Tuesday, April 30, 2013

Tian Chua CIA dah mulakan Malaysia Spring

|22 comments

Hari ini adalah hari mula mengundi untuk anggota keselamatan. Seperti dah dijangka, mereka mula membuat kecuh untuk mempersoalkan integriti SPR. Bila kalah kelak dan nampaknya mereka bakal kalah teruk, mereka mahu jatuhkan kerajaan melalui revolusi.

Tian Chua dn Nurul Izzah, dua calun Parlimen PKR yang sedang dengan prospek akan kalah di kawasan masing-masing telah membuat provokasi di pusat mengundi kem askar di Parlimen Batu.


Kononnya dakwat yang dicalit pada jari pengundi askar yang bernama Azmi telah hilang. Tian Chua dan Nurul Izzah telah membawa Azmi ke Balai Polis untuk membuat lapuran..Perkara ini agak menghairankan kerana pengalaman yang didapati adalah di bebrapa buah kem askar mendapati dakwat kekal tercalit sselepas 6 jam. Ada memberitahu lagi dicuci ianya lagi pekat warna.
Sebarang usaha mencuci pun masih tetap meninggalkan kesan di bawah dan celah kuku.

Ini adalah perncangan provokasi stage 1 kearah Malaysia Spring ala Arab Spring. Diharap jentera BN berjati-hati akan usaha untuk memburukkan SPR.

Sebelum ini, pihak pembangkang menyebarkan khabar agin bahawasekumpulan penjenayah sedang merancang untuk menganggu keselamatan negara dan ianya berkemungkinan disasarkan kepada anggota tentera dan polis. Ini kerana pihak polis dan tentera mudah terdedah indentitinya dgn mempunyai tanda colour di jari telunjuk..

Maka dinasihati supaya semua polis dan tentera perlu berhati-hati dalam menjalankan tugas dan aktiviti luar.

Difahamkan ianya berkemungkinan dirancang bagi melumpuhkan kekuatan keselamatan negara. Ianya berkemungkinan memang sudah dirancang oleh sesetengah pihak bagi mengadakan tanda colour di jari bagi merancang perkara ini bagi menghuru harakan keadaan.Calun PKR tak peduli artis yang dibunting dan anak

|17 comments
Ibrahim dan idolanya, Anwar Ibrahim yang sama tak bermoral

Mahu tahu siapakah calun PKR yang kami dedahkan SINI sebagai ada hubungan dengan artis tapi tidak bertanggungjawab. Tak adalah kami nak dramakan dan hanya dedahkan terus. Dianya adalah "chief of staff" PKR dan calun PKR di Setiawangsa, Ibrahim Tan Sri Yaacob.

Oleh kerana pengundi Setiawangsa mempunyai akses kepada Internet, eloklah kami saja dedahkan. Harap mereka sedia maklum.

Masaalah kempen Setiawangsa adalah calun pengantin, Dato Fauzi telah ambil seorang blogger penyokong Anwar Ibrahim yang tegar untuk jadi sebahagian dari pasukan kempen dan bagi tugasan public relation.

Namanya dan blognya yang dah mampus tu pun kami tahu. 

Pastinya blogger tersebut akan membantu dari dalam untuk halang kelemahan moral calun PKR dari didedahkan. Pandailah dia gunakan pengaruh dan tugasnya itu.

Ibrahim ada hubungan yang terlajak dengan seorang pelakun wanita hingga akhirnya mengandung. Tetapi dia enggan bertanggungjawab untuk menikahi dan menjadikan an honest woman out of the actress.

Pelakun ini melahirkan anak lelaki yang tidak berayah kerana ayahnya enggan bertangungjawab

Sudahlah itu, Ibrahim bukan ayah yang bertanggungjawab.

Pelakun itu bukan saja berhempas pulas berlakun mencari nafkah untuk membesarkan anak tapi turut melakukan perniagaan runcit-runcitan.

Anak itu membesar dalam keadaan yang serba kurang dan berhadapan dengan tekanan dari kepincangan dalam hidup keluarga tanpa seorang ayah. 

Ibrahim tak ambil kisah pasal anak itu kerana akhirnya anak itu mengikut profesyen ibu dan berhadapan dengan sebagai masaalah dari hidup sebagai seorang artis muda. Akhirnya dia terjerumus ke lembah penyalahgunaan dadah dan merengkok di penjara.

Si pelkun wanita yang hilang dahan dia meletakkan kasih sayang akibat kekasih yang tak bertanggungjawab akhirnya jatuh sakit dan kini tenat dalam hospital.


Inilah angkara Ibrahim Yaacob yang mahu ditawarkan PKR untuk mewakili penduduk Parlimen Setiawangsa. Sebagaiman yang kami katakan sebelum ini:

Yang penting adalah calun yang PKR tawarkan kepada rakyat adalah orang yang tak bermoral. Jadi macam mana orang tak bermoral dan tiada rasa salah dan rasa tanggungjawab atas kesalahan boleh menjadi suara dan pejuang kepentingan rakyat di Dewan rakyat?

Mana ada kredibiliti untuk bercakap mengenai keadilan, ketelusan, governance, kebersihan dan nilai-nilai dalam Parlimen tapi dirinya sendiri bukan seorang tak ada akhlak dan melakukan kerja haram!!!


Selain perihal tak senonoh Ibrahim Yaacob, AIDC menulis:

Siapakah Ibrahim Yaacub ?

Ibrahim Yaacub berumur 60 tahun adalah anak kepada Tan Sri Yaacub Latif, Datuk Bandar Kuala Lumpur yang pertama. Ibrahim merupakan bekas AJK UMNO Setiawangsa yang berhijrah ke PKR pada pertengahan 2007 kerana mempunyai hubungan setiakawan dengan Anwar sejak Ketua Umum PKR itu menjawat pelbagai jawatan penting dalam kerajaan.

Ketika Ibrahim Yaacub mengambil alih jawatan Ketua Staff di Pejabat Ketua Umum sekitar Februari 2008, tiga staff lain (Nik Nazmi Nik Ahmad, Sim Tze Tsin dan Nurul Izzah Anwar) sedang sibuk mempersiapkan diri menjadi calon Pilihan Umum ke – 12(PRU 12). Jadi kebanyakan kerja pejabat diuruskan oleh Rahimi Osman.

STAFF KETUA UMUM 2008-1

Sekitar Mac 2008, Rahimi membawa masuk Saiful Bukhari sebagai sukarelawan PKR. Selain Saiful, seorang lagi sukarelawan yang bekerja membantu Anwar bernama Shafiq.

Kerana kekurangan calon, Ibrahim Yaacub sendiri dicalonkan sebagai calon ’bidang terjun’ dalam PRU 12, bertanding sebagai calon PKR di Setiawangsa.

Setelah Ibrahim tewas kepada Zulhasnan Rafique, beliau kembali kepada tugas asalnya menjadi Ketua Staff di Pejabat Ketua Umum, Seksyen 16, PJ dengan menjaga staff-staffnya iaitu Rahimi Osman, Saiful Bukhari, dan Farhash Wafa Salvador.

photo
Menurut Muhammad Shukri Md. Saad yang sering menulis menggunakan nama samaran “Mat Keri” dari AIC (Anwar Ibrahim Club), Ibrahim Yaacub adalah seorang yang memilih bulu dalam mengatur pertemuan-pertemuan ahli-ahli PKR dengan Anwar.

“Ibrahim Yakob. manusia aneh yang mintak CV semua orang yang nak jumpak Anwar. aku tataula samada semua orang dia mintak CV, tapi yang aku boleh pastikan, dia mintak CV semua pimpinan AIC yang nak berjumpa Anwar. mintak CV???”, tulis Mat Keri (sekarang Presiden AIC) di blognya, jahilgoblog.net. Klik di sini

Sikap sinis Mat Keri kepada Ibrahim Yaacub mudah difahami, kerana Ibrahim yang sudah berusia emas, tidak begitu gemar dengan ‘politiking kebudakan’ dalam AIC.

Sebab itu, Farhash Wafa Salvador bekas Presiden Anwar Ibrahim Club United Kingdom (AICUK) yang kemudiannya menjadi staff Anwar di Pejabat Ketua Umum tidak begitu disukai Ibrahim. Klik di sini

Baca sepenuh di AIDC SINI

Nik Abduh hina Rasulullah

|3 comments

Ekoran pendedahan mengenai kegiatan maksiat yang banyak di Kota Baru oleh NST, Nik Abduh kata demikian pula.

Bukankah andaian itu satu penghinaan terhadap Rasulullah? Zaman Rasulullah tiada ada maksiat di Medinah.

Nik Abduh perlu jelaskan tanah RM10 juta milikan ayah

|17 comments


KOTA BHARU 29 April - Tiada siapa sangka di sebalik imej zuhud, Menteri Besar Kelantan yang juga Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat sebenarnya memiliki 14 lot tanah seluas 1.76 hektar di kawasan bernilai tinggi di Bandar Baru Tunjong di sini yang dianggarkan bernilai lebih RM4 juta.

Nilai tanah tersebut dikatakan boleh mencecah lebih RM10 juta sekiranya status tanah itu yang kini merupakan tanah pertanian ditukar kepada komersial, mengambil kira pelbagai projek pembangunan yang akan dilaksanakan di kawasan berkenaan.

Selain Nik Abdul Aziz, isteri beliau, Datin Tuan Sabariah Tuan Ishak turut memiliki 13 lot tanah di sekitar jajahan Kota Bharu dianggarkan bernilai jutaan ringgit termasuk dua lot tanah di Pulau Melaka yang telah dipajakkan selama 40 tahun kepada Petronas Dagangan Berhad bagi membina stesen minyak.

Kesemua tanah di atas nama Nik Abdul Aziz itu telah didaftarkan selepas 1990 iaitu ketika beliau memegang jawatan Menteri Besar Kelantan.

