar ni ada tak sesiapa yang dah siasat siapa mak kanak kanak Lactogen ni semua ?

  • Anonymous says:
    May 8, 2014 at 12:58:00 PM GMT+8

    Sapa yang membesarkan laknat macam ni?? Anjing belaan si nwar ke? Tak mustahil. Lebih lebih lagi dah menjadi pengetahuan umum si nwar ni suka budak budak yang macam mana. Tapi kalau dia belaan si nwar, tak kan setakat pakai uniform hotel macam valet atau concierge atau room service je? Kalau si nwar bela, mesti dah boleh jadi MP dan ADUN!!

    Masih menunggu berita mamat ni kena TERAJANG kaw kaw...Kalau ada gambar lebam bengkak LAGI BEST!!

  • Anonymous says:
    May 25, 2014 at 12:37:00 AM GMT+8

    kerabat johor tu kan semanya panas baran & suka pukul org..ha skng pegi la cari mamat ni & buat lah yg mcm selalu korang buat...

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)