Friday, September 27, 2013

Strategi subversif syiah selama 20 tahun untuk masuk MalaysiaAntara target Syiah dalam masa 20 tahun di Malaysia adalah berikut:

1. Masuk ke dalam pertubuhan harakat Islamiyyah, tanzim haraki seperti PAS, Abim, Jim, Hizbut Tahrir dengan cara taqiyyah, pura pura dan niat menguasai pucuk pimpinan atau menghancurkan dari dalam.

2. Mereka masuk kedalam parti politik Ummat Islam seperti PAS, UMNO , PKR dan lain