Ketika ini, antara projek pembangunan yang dilaksanakan di Bandar Baru Tunjong ialah kompleks jabatan dan agensi Kerajaan Persekutuan seperti Jabatan Audit Negeri, Jabatan Bomba dan Penyelamat Negeri, Jabatan Pelajaran Negeri dan Pusat Transformasi Luar Bandar (RTC).

Sementara itu, di pihak kerajaan negeri pula beberapa projek penswastaan telah dirancang di sana antaranya Tunjong Pavilion, sebuah pasar raya dan banyak lagi yang bakal melonjakkan harga hartanah di kawasan tersebut yang terletak di laluan utama Kota Bharu-Kuala Krai.

Pemilikan tanah oleh Nik Abdul Aziz dan isterinya itu didedahkan oleh calon Bebas Parlimen Pasir Mas, Datuk Ibrahim Ali yang amat terkejut dengan perkembangan tersebut kerana Mursyidul Am Pas itu sering digambarkan sebagai seorang yang zuhud.


Menurut Ibrahim, beliau telah menerima sampul surat mengandungi senarai tanah dan salinan geran milik Nik Abdul Aziz dan isterinya di dalam peti surat rumahnya di Taman Mimi, Wakaf Bharu beberapa minggu lalu.

Katanya, beliau telah menjalankan siasatan bagi mengetahui kesahihan dakwaan tersebut dengan membuat cabutan dan carian rasmi di Pejabat Tanah dan Jajahan Kota Bharu dan hasilnya amat mengejutkan, apabila kesemua senarai tanah dan salinan geran yang dinyatakan dalam sampul surat berkenaan adalah benar.

"Saya amat terperanjat apabila seorang bergelar ulama dan sering digambarkan sebagai seorang yang zuhud, memiliki tanah bernilai tinggi ketika masih memegang jawatan ketua kerajaan," katanya dalam sidang akhbar di sini hari ini.

Persoalannya kata beliau, bagaimana tanah itu diperoleh ketika Nik Abdul Aziz yang merupakan seorang penjawat awam dan ketua kerajaan.


Ini pendedahan dulu ... Jadi harta Nik Aziz dah RM20 juta lebih
Sidang akhbar itu turut dihadiri seorang peguam, Nor Azli Ahamed; Presiden Orang Muda Berpadu Anti Korupsi, Wan Khairul Ihsan Wan Muhammad dan Yang Dipertua Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) Negeri Kelantan, Fauzi Mohamad.

Pada sidang akhbar itu, Ibrahim turut menyerahkan salinan senarai tanah dan geran tanah yang dikatakan milik Nik Abdul Aziz dan Tuan Sabariah, selain salinan pelan lokasi tanah terbabit kepada pihak media.

Ibrahim sehubungan itu, menuntut Nik Abdul Aziz menjelaskan kepada rakyat Kelantan bagaimana beliau dan juga isterinya, seorang suri rumah yang tidak bekerja, mampu memiliki tanah tersebut.

"Sekiranya Tuan Sabariah memiliki perniagaan, apakah jenis perniagaan itu. Saya juga ingin memohon penjelasan daripada Datuk Nik Abdul Aziz mengenai tanah Sekolah Agama Darul Anuar, apakah ia milik persendirian ataupun tanah wakaf.

"Saya menggesa Datuk Nik Abdul Aziz memberikan jawapan secepat mungkin berhubung semua tanah yang dimilikinya itu dan bagi pihak rakyat Kelantan, saya memohon kepada beliau supaya mendedahkan semua harta yang dimilikinya.

"Rakyat berhak untuk tahu kerana tanah adalah milik rakyat. Ingat Allah Maha Kaya, Allah akan menunjukkan segala-galanya," tegas beliau.

Mengulas lanjut, Ibrahim berkata, pendedahan tersebut bukan bertujuan membuat fitnah atau tuduhan ke atas Nik Abdul Aziz yang turut diseganinya, kerana berkemungkinan Menteri Besar itu memiliki tanah berkenaan menerusi cara yang betul dan sah.

"Tetapi yang saya nak persoalkan ialah dari segi moral, bagaimana beliau sebagai seorang Menteri Besar boleh memiliki tanah tersebut. Jadi, dia kena jawab dan buat penjelasan.

"Beliau wajib menjelaskan kepada rakyat, isterinya memiliki tanah ini, rakyat berhak untuk tahu kerana tanah ini milik rakyat.

"Inilah tragedi kepada rakyat Kelantan, apabila institusi ulama digunakan untuk kepentingan peribadi. Jadi Nik Abdul Aziz wajib menjelaskan kepada rakyat," katanya.


Anak bapak, Nik Abduh yang hanya guna muka bapa untuk poster di Pasir Mas
[Utusan cuba dapatkan reaksi dari Nik Aziz tapi tiada jawapan darinya. Tak teluslah gitu ... Baca SINI di mana Nik Aziz tak larat nak jawab. Ada main tak larat nak jawab?]

Ibrahim dalam nada kesal turut mencabar anak Nik Abdul Aziz, Nik Abduh yang bertanding di Parlimen Pasir Pas menjawab isu tersebut kerana beliau percaya ada pihak tertentu yang terlibat di belakang perkara tersebut iaitu tauke balak sehingga menyebabkan kawasan hutan di Hulu Kelantan digondolkan.

"Saya nak cabar Nik Abduh, jangan cakap cara riak, perjelaskan macam mana bapanya yang menjadi Menteri Besar memiliki tanah itu. Saya juga nak minta bapa mertuanya, Fatah Haron, Ketua Pas Rantau Panjang mengisytiharkan harta dimilikinya.

"Ini bukan politik semata-mata, kasihan kepada rakyat Kelantan yang naif di kampung-kampung yang menganggap Pas itu Islam, Islam itu Pas.

"Rakyat Kelantan berhak untuk mempunyai kehidupan lebih baik seperti di negeri-negeri lain dan rakyat Kelantan berhak untuk mendapat peluang pekerjaan yang lebih baik," katanya.

P/S Rakyat Kelantan berhak tahu kenapa Nik Abduh ke sana sini memandu keret amahal Mini Cooper yang mana dipunyai oleh Cina taukeh balak.

Betulkah Nik Abduh adalah orang yang jaga duit dari sumbangan atau komisyen taukeh balak?

Nik Nazmi, Tricia Yeoh dedah Aishah Baby sebagai gelfren Stopa

|28 comments

Satu artikel yang sama menyuarakan kekecewaan dan mengkritik kewarasan pendirian PAS tentang isu moral Stopa Spendar dilihat disiarakan oleh dua laman blog kepunyaan calun PKR Nik Nazmi SINI dan pegawai pejabat MB Selangor, Tricia Teoh SINI.

Artikel tersebut berikut:


SAYA SEORANG PENYOKONG TEGAR PAKATAN RAKYAT MENGUTUS WARKAH INI BAGI MELUAHKAN PERASAAN HAMPA DAN KECEWA TERHADAP DATUK MUSTAFA ALI, SETIAUSAHA AGUNG PAS YANG SAYA YAKINI TELAH MUNGKIR DALAM PERJUANGAN.


DAHULU, SAYA DAN RAKAN-RAKAN SEPERJUANGAN DALAM PAKATAN RAKYAT AMAT MENGHORMATI DAN MENYANJUNG TINGGI MANUSIA BERNAMA MUSTAFA ALI INI. KAMI MENGANGGAP BELIAU SEBAGAI ORANG TUA DAN SEORANG PEMIMPIN ISLAM SEJATI YANG KAMI BOLEH SANDARKAN HARAPAN UNTUK MEMBIMBING KAMI BERJUANG DALAM SATU PERMUAFAKATAN BAGI MENUMBANGKAN BARISAN NASIONAL. BELIAU SAYA ANGGAP SEBAGAI TOKOH BERWIBAWA SERTA KHALIFAH ALLAH BAGI MEMIMPIN KAMI SEMUA.


HARAPKAN PANAS HINGGA KE PETANG RUPANYA HUJAN DI TENGAHARI. BELUM PUN MEMENANGI PRU INI, MUSTAFA ALI TELAH MENUNJUKKAN BELANG KEMUNAFIKAN. TIDAK CUKUP DENGAN ITU, BELIAU TELAH MEROBEK MUAFAKAT PAKATAN RAKYAT DENGAN BERSIKAP TIDAK ADIL DALAM PEMBAHAGIAN KERUSI TERUTAMA DIANTARA PAS DAN PKR. SELAKU SETIAUSAHA AGUNG PAS, BELIAU TIDAK MENGENDAHKAN RAYUAN RAKAN-RAKAN KOMPONEN PAKATAN RAKYAT DENGAN MENOLAK MENTAH-MENTAH PERMINTAAN KAMI MELETAKKAN CALON-CALON PKR DI SESETENGAH KAWASAN. DI TERENGGANU DAN PULAU PINANG CONTOHNYA, PKR DAN PAS TERPAKSA BERENTAP SESAMA SENDIRI GARA-GARA KERAKUSAN MUSTAFA ALI. DI MANAKAH KEADILAN DAN KEIKHLASAN BELIAU TERHADAP PERMUAFAKATAN YANG TELAH DIPERSETUJUI SEBELUM INI??

SAYA JUGA AMAT TERKEJUT DAN KECEWA DENGAN MUSTAFA ALI SUSULAN VIDEO SEKSNYA DENGAN SEORANG PEREMPUAN BARU-BARU INI. SAYA SUDAH LAMA KENAL DAN BERDAMPING DENGAN MUSTAFA ALI DAN TERAMAT YAKIN BAHAWA LELAKI DALAM VIDEO SEKS ITU ADALAH BELIAU. SAYA HAMPIR PENGSAN DAN MENGUCAP PANJANG KERANA TIDAK PERCAYA SEORANG PEMIMPIN UTAMA PAS YANG SENTIASA MENUNJUKKAN IMEJ ISLAM SANGGUP BERKELAKUKAN KEJI DAN HINA SEBEGITU.


DI ATAS MUKA BUMI INI, ALLAH S.W.T. TELAH MENUNJUKKAN KEBENARAN. INI BELUM LAGI DI PADANG MAHSYAR KELAK. SEBAGAI SEORANG ISLAM, MUSTAFA ALI SEPATUTNYA BERTAUBAT NASUHA MEMINTA AMPUN DARI ALLAH DAN SELURUH UMAT ISLAM DI NEGARA INI DI ATAS DOSANYA ITU. TETAPI MUSTAFA ALI TERUS DENGAN MUNAFIKNYA MENAFIKAN BELIAU ADALAH LELAKI DALAM VIDEO TERSEBUT. JANGAN TERKEJUT JIKA SELEPAS INI MUSTAFA ALI MENGEMUKAKAN SURAT NIKAH DARI SIAM MENGATAKAN PEREMPUAN TERSEBUT ADALAH ISTERINYA.


RAMAI UMAT ISLAM TELAH TERTIPU DENGAN SIKAP MUNAFIK MUSTAFA ALI INI. BAYANGKAN DOSA YANG PERLU DIPIKUL OLEHNYA APABILA DIA MENGIMAMKAN SEMBAHYANG ORANG PAS. BAYANGKAN JUGA BANYAK MANA PULA WANG TABUNG PAS DAN HARAKAH YANG TELAH DIBELANJAKAN UNTUK PEREMPUAN ITU. MELALUI KENALAN LAIN YANG MENGETAHUI HUBUNGAN INTIM INI, MUSTAFA ALI DIKATAKAN TELAH MEMBELANJAKAN RATUSAN RIBU RINGGIT UNTUK MENYARA PEREMPUAN TERSEBUT.

SAYA DIMAKLUMKAN MUSTAFA ALI TELAH MENJALINKAN HUBUNGAN INTIM TERSEBUT MELEBIHI DUA TAHUN. SAYA DAN BEBERAPA RAKAN TAHU SIAPA PEREMPUAN ITU DAN DIMANA DIA TINGGAL. PATUTLAH SI TUA KUTUK INI SELALU TERSENYUM SIMPUL BILA BERKUNJUNG KE KUALA LUMPUR BAIK UNTUK MESYUARAT ATAUPUN AKTIVITI KEPARTIAN YANG LAIN. RUPA-RUPANYA, BELIAU MEMPUNYAI KEKASIH HATI PENYEDAP DIRI.PENDEDAHAN SAYA INI BUKAN BERTUJUAN UNTUK MENGAIBKAN. PENAFIAN MUSTAFA ALI SERTA SIKAP SEMBERONO KEPIMPINAN PAS DALAM MENANGANI ISU INI MEMAKSA SAYA UNTUK MENDEDAHKAN PEKARA SEBENAR. KEPADA RAKYAT MALAYSIA YANG MEMBACA WARKAH INI . SIASATLAH APA YANG BAKAL SAYA DEDAHKAN INI. PEREMPUAN TERSEBUT BERNAMA AISHAH BABY BINTI BADARUDDIN. BELIAU TINGGAL DI D5-2-3, EVERGREEN SCOT PINE CONDOMINIUM, JLN PERSIARAN SG. LONG 1, BANDAR BARU SG. LONG, 43000 KAJANG, SELANGOR .

KALAU MAKLUMAT INI, TIDAK MENCUKUPI, SAYA JUGA TAHU ALAMAT KELUARGANYA DI LOT 4512, LORONG DURIAN SAKAT, BATU 1, KG JAWA, 41000 KLANG.  

UNTUK MAKLUMAN RAKYAT MALAYSIA SEKALIAN, AISHAH BABY JUGA MEMANDU KENDERAAN TOYOTA WISH PUTIH BERNOMBOR WSE 2512.

SEKIAN WARKAH SAYA UNTUK KALI INI. SAYA AKAN KONGSIKAN MAKLUMAT TAMBAHAN DI WARKAH YANG LAIN. WASSALAM.

PENYOKONG PAKATAN RAKYAT YANG KECEWA.

AUW Jawab Nyah! e-mel Rafizi kepada jambunya, Bukhari Yusuf

|4 comments

Rafizi masih tidak buat PC untuk jawab soalan Dato Shahrizat Jalil akan kenapa dia mahu bela anak ikan di tapak projek pembelaan lembu NFC.

Ekoran dari itu, Rafizi masih tak jawab persoalan Parpukari tentang gambar dan emailnya kepada kekasih jantina sejenis atau kain kata Gay Lover Rafizi yang bernama M Bukhari Yusof. Tak payah minta media siasat, dokumennya pun ada berikut:Hari tu aku dah siarkan benda ini. Sampai sekarang takde langsung tindak balas dari Rafizi tentang SKANDAL GAY yang disebarkan oleh PAS Pandan ni. Kalu benar benda ni tipu kenapa Rafizi tak nak buat PC?

Kalau setakat saman AES Rosmah pun si Rafizi boleh buat PC, takkan benda yang besar macam ni dimana melibatkan maruah dia masakan dia terus membisu? Bukan ke Rafizi ni kaki PC? Come on la Rafizi jangan biarkan PAS Pandan rosakkan nama kau dengan menggelarkan kau sebagai seorang gay!


Monday, April 29, 2013

DAP leaders ask non-Muslim not vote PAS

|7 comments

More gains for BN as second DAP leader renounces PAS
The Sun Daily

29 April 2013 - 10:34pm

Second DAP leader KUALA LUMPUR (April 29, 2013): As Pakatan Rakyat (PR) leaders sought to downplay their glaring differences on the Islamic state issue, the Barisan Nasional (BN) made further gains when a second DAP leader called on non-Muslim voters to reject PAS candidates.

The call by Johor DAP deputy chairman Norman Fernandez to non-Muslim voters not to vote for PAS as it was hell-bent on creating an Islamic state and implementing hudud, was on Sunday echoed by Kedah DAP leader S. Neelamekan.

"I will certainly not vote for PAS and I urge DAP members and Malaysians to do the same. The party does not deserve our votes," Neelamekan was quoted as saying in an English daily today.

Neelamekan, who is Lunas DAP branch chief, said he was making the statement in his personal capacity as he felt it would be against his conscience if he does not speak up on the issue.

Fernandez's statement, which was first published in a blog posting on Saturday, had the PR coalition scrambling to control the damage, claiming it was his personal view and not the party's stand.


Quickly capitalising on the breach in the PR alliance, MCA president Datuk Seri Dr Chua Soi Lek, had congratulated Fernandez for his bravery in "speaking out the truth" declaring that his statement proves the MCA's warning that "a vote for DAP, is a vote for PAS".

Chua had challenged the DAP to sack Fernandez, if his statement was untrue.

Joining the fray, Gerakan vice-president Datuk Dr Teng Hock Nan also dared the DAP to sack the duo for going against the party.

"Stop hoodwinking and misleading the people that PAS will not implement hudud law," Teng said in a statement.

DAP central executive committee member Anthony Loke, when contacted, said any decision on action to be taken against Fernandez and Neelakeman will only be made after the general election.

"Right now we are focusing on the elections," he said in response to Chua's challenge.

DAP secretary-general Lim Guan Eng said the cooperation between the three PR component parties was based on common policies but each party had the right to pursue its own political agenda .

"The struggle for an Islamic state is PAS's struggle, not PR's, while DAP's fight for a constitutional state is DAP's," Lim told a press conference today.

Meanwhile, PAS central committee member Dr Dzulkefly Ahmad urged Pakatan Rakyat (PR) leaders not to "shoot each other's feet" and to instead focus on the bigger battle of defeating BN in the polls.

"We (should) choose our battle (and) fight the battle that we choose," Dzulkefly said at PAS headquarters today.

He cautioned that PR will lose out if the leaders try to fight all fronts by responding to every single perceived attack against their goal to form the next federal administration.

Melayu Johor belot! Sambut Kit Siang dengan meriah?

|15 comments

Mahu dia ... lihat video Kit Siang dihalau macam bangkai babi di Taman Tun Aminah, Skudai, Johor Baru.


Dia ingat kawasan Dr Boo Cheng Hau mudah untuk dia ambil dengan senang-senang. Tak tau cerita main curi tempat orang.

Kuburkan Kit Siang!

"Johore Way" Ghani bunuh Kit Siang sikit demi sikit

|5 comments

Kit SIang mahu lakarkan Ghani sebagai seorang racist dengan harapan tangannya yang penuh dengan darah orang Melayu dan Cina yang mati akibat perminan perkaumannya pada Mei 13 1969 akan dilupankan rakyat.

Agak pelik untuk Kit SIang boleh kata Ghani sebagai seorang yag sederhana tetapi sebaik kempen bermula dia boleh tiba-tiba kata Ghani seorang yang rasis.

Orang Cina Johor tak akan mudah percaya ini semua kerana ketika pentadbiran Ghani, banyak polisi yang lebih terbuka di bawah Iskandar Malaysia dijalankan dan peluang berniaga lebih baik.

Dari segi berniaga, orang CIna lama-lama percaya kehadhiran Kit SIang akan melihat dia lebih utamakan kepentingan peniaga Cina Singapura dari peniaga cina tempatan sebagaimana yang berlaku di Pulau Pinang.

Walaupun dia bukan pegang kerajaan negeri, atau kerajaan pusat, dia akan berdemo dan berkokok untuk satu-satu isu dan disebalik isu itu, ianya untuk kepentingan Singapura.

Kit SIang hanya fokus pada kawasan orang CIna dan DAP yang kononnya parti pelbagai kaum hanya pergi ke kawasan Cina dan berceramah di kawasan Cina Bukankah itu hopokrit?

DIa mengharap 20 ribu pengundi baru daftar yang mana 70% adalah CIna akan berpihak padanya. Dia pun takde ilihan lain melainkan hanya berharap 52% pengundi CIna di Gelang Patah akan sepenuhnya memhak kepadanya.

DIa tak peduli pada pengundi Melayu atau pengundi India. DIa cuba guna Salahuddin Ayub Din Puduraya berjumpa orang-orang Melayu tapi tak laku.

Malam tadi, Din Puduraya hanya dapat menarik 200 orang saja dalam ceramah bersama Mat Taib. Yang melucukan, Mat Taib kata UMNO rasuah kah kah kah ,,, ramai ahli PAS yang hadhir terus belah bila dengar at Taib cakap pasal rasuah.

kit SIang harap pengundi Cina di Skudai solid untuknya tanpa menyedari bahwa sokongan kuat untuk Dr Boo Cheng Hau bukan kerana dia DAP tapi kerana dia dari suku kaum sama dengan kaum teramai CIna di situ.

Kit SIang pula mengharapkan Zaid Ibrahim si kaki kuda dan taik arak untuk kempen ke orang-orang Melayu di gelang Patah. Dia ingat begitu kuat Zaid hentam dr Mahathir macm dia hentam Dr Mahathir akan baiki kedudukannya.

Walaupun Zaid Ibrahim pernah duduk di Johor Baru  dari Kota Baru dan belajar di ENglish COllege atau Maktab SUltan Abu Bakar dengan menumpang Makciknya, Zaid belum boleh anggap dirinya orang Johor. Dia bukan macam orang Melayu Johor yang mendapat pendidikan ugama yang elok dan tersusun.

Taklah macam Zaid si anak pekerja estet yang kini perasan dirinya aristokrat dan tak sedar asal usul untuk jadi kaki judi dan taik arak.

Pendekatan lembut Ghani Othman kini betul-betul mencemaskan Kit Siang. Cara Ghani betul betul memikat dan cara lembut yang memang cara Johor dan Muhibbah antara kaum dah terjalin lama. Lupa Kit Siang bahawa ketika dia menghuru harakan Kualaumpur dengan Mei 13 dia Johor aman damai dan hidup jalan seperti biasa.

Ghani mudah berjumpa dengan semua rakyat dari pelbagai kaum dan ugama serta segenap golongan masyarakat.

Kit Siang tak dapat. Dia hanya boleh beretorik mengenai cerita-cerita lapok menegnai Dr Mahathir. DI akata Ghani dah berjaya di masa lepas tapi ini adalah masa depan.

Orang Gelang Patah bukan bodoh untuk paham bahawa Kit SIang juga perlu Ubah dari cara lamanya yang rasis.


Taring rasisnya dah nampak bila ada Pengurus Bank ugut pekerja untuk undi DAP. Cara rasisnya ugut pengundi Cina untuk undi DAP jika tidak mereka akan di apa-apakan. DIa juga cakap besar kata mahu kuasai semua bandar-bandar besar.

Namaknya dia bukan looking forward tapi going backward. 

Kit SIang sudah salah congak dan nampaknya terdesak. Dia ingat cukup dengan hanya menang skudai dan dia boleh menang Gelang Patah. DIa tak tahu CIna hanya 52% dan Gelang Patah adalah kawasan yang luas. Duadua ciri ini dia tak pernah hadapai selama 45 tahun dalam politik.

Dia tak tahu pengundi dari penyokong Jason dah cukup untuk matikan Kit Siang. Ghani hanya tinggal cari jumlah pengundi yang cukup untuk meyakinkan Kit Siang untuk mati selama-lamanya dari politik.  

Dia tak tahu bahawa yang mahu dia mati adalah seorang kuat penyokong DAP di Skudai. Taiko ini benci dengan kuku besi keluarga LIm daam DAP.

Kit SIang akan ditanam di Gelang Patah!

Sunday, April 28, 2013

Kit Siang: "Dah masa Cina DAP kuasai semua bandar besar"

|31 comments

Tun Dr Mahathir menyerang Lim Kit Siang sebagai membawa budaya "benci" di Johor yang aman dan hubungan antara kaum yang amat baik. Katnya dalam satu ucapan di Muar Johor tidak berapa minggu dahulu, Kit SIang mahu orang Cina membenci orang Melayu di Johor.

Tun M yang sudah berucap di Pulai dan Muar sepatutnya dijadualkan berucap di Gelang Patah malam semalam, bukannya di Putrajaya. Namun demikian, suntikan semangat dan penerusan serangan terkasa di batalkan. Mendengar pembatalan rancangan Tun M, Lim Kit SIang nak galak.

Sudahlah dikatakan orang CIna yang tidak mengundinya sebagai pembelot dan pemimpin masyarakat CIna diugut dan dituduh dengan pelbagai tuduhan [baca SINI] jika turun membantu kempen Dato Ghani Othman, Kit SIang menunjukkan keangkuhan dan cauvanis CInanya secara terbuka untuk berkata kini sudah sampai masanya kita (orang Cina) kuasai semua bandar-bandar utama di Malaysia.

Dia juga guna peluang ketiadaan Tun M di Gelang Patah untuk menyerang Dr Mahathir bertubi-tubi dengan pelbagai tuduhan-tuduhan palsu yang hanya propagdna tanpa bukti dan persaksian yang jelas.Di sebuah majlis ceramah di Taman Maju Johor Baru, Kit SIang berkata Pakatan Rakyat, yang mana dimaksudkan sebenar sebagai DAP, telah kuasai semua ibukota di Malaysia. Kini sampai masanya untuk menguasai untuk DAP kuasai Johor Baru.

Katanya, DAP telah bertapak semalam 18 tahun di Kota Melaka. Begitu juga Seremban, Kuala Lumpur, Ipoh, ALor Setar, Pulau inang, Kota baru dan Kuantan. Tidak termasuk juga adalah Kuching dan Kota Kinabalu.

Lim Kit Siang kata, dengan penguasaan DAP di Johor Baru, DAP akan mengubah nasib Johor Baru. SUngguhkah DAP yang mengubah nasib bandar-bandar ibukota atau ianya dimajukan oleh kerajaan-kerajaan BN sebagai keperluan semasa dan rasa tanggungjawab untuk membangunkan negara tanpa kita bansa dan parti?

Kit Siang kata orang Cina boleh melakukan kejutan dan dia menyaurakan hasrat  DAP untuk memastikan tiga parlimen dan 6 DUN di menangi oleh DAP di Johor. Dengan kemennagn sebanyak itu, bagaimana DAP nak bawa perubahan melainkan hanya melakukan huru hara, berdemo dan melalak di media saja.

Dengan angkuhnya, dia kata kemenangan di gelang Patah akan jadi kubur untuk Tun Dr Mahathir. EH ... macam mana pula Dr Mahathir ada kenea mengena dengan Gelang Patah? BUkankah Ghani Othman yang bertanding? Bukankah Islandar adalah ide PM selepasnya dan bukan darinya yang hany amahukan tambak diroboh dan diganti dengan jambatan bengkok.

Kit SIang membuat cerita palsu menipu orang Cina seolah-olah dr Mahathir menguasai Najeeb dan Muhiyddin. Sibuk dia pasal hal ehwal urusan dalaman UMNO dan BN jika Dr Mahathir banyak memberi nasihat kepada kerajaan yang ada sebagai seorang yang nasihatnya amat dihormati seluruh dunia.

Sambial berteriak tidak tidak tdak kepada Najib, dia memanggil Tun Mahathir sebagai syaitan sedangkan Kit SIanglah syaitan perkauman yang tidak boleh ditolak sejarah.

Dia menuduh Dr M sebagai terlibat dalam skandal RM100 billion tetapi kalau disial siasat dan suruh jelaskan pasti tiada yang akan diterangkan dengan berfakta, jelas dan tanpa tipu helah dan pputar alam.


Kit SIang mahu PRU13 sebaga hukuman untuk Tun M dan jika PR menang, dia akan tubuhkan Suruhanjaya untuk siasat Tun M. Berapa banyak SUruhanjaya  dah ditubuh dan Dr Mahathir muncul sebagai witness dan taida satu pun dapat disabitkan sebagai kesalahan Dr Mahathir.

Dia turut mahu salahkan Dr Mahathir atas projek IC sabah sedangkan tanpa susah payah Dr Mahathir dapat jelaskan dan fakta membuktikan isu IC palsu Sabah hanya lebih besar kuah dari sudu dan sebenarnya salah Anwar Ibrahim yang menyeibuk diluar biidang kausanya.

Anwar kini disokong Kit Siang sebagai PM jika PR menang.

Kit SIang kata Tun M rampas hak rakyat CIna di Sabah dan Sarawak. Tapi Kit Siang akan terperanjat jika di ketahui bahawa taukeh CIna yang sokong DAP yang sebenarnya merampas hak dan kepentingan rakyat prbumi sabah dan sarak serta menindas rakyat asal Sabah dan Sarawak.

Dia meneruskan ceramahnya merepak mengenai jenayah di Johor yang mana ianya datang dari mulut idola keluarga Lim DAP iaitu Lee Kuan Yew yang sudah nyanyuk dan sakit tenat di Singapura sekarang. Dia kata SIngapura lebih selamat dari malaysia dan menyalahkan Menteri KDN.

Baiklah ... elok pihak polis guna saja ISa dan tangkap semua gangster SIngapura yang berkeliaran di JJohor Baru. Pasti Kit Siang akan bela penjenayah ini semua,

Lee Juga mengulang isu lama yang dah basi berkenaan judiciary yang mana Zaid Ibrahim yang kini adalah kaki botol, kaki kuda dan Melayu liberal yang diguna untuk menembusi pengundi CIna di gelang Patah.

Sebenarnya dalam Kit Siang menuduh BN dan UMNO sebagai bongkak, angkuh, dia patut sedar bahawa tuduhan utu memantul kepadanya kembali.

Tak payahlah nak kata DAP akan bawa politik baru yang tanpa perkauman jika DAP sendiri adalah pelupur perkauman dan anasir subversif yang mahu huru harakan negara ini sepanjang sejarah negara kita!

Suasana lengang di Kelantan amat anih

|12 comments


Suasana kempen di Kelantan agak lengang.

Tak tahulah sama keadaan di Kota Baru dan kawasan di sekeliling itu adalah petanda untuk seluruh negeri Kelantan, tapi ada suatu yang lain dari tahun-tahun pilihanraya yang lepas.


Bendera PAS dan poster ada kelihatan tapi tak nampak keadaan 'perang poster' di mana bendera satu parti cuba mengetepikan poster parti yang lain. Semua pihak keliahtan tertib sekali menayangan poster masing-masing dna memberi ruang secara gentlemen pada puak lain.

Malah poster dan bendera Ibrahim Ali pun dapat dilihat jelas kerana warna kuning dan sepandok dan mesejnya begitu menyerlah.Lagi  pelik adalah PAS seolah tidak kelihatan berkempen. Pondok panasnya dengan risalah dan video ada tapi tak bermaya. Adakah sebab mereka mahu di TUKARkan atau apa yang sedang berkalu ni?

Dari sembang-sembang dengan pekerja kempen dan rajkan-rakan, selain dari beberapa tempat, pekerja PAS memang tidak ada di Kelantan. Mereka berada di tempat lain seperti Putrajaya untuk menggahkan Husam lebih dari penipu dan autanya.


Tidak hairan hadirin yang ramai di perhimpunan raksaksa di Putrajaya malam seperti dalam gambar ini, selain dari photo doctoring blogger professional Husam 8 orang, ia juga di hadiri oleh penyokong dan pekerja kempen PAS dari Kelantan serta semua pekerja dan penyokong PAS satu wilayah persekutuan dan selagor dikerah dan diwajibkan ke Putrajaya.

Ada beberapa sebab mereka tinggalkan Kelantan untuk lebih utamakan tempat lain dari kempen di kelantan.

Pertama, ada kata mereka tak mahu aggresif kerana BN akan jadi aggresif dan isu-isu yang mereka tidak terjawab akan di ketengahkan lagi. Ini serupa Germany melengahkan permainan untuk meperlahankan rentak dan hanya bertahan bila menghadapai Brazil yang hebat skil dan serangan.

Kedua,mereka yakin sangat PAS akan terus kekal bila pengundi luar kembali. Mereka hanya mahu kempen pada minggu terakhir dan hanya dengan satu sembahyang besar-besaran untuk buat doa KO dan maki UMNO tak Islam serta tingkah laku mereka Islam walaupun di hentam guru pondok dan lain-lain pihak.

APa hal pun, tukang kempen BN dan calun-calun giat bekerja. Di bawah, rakyat tempatan mahu perubahan pasal dah teruk sangat pentadbiran ulamak PAS yang tak tahu mentadbbir dan rakyat dah tahu mereka kini perasuah dan menyeleweng.

TUKAR!!!

Kit Siang guna UGUTAN terhadap pengundi Cina yang tak undinya

|12 comments

Sebelum pilihanraya bermula, Kit SIang melalui Melayu yang dikuda, Salahuddin Ayub menyebut pihak BN akan bermain politik rasis.

Pelbaga kata-kata biadap dan rasis telah keluar dari penceramah DAP lain di seluruh Johor, tetapi belum lagi dari mulut Kit Siang.

Kali ini dia sudah bertambah galak dengan waktu kempen tinggal seminggu dan hadhirin di ceramahnya sudah menarik ribuan penonyon Cina.

Ketika program walkabout hari ini ketika bertemu dan bersapa dengan pengundi Cina Gelang Patah, Lim Kit SIang berkata secara terbuka dgn pengundi Cina Gelang Patah kata org cina yang tak undi kaum sendiri sebagai pengkhianat. 

Kata-kata sedemikian akhirnya mendedahkan bahawa DAP bukanlah pejuang demokrasi atau multiracialism tetapi perjuangan perkaumancuvanis cina.

Sebelum ini, tukang kempen DAP hanya bermain secara diam-diam dan sorok untuk memberi tekanan kepada kaum CIna untuk mengundi Lim Kit SIang.

Difahamkan ada 100 operatif psywar CIna yang MENGUGUT PENGUNDI CINA dimana  mana-mana kaum Cina yang tak undi Lim Kit Siang boleh dikesan dan mereka akan di "hukum."

Satu SMS dalam bahasa CIna tersebar yang mana satu tekanan dilakukan dari cina pro DAP kepada pemimpin tertentu dalam masyarakat Cina untuk tidak membantu calun BN.

<遗臭万年>

各位华社学校神庙庆中元体育会,所有理事, 之前张秀福是很受尊敬的人市议员, 竟然和总会长勾结巫统出卖我们华社,{振林山 }这位汉奸走狗不应该在我们华社学校神庙出现. 会污染我们 如果被巫统胜了 我们华人连狗都不如 .希望华人要争气!
请转发出去!


致张秀福助选团;你们这班汉奸走狗,狗阵污桶己腐败了几十载,你们卖华暝政算是华人公会,为何至今还不觉醒呢?为了私利任何事都能违背良心去做,丢尽我族的脸.(老大做太监、小弟做小狗,有钱好办事做戏也一流)

Maknanya bermaur rasis:semua pertubuhan cina, sekolah, tokong  , semua ajk, teoh siew hock adalah seorang ahli majlis yang dihormati sebelum ini, beliau bersama dengan presiden telah khianat masyarakat cina. ( gelah patah ) orang sedemikian tidak harus berada di pertubuhan, sekolah dan tokong. Mencemarkan kita. Kalau BN menang, kita masyarakat cina akan dihina. Demi kebaikan masyarakat cina , tolong sambung.
 

kepada rombongan bantuan undi teoh siew hock, kamu semua pengkhianat. Umno bn telah berpuluh tahun rasuah. Kamu semua ini tidak layak mewakili masyarakat cina. Mengapa sampai sekarang masih tidak insaf? Demi kepentingan diri perkara apa pun boleh buat. Memalukan kaum Cina ( boss jadi sita, adik jadi anjing. Ada duit boleh sesuka hati dan pandai berlakon)

Ianya berbau rianya di kesan di mana  Jason diuguy supaya yak membantu Ghani walaupun dia mahu menyokong.

Adakah penyokong Jason tidak bergerak???

Saturday, April 27, 2013

Mulut sial Anwar minta Tun M mati

|24 comments


Dalam satu ceramah di Segamat, Johor, ketua umum PR bertindak celupar dan melampau batas apabila beliau berkata Tun Mahathir patut “mati saja” daripada berkempen untuk BN.

SEGAMAT: DATUK Seri Anwar Ibrahim on Wednesday called on former prime minister Tun Dr Mahathir Mohamad to “just die” instead of campaigning for Barisan Nasional.

“Sudah mau mati, dah 83 tahun. Berapa la lama lagi? Kalau dah nak mati, mati saja lah (It’s almost time for him to die, at 83 years old. How long more? If you are going to die, just die),” he said at a ceramah in Kampung Abdullah here.

(Dr Mahathir is actually 87 years old.)

Anwar was Dr Mahathir’s deputy when the latter was prime minister but was sacked following allegations of abuse of power and sexual misconduct.

Anwar added in a sarcastic tone that he had forgiven Dr Mahathir, as he knew the latter would not survive a prison term and that there were no prisons wanting to accept him as he was too old.

He also called for the premature death of BN, and its component parties, the MCA and MIC.

Earlier, he had accused BN of trying to prevent DAP from using the party’s “Rocket” symbol for the election.

“When Pakatan said fine, we will use the moon (Pas’s logo) nationwide, BN panicked and pushed to say DAP can use their rocket logo,” claimed Anwar.

 Dalam ceramah yang sama, Anwar juga sempat memutarbelit lagi kisah kemelut antara DAP dan ROS, dan menyalahkan ROS kerana terlibat dalam “konspirasi” untuk menumbangkan DAP.

Dah dedah pun, PR sebar juga surat palsu Qardawi palsu

|4 comments


Ada 13 perkara yang sudah didedahkan sebagai penipuan dan kepalsuan yang akan dilakukan oleh PKR sebagai bahan kempen palsu.
 
Walaupun didedahkan, pihak PKR tak malu untuk sebar surat Qardawi palsu yang dah diketahui dan disebarkan di akhbar. Bahan-bahan ini semua dah sampai ke Negeri Sembilan dan disebarkan kerana di kawasan kampung mudah sikit untuk ditipu.

Surat palsu Qardawi kononnya mengeandungi ulamak terulung dunia untuk menyokong Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri Malaysia.

Bagi memberi keyakinan rakyat dan counter pendedahan lebih dahulu yang dibuat, mereka guna pula Tok Guru palsu untuk lancarkan surat palsu ini.

Takde malu dan rasa bersalah langsung Nik Aziz untuk berbhong

Pendedahan surat palsu ini sudah dibuat oleh Dato Zulkifli Nordin.

Dia jyga mendedahkan Anwar menggunakan penterjemah untuk menipu maksud sebenar yang dikatakan Yusof Qardawi ketika suatu masa datang memberi ceramah. Ia dimanipulasi supaya membela salahlaku liwat anwar.

Zulkifli sudah memberitahu penipuan yang dilakukan Anwae pada Qaedawi sendiri

Qardawi telah memuji kepimpinan Dato Najib sebagai PM yang memperjuangkan Islam dalam agenda pentadbiran dan pembanunan negara. 


Shah Alam voter lengthy EXPOSURE of Guan Eng's hypocrasy

|14 comments


The following was written on Facebook by one Azmi Arshad, a voter from Shah Alam, and has been reproduced here with permission and many thanks:

This is my reply to Lim Guan Eng’s speech/email which was described by his ardent supporters as “touching” and “full of energy”. I’m not sure which parts were touching but my responses aren’t tear-jerkers either. I personally wish for the elections to be behind us so that we can get on withour normal lives again. Until then I feel obliged to respond, when able, to uphold the truth (menegakkan kebenaran) and debunk lies, allegations, deception and half-truths.

My responses are not intended to offend anybody but to rebut LGE’s insinuations, allegations and accusations. And that’s all his “touching” speech was; there was not a single mention about any of the government’s positive achievements. I know, that’s politics. But we the people cannot trust leaders who do not know where to draw the line or do not bother about lines drawn.

I have not removed any part of his speech/email to ensure it remained “touching” and “full of energy” from beginning to end:

LGE said: “Since Merdeka, two million Malaysians have migrated overseas because they do not see a future for themselves and for Malaysia . It is time that we don’t live in our past that is filled with hatred and fear. We should look to the future filled with hope and harmony between all Malaysians.”

There are many different reasons why people migrate. People from different countries migrate to other countries. Not just Malaysia. There are those who prefer the Western lifestyle, there are those who want to earn higher income, there are those who want to make quick money, there are those who enjoy living abroad, there are those who follow their spouses, there are those who look for soul mates, there are those who prefer other education systems, there are those who do it for political reasons, there are those who want to run away from Ah Longs, while some are simply extroverts or wanting a change of scene and there are those who want to capitalise on business opportunities and so on and so forth. (Try Googling for reasons). Irregardless, whatever their own personal reasons and preferences it is very sad that you give the impression to your fellow Malaysians as well as foreigners that people leave Malaysia as though it is because they are doomed to perish in their birthplace. That is very misleading and dishonest. Indeed many leave because you have succeeded in instilling such hatred and fear in them.

LGE said: “To put the past behind us, we must stop the politics of race and religion.”

Yet you, Sir, are the one who re-ignited the kalimah Allah issue after the atmosphere had returned to calm, despite knowing fully well the sensitivities and sentiments of the Muslims. Why do you insist on this? Why is it not acceptable to use “tuhan” instead of “Allah” in the malay translation of the bible? Why do you ignore the plea of the Muslims? Why do you choose to offend Muslims? I find it incredible that you are calling for “a stop on politics of race and religion”, when it is the strategy deployed by none other than your party, after which you then try to point the finger at BN/UMNO when they are compelled to defend against your provocative attacks.

LGE said: “To put the past behind us, we must end corruption.”

I totally agree with you that we must prevent corruption. BN also agrees with you, as declared in their manifesto, and you can see MACC working overtime. Why do you not encourage the government instead of merely condemning and refusing to acknowledge their efforts? And why have you done nothing on the alleged corrupt practices of DAP in Selangor linked to the tragic death of Teoh Beng Hock? Why won’t DAP allow for DNA samples to be obtained from the suspects linked to your party? The government has been investing a lot of time and effort cleaning up and DAP also needs to act on the blatant corruption under its own administration (of which allegations come from its own members against your own high ranked members). I’m sure you have seen the allegation by Tony Tan, who is still waiting for Teresa Kok to sue him for defamation, and the allegations against Ronnie Liu (with documentary evidence at that). I am not saying you personally had anything to do with it but you could not prevent corruption either and furthermore you have subsequently done nothing. While changes are taking effect towards a cleaner and more efficient government, you keep sounding like a broken record.

LGE said: “To put the past behind us, we must abolish the suppression, oppression, repression of our basic human rights and freedoms.”

Are the Opposition’s political leaders in jail? Is there shortage of food? Are people being kidnapped and tortured for opposing the government? What basic rights and freedoms have been violated? Is it because the police had to do their job to stop the rioting by your Bersih hooligans? Is it because the country does not allow same sex marriages? Is it because the government tries to help the poor by giving them some preferential treatment which is contrary to your “equal opportunity” concept? It is very sad that you would blatantly lie about the situation in this peaceful country for the sake of wanting to rule it while Anwar Ibrahim has the audacity to compare himself to Nelson Mandela, Mahatma Ghandi and Martin Luther King. You freely abuse your freedom of speech by spreading lies and deception. On the other hand you suppress the dissenting voices in your own CEC elections and try to distract attention from your unethical practice by trying to blame and demonise the ROS. You are not being truthful to yourself, to your party members and to the people.

LGE said: “To put the past behind us, we must demand good governance and performance from our ministers.”

Yes sir, I agree with you. BN demands the same and is very much ahead of you on this, not least with Idris Jala doing a great job implementing KPI systems for ministers and government.

LGE said: “To attain peace Malaysians must stand united and reject those who wish to divide us by preaching racial and religious hatred.”

Yes sir, I totally agree with you. That is why most of the people are rejecting DAP. You and your party are the true culprit in inciting racial and religious hatred and I had published my views on your mischief well before you gave this “touching” speech.

LGE said: “If we want to benefit from equal opportunities and realize our human potential we must stop extremists from continually degrading others as inferiors so as to uplift ourselves.”

Yes sir, I agree with you to a certain extent. I just do not know what you mean by “equal” because equal does not mean fair. For example, a disabled or poor person may need to be given more help to enhance his chances of survival. “Equal opportunities” is not an end in itself. But it seems “equal opportunities” to you means everybody, rich or poor, Malay or Chinese or Indian, is given equal opportunity and if the result is that wealth is owned 100% by DAP supporters then the result is satisfactory by your definition because everyone was given “equal opportunity” and it’s too bad the others failed. Whereas what we should also be trying to achieve is fair distribution in balance sheet terms. And it goes without saying that it be done according to policies being honestly executed.

LGE said: “Why should Allah not be allowed to be used in the Bible when it is used in the Middle East ?”

Sir, have you not been listening to explanations, justifications and arguments of the Muslim community and Islamic authorities? Why are you asking this question again? It has been thoroughly explained, which means you have either not bothered to study the evidence or you choose to deliberately ignore it. Among other things, you know very well that the Malay translation for god is “tuhan”, not “Allah”. I am very sad and depressed that you antagonise the Muslims in this country and even more so in Penang. Before this “touching” speech of yours I made an appeal to our Christian brethren to please use “tuhan” instead of “Allah”and that had nothing whatsoever to do with politics. Why do you wish to disrupt the peaceful religious harmony in this country and why are you so against the use of “tuhan”? And what does the Middle East have to do with the Malay language?

LGE said: “We can only achieve harmony together. Despite our differences and diversity, Malaysians can make our common aspirations of freedom, justice, democracy and truth come true if we remember key values.”

Sir, we will achieve harmony again almost instantly if you would refrain from inciting races against each other. You are exploiting those differences and diversity for your own gain. Evidently you yourself do not hold “key values”. The values of Islam compel us to defend Allah’s name. Do your values, if any, compel you to use “Allah” instead of “tuhan” in the Malay language bible? I appeal to you to please abandon your religious incitement. You don’t even have to apologise, just please retract your call and I will thank you sincerely and unconditionally — your previous stand on this matter will be forgotten.

LGE said: “That it is not who we are that is important, but what we are that is important; not the colour of our skin that is important but the content of our character; and not our past ancestry that is important but how we connect with the present and with each other to face the future.”

Yes sir, I agree with you. Islam is colour blind and the Holy Quran and the Prophet (peace be upon him) are testament to this fact. And please know that Muslims love Jesus (peace be upon him). In the Hereafter we will all be accountable for how we lived our life in this material world. Yet it was your cyber troopers who tried to turn the Malays against Tun Mahathir by “exposing” his Indian heritage, hoping the Malays would then turn against him. Surely you must agree that kind of behaviour is racist and disgusting? They failed of course because not only Islam is absolutely colour blind but Malays too are almost colour blind – that’s why, because of their past heritage, we also have Malays who look like chinese (that’s me), Indian and even European.

LGE said: “We can only be prosperous together. The time has come to focus on the economy, unemployment, education and business opportunities as the conditions for prosperity. We must build human talent and be performance-based.”

Sir, while I agree that material wealth is important, it would mean nothing and would be the cause of destruction of human values if that is your only measurement for prosperity. Prosperity in material wealth is meaningless if we do not pay alms to the poor, if we do not help others and if we are heedless of God (Tuhan). Please do not be overly obsessed with capitalism. Other than that, yes, we must work hard to earn a good honest living and in accordance with religious values. You will be pleased to know that the government has been focusing on all of the above.

LGE said: “For those who say that PR do not know how to govern, the 4 PR states of Penang, Selangor, Kedah and Kelantan have proven our ability by beating the other 10 BN states by attracting RM25 billion in investments comprising 53% of Malaysia’s total investments of RM47.2 billion in 2010. For the first time in history, Penang is now the new champion of investments in Malaysia , coming out top in 2010 with RM 12.2 billion.”

Sir, if PR has achieved good economic results, or even the best economic results as you proudly say, then I congratulate you. I also congratulate the federal government for making it conducive and attractive for those investments — in the case of Penang some seeds were of course planted by the previous state government before PR took over. It would be nice and sporting of you if you were to give credit where credit is due, instead of boasting as if you did it all on your own from zero, although we know you are sincerely trying hard for Penang to prosper and be independent like Singapore.

LGE said: “To put the past behind us, we must end corruption. Barisan Nasional cannot reform to end corruption. Remember, if we do not end corruption, Malaysia dies. If we end corruption, BN dies. The choice is clear.”

Sir, I understood you the first time. But now you are being deceptive again by trying to make corruption and BN synonymous. Your supporters will cheer and clap but to the rest of us it merely shows your consistency in indulging in character assassination. As a taste of your own medicine, we can not only replace ‘Barisan Nasional’ with ‘DAP’ in your quote but we can also say “Remember, if we do not end racism and oppression, Malaysia dies. If we end racism and oppression, DAP dies”. Not pretty is it? But it’s true. There is nothing I can add which is not already publicly known to show that BN is anti corruption (although your propaganda material shamelessly says BN menghalalkan rasuah), has implemented and enforced laws against it and has been achieving results. It is only that you refuse to acknowledge the achievements and are not capable of “sangka baik” of anyone who could be an obstacle to your quest to rule the country with PAP.

LGE said: “To put the past behind us, we must abolish the suppression, oppression, repression of our basic human rights and freedom. How can we have a clean government when we do not have clean elections?”

Sir, very sadly you repeat in this “touching” speech of yours the baseless accusations of an event that has not yet occurred and furthermore after seeing how SPR has implemented so many of DAP’s demands. On the other hand what do you have to say about your own CEC election fiasco? What kind of “clean” and “democratic” process was that? This is unbecoming of a leader. How would you expect the rakyat to trust a leader who does not practise what he preaches? How can we have a clean and honest Opposition when their own elections are a farce and full of dishonesty?

LGE said: “We do not want our children to live in fear of oppressive laws as we have lived. A Pakatan Rakyat government will abolish the UUCA, the Sedition Act and the Printing Presses and Publications Act and restore local government elections.”

Sir, we need laws to maintain social order and social harmony. Isn’t there already enough mudslinging, slandering and disrespectful speech going on in the social and alternative media? Why do you insist on being able to make seditious statements and carry out seditious acts that would cause chaos and social disorder in the country? What is your agenda? (Never mind, we already know your agenda). Aren’t you yourself already getting away with impunity with all your lies, deception, insults and false allegations while your supporters freely spread them? Local government elections will only result in more money and time being wasted in endless campaigning and slandering instead of just getting on with governing. Tolong lah… Enough of people jostling for power and fishing for votes please – this is too disruptive and unproductive. We want peace and quiet, stability and steady progress.

LGE said: “When can we find justice for Teoh Beng Hock, Ahmad Sarbani and A Kugan?”

Sir, as you well know, it was DAP itself that has prevented justice for Teoh Beng Hock by not allowing suspects linked to corruption in DAP to give their DNA samples, while the police and MACC officers (whom DAP accuses of being involved) had given theirs, to establish the two unidentified DNAs found on Teoh Beng Hock. I will put up a separate post on this another time to refresh your memory.  While it is believed Teoh Beng Hock was murdered by at least two individuals and covered up by DAP, there was on the other hand clear evidence to show that Ahmad Sabari accidently fell to his death when he tried to jump from the ledge to the roof of the adjacent badminton hall but misjudged the distance. The investigation team even used a stuntman to re-enact what happened. Kugan’s death was also tragic and those involved have been punished, so what further justice are you seeking? I must say that in your insinuation, you were careful in ensuring that all three races are represented for whom to “find justice” so as not to be seen as racist. That’s clever of you and I won’t fault you for that.

LGE said: “When will we have Freedom of Information & Freedom of Speech? When can we have justice that is not only done, but is seen to be done.”

Sir, first of all I am already suffering from information overload of fact and fiction and stinging ears (and eyes) from seditious and obscene speech. I don’t know what more freedom you are seeking on information and speech. But then, you denied crucial information sought by the police when they were investigating Teoh Beng Hock’s death for justice to be done. The police were seen to be trying to have justice done for Teoh Beng Hock and DAP was seen to deny it. It does appear in this case that not enough information was given to the public for them to see the corruption in DAP that led to Teoh Beng Hock’s death. Nonetheless you still have an opportunity to ask their lawyers (Karpal Singh and Gobind) to allow those individuals to give their DNA samples to clear DAP’s involvement. Please come clean on this — you will be respected as a leader.

LGE said: “To put the past behind us, we demand good governance and performance from our ministers.”

Yes sir, I heard you, understood you and agreed with you the first time. My memory is not that short. It is nice to know that you and BN shares the same desire and perhaps you should read BN’s manifesto again.

LGE said: “Malaysia can be an international and intelligent country. We must have digital intelligence with broadband connectivity.”

Yes sir, I agree with you and I am sure BN does too and has evidently already achieved great success. Malaysia having the largest Facebook population is a good indicator of that success although we hope the international community does not use your cyber troopers with multiple fake accounts as a benchmark to measure the country’s intelligence.

LGE said: “We must also have integrity intelligence, so ensure that only honest people are the decision-makers. We must have institutional intelligence under the rule of law.”
Yes sir, I agree with you and I am sure BN does too.

LGE said: “We demand good governance and performance from our ministers.”

Yes sir, I heard you and agreed with you the first time and the second time. And I’ll respond for the third time, BN is all for it too. The difference is the Opposition has not delivered on most of their promises.

LGE said: “Has the Transport Ministry done its duty to run our airports and seaports well? Look at the Penang International Airport whose completion has been delayed more than 3 times. And the Penang Port is to be reduced to be a feeder port and privatized to a 3rd party at the expense of Penangites. Why is there no consultation with the people of Penang to restore the port to its former glory? Instead of looking after airports and ports, the Transport Ministry is more interested in vehicle registration numbers and wants to increase the maximum traffic fines to RM2,000.”

I don’t know sir. But delays in construction projects, especially renovation, are not uncommon. It happens in all countries. Reasons for the delay had already been explained. First you claim that the Transport Ministry is not running the airports and seaports well. Then you complain when the operations of the port is privatized to a licensed operator to improve the services. I suggest you swallow your pride and make an appointment with the ministry to give your views and suggestions to show your sincerity in wanting to “restore the port to its former glory”. If they reject your request, then there may be truth in what you say. I don’t like traffic fines either but aren’t you concerned about the deaths on the road caused by drunk drivers and reckless driving?

LGE said: “Director-General of Tourism is wrongly charged of corruption but the Tourism Minister finds nothing wrong with spending RM1.8 million in doing up her Facebook page, when we all know that it can be done for free.”

First you want the government to fight corruption. Then you say the accused is wrongly charged with corruption. There is just no pleasing you sir. In case you are not aware the DG was acquitted not because he did not receive the gratification but because (i) the prosecution could not prove criminal intent and (ii) the prosecution failed to call in the MACC officer, who was the key complainant. Now do you appreciate how it is not that simple to charge and convict someone for corruption? Would you want the government to lower the standards for conviction so that more can be found guilty and thrown in jail? So here’s the truth: MACC was correct to charge the DG for corruption and the court was also right in acquitting him; there is no need to politicize this. That’s why we have courts of law – someone gets charged and then he is found guilty or acquitted. Errr… Can you please give us the name and phone number of the person who will do Facebook pages for free (and web sites too)? I’d like to use the person’s free services, and I wish you had told us this much earlier.

LGE said: “The Health Ministry wants to privatize healthcare when it should be a public good given as an affordable right to all Malaysians. Why allow the wastage of public funds and affect the quality and affordability of drugs when drugs are bought through a middleman at higher prices when it could be bought cheaper direct from the manufacturers, some of which are operating in Malaysia.”

Let’s wait for the government to show us the pros and cons of the proposed privatization. I can’t comment until I know the details. Whereas you oppose for the sake of opposing, true to your slogan “Lawan Tetap Lawan”. If privatization means higher quality and more efficient services then that would be good but at the same time we would have to weigh the benefits against the cost to people. Whatever the decision and outcome, we know the government will look after the lower income group so that they will have access to healthcare in any case.

LGE said: “The Housing and Local Government Ministry opposes local government elections in Penang , denying our fundamental democratic right to elect our councillors and our mayors.”

I have to totally disagree with you. Local government elections are a waste of money, a waste of time and a major distraction from actually governing. Where do you get the idea that it is a fundamental democratic right to elect our councillors and mayors? Just because some countries practice it, it doesn’t mean Malaysia should xerox it. The state government should be given that responsibility and be accountable — just as in a company where shareholders appoint the board of directors who are then responsible for ensuring the company employs a competent CEO and management team instead of delegating those appointments to the employees by voting. The state government, mayor and local councillors should be one cohesive team. As I responded earlier, we want leaders who fear God and respect the people and not, as you believe, those who merely fear the people and job security. The present system is better, leave it be and get on with your job.

LGE said: “We believe that Malaysians deserve better. For the last 50 years, the wealth of the nation has been robbed. Let us protect the future of our children by ensuring we have a people-centric government that protects you instead of harming you, that rewards you instead of stealing from you, that respects you instead of abusing your rights. Let us clean up Malaysia to save our children’s future.”

Sir, I have to be honest that your constant ludicrous accusations and insinuations are tiresome. The corruption and “robbing” topic has already been addressed and rebutted time and time again. Why do you continue flogging a dead horse. The government is already showing that it is a people-centric government – where “Rakyat didahulukan” — and I am grateful and happy that  the government has never harmed me, apart from being disgruntled over a few speeding tickets. On the contrary the government has peen protecting us from many threats including the West’s call to allow same sex marriages, riots caused by the Opposition and other external threats such as the Lahad Datu incident. While MACC is busy handling more than 400 cases, please also investigate the alleged stealing in your own party.

LGE said: “We must put the past behind us where profits matters more than our health. Lynas concerns all of us because if Lynas is allowed to operate, Barisan Nasional will proceed with building two nuclear reactors. If we continue to put health above profits, what is the use of having all the money in the world if you cannot enjoy it healthily?”

Since you already acknowledge the immense benefits to the country (i.e. “all the money in the world”), I need not say more on this. However you are still trying to deceive and mislead the public on the safety issue. Until today all the academics, geniuses, scientists, nuclear physicists and intellects (if any) of the Opposition have not produced anything tangible to doubt the safety of the project. The United Nations International Atomic Energy Agency (IAEA) has certified that it is safe. Do you doubt them? Were they bribed? Even your most hardcore online news portal FMT admitted to the truth: “We refer to the articles previously published by us which claim that the Lynas plant may be unsafe. We apologise for these publications as such claims do not have a scientific basis. The regulatory review of the Lynas plant has been thorough and diligent”. That’s nothing new is it; that the opposition tends to make allegations without basis. And even Saudara Anwar Ibrahim has changed his position. Your baseless allegation is dishonest and mischievous. I challenge you to issue an official statement that Lynas is unsafe instead of indulging in your usual “baling batu sembunyi tangan” antics. And please do an Anwar Ibrahim on this too i.e. complain to the foreign media.

LGE said: “The next elections shall be fought on the economy. We refuse to allow BN to use race as the issue in the next elections.”

The economy is indeed a major factor in the elections and it is DAP that has been using race as an election issue. However BN inadvertently gets tangled in race issues when they have to defend against your lies and deception to cause racial disharmony. DAP is in fact guilty of what they falsely accuse BN of. We have seen your cyber troopers posting comments saying they cannot understand why non-Malays vote for BN. We have also seen confessions by DAP’s former high ranking members on race-centric strategies. With DAP being hard core racist, this is also hypocrisy at one of its worst.

LGE said: “We need to increase the incomes of our poor or else they will fall victims to the Ah Longs. For example, Bank Negara’s Annual Report 2010 revealed that Malaysia’s household debt at the end of 2010 was RM581 billion or 76 per cent of GDP, thus giving us the dubious honour of having the second-highest level of household debt in Asia . In addition, the Malaysian household debt service ratio stood at 47.8 per cent in 2010, meaning that nearly half of the average family’s income goes to repaying debts. As a rule, banks would not lend money to those whose total servicing of loans exceeded one third of their income. In other words, we are spiraling into an indebted nation.”

Sir, enough facts and statistics have been given to explain the economy, including the national debt and improved poverty levels, but you conveniently choose to ignore them just as you conveniently ignore the facts and arguments of the Muslims on the Allah issue. The man on the street is not interested in your macro-economic analysis. He wants to live in a peaceful country with food on the table while having opportunities to indulge in higher pursuits. One of the reasons we have the second-highest level of household debt in Asia is because Malaysia has relatively more property owners per capita compared to other countries. In other words, Malaysians take the opportunity to buy their homes with mortgages (resulting in household debt) compared to those in other countries with less affordable housing whereby they have to rent their accommodation (i.e. no mortgage therefore less household debt). You need to look at both sides of the balance sheet. Incidentally, Penang has performed the worst when it comes to the ratio of house price to household income. It has risen to 8 times since PR took over, compared to the internationally acceptable 3-4 times. Therefore you are in fact primarily responsible for the increase in household debt. Ironic isn’t it? That notwithstanding, facts and figures don’t lie: Malaysia has a strong and sustainable economy except that you try to mislead the public on the national debt while ignoring the fact that external debt has dropped to below RM17 billion. Please study the ETP to understand where our economy is heading and give constructive comments if you are sincere.

LGE said: “According to the New Economic Model documents, the bottom 40% of Malaysian households are living with a monthly average income of RM1,500 (and three-quarters of them are bumiputera) while 60% of the households (of four persons averagely) live with a less than RM3,000 income, which is near subsistence if one lives in the cities.These are families living in fear. We will help them live with dignity and not in fear, by increasing their incomes and cutting down their costs, with a minimum wage, getting rid of monopolies, expanding internet connectivity and encouraging creativity, innovation and productivity.”

Sir, perhaps you would, but the present government is already doing it and has steadily been achieving positive results. Nonetheless, let me introduce you to many Malay families in that income group and you may ask them yourself whether they are living in fear and dignity. They do have dignity clinging to religious values but they fear DAP. This is the group who cannot compete under your demand for “equal opportunities” and yet you and your supporters condemn the government when policies are implemented to help them. Malays are not the only ones who need help; we must also help the Chinese and Indians at a disadvantage. It just so happens that most of the lower income group comprises the Malays and DAP then accuses the government of being racist when they are given assistance. Please support the government in helping the poor of all races. At least Hj Abdul Hadi Awang was gracious enough to acknowledge the government’s efforts on 22nd April in front of more than 700 supporters at Kerteh: “Kita tidak nafikan apa yang dilakukan Kerajaan BN untuk kebajikan rakyat”. He then added: “Takkan tadok silap dan saloh selama 50 tahun BN memerintah dan Yang Maha Suci adalah Allah Taala, tetapi kita sebagai manusia tetap ada salah dan silapnya”. This is true. Surely you can also agree?

LGE said: “South Korea is a very good example of a nation that chose democracy, performance and freedom of opportunity to become a developed country. With a population of 48 million, its GDP per capita of USD20,000 is more than double Malaysia’s. But in 1970, South Korea’s per capita GDP was only USD260 compared to Malaysia’s USD380.”

That is interesting Sir, but you know very well that South Korea is an exception. Why don’t you also compare us to other neighbouring countries? How exciting is the GDP per capita when comparing home prices against disposable income? Yes indeed, Malaysia’s ratio is thankfully lower. In any case, I also would not want our country to be like South Korea, beholden to the US (which Tun M saved us from) and with North Korean missiles pointed at them. Please be thankful for what Malaysia is today while we continue to develop, especially now that the ETP is being implemented and showing positive results. Have faith.

LGE said: “We used to regularly beat South Korea at football. And now our children are fans of K-pop culture and their football team are regulars at the World Cup.”

One thing for sure is that all DAP, PAS, PKR and BN supporters will be united in cheering for Malaysia whenever we play football or badminton against South Korea. Even DAP cannot prevent that. Yes, I agree that our footballing standard is terrible and the government has failed miserably here. But please don’t be upset with the government or consider it tragic that we have not developed our own M-pop culture.

LGE said: “Only when we free ourselves of fear of change, can we be free to prosper. BN cannot change. They need to be changed, for BN wants to rule by fear. Thomas Jefferson said “When the governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny”. The choice is yours, my friends. I urge you – Let us change so we can have liberty and live with dignity.”

LGE said: “*LimGuan Eng, DAP Secretary General & MP for Bagan”

Sir, we do not fear change. Indeed we have been going through changes under the present government (who themselves have gone through change), some we don’t like and most of which we embrace for the overall good. The government cannot please everybody all of the time (and neither can the opposition) but they do try to help those who may be adversely affected by policy changes. No sir, you are wrong: you may admire Thomas Jefferson and think that he is right since he was a US President, but we do not want the government to fear the people because that won’t make them sincere. We want government leaders who fear God. We want the government to be sincere with the people, respect the people, listen to the people and make the country conducive for us to live in, having peace, social harmony, good business environment and an honest Opposition. We should also then respect and be loyal to the government and also respect the honest Opposition, whereas you clearly encourage anarchy and rebellion against the government for the sake of power and wealth. We already have liberty and live with dignity and if we do need more of those for greater social order and harmony then I don’t see how DAP can do any better then what the government is already doing. On the contrary DAP and Anwar Ibrahim themselves have acted without dignity in portraying Malaysia as a “suppressed, repressed and oppressed” country with a “sham democracy” where Opposition leaders are “threatened with murder”. Sir, before you demand change, you and your party first need to change. Indeed the reason I now support BN is because they have changed since PRU-12; when will you?

Saudara Lim Guan Eng, semoga mendapat petunjuk dan hidayah.

A. Arshad,voter for Shah Alam
April 2013

Taken from Stop the Lies

Ahli MIC dah 2 tahun keluar di 'spin' sebagai baru keluar

|2 comments

Media Selangor Ku ini sepatutnya jadi saloran media rasmi kerajaan Selangor tapi sejak salahguna duit kerajaan negeri untuk buat kerjabohong.Sivalingam menulis pada The Unspinners berikut:

What is the real threat to Hinduism?

Much noise has been made by the Opposition about BN’s choice for Shah Alam, Zulkifli Noordin. When he was a PAS member, he undeniably made some ignorant and disrespectful remarks about Hindus. After becoming a BN friendly candidate, he has finally (and long overdue!) apologized for it, twice.

He never apologized when he was a PAS member all those years ago.

He never apologized when he stood on a PKR ticket for the 2008 elections and won in a seat with more 20% of the voters are Hindus!

He never apologized when he was Anwar Ibrahim’s personal family lawyer.

Furthermore, the leaders of PAS and PKR never told him what he did was wrong. For 10 years, Anwar and Hadi never bothered about Zul’s remarks. Their cries of anger against Zulkifli now are clearly motivated purely by political considerations. Even a child can tell that they are only using this politics and don’t really care about what he did.

On the other hand, MIC leaders immediately criticized him for saying what he did and, have since accepted his apologies. BN has made a clear stand that any racist statements from any BN representative that is disrespectful to the culture and beliefs of any group will be dealt with severely by a joint disciplinary group.

So what is the real threat to Hinduism behind this smokescreen of anger about 10-year old remarks by a former PAS member?

The real threat to Hinduism, and indeed to Christianity, Buddhism etc. is the FACT that PAS is adamant about implementing Hudud. They have said that the DAP disagrees but will NOT oppose it. God only knows what that means. The latest Anwar has said on this is; “for now, in general, in principle, I believe this (Hudud) can be implemented”. Again, good luck interpreting what Anwar means. Meanwhile, Karpal Singh remains the only consistent figure on this, saying that DAP will never allow Hudud. But Karpal does not control the Lim dynasty-run DAP. The father-son Lims are keeping silent hoping to avoid answering difficult questions about their commitment to non-Muslim Malaysians and indeed to Muslim Malaysians to keep Hudud out of Malaysia.

This lack of agreement amongst Pakatan’s top leaders have led to confusion on the ground in terms of their execution. From bans on women hairdressers for men to the demolition of 7 Hindu temples and shrines by PR State Government’s, the consequence of the lack of agreement on Hudud and the rights of non-Muslims is tangible and clear to see.

So to recap, again I ask; which is the real threat to Hinduism;

1) The stupid ignorant remarks a BN candidate said 10 years ago while he was a PAS member about Hindus,

OR

2) The implementation of Hudud which will affect every aspect of a Hindu’s right to worship as he or she sees fit and threaten the very existence of Hindu temples all across the country?

Zulkifli, for all his obvious faults has apologized. All of us were taught by our parents and our priests et al. and our teachers to forgive when someone apologises for their mistake, to give the person a second chance if he or she comes clean about what they have done wrong.

Anwar, Hadi and Kit Siang have not come clean about their real intentions on forcing Hudud on the Malaysian people. Apologies don’t come easy to this trio who still have not apologized for the 7 Hindu temples and shrines demolished by 3 Pakatan Rakyat state Governments since 2008.

So finally; what is the real threat to Hinduism in this General Election and going forward?

fda

Link2Me WeLinkBk (254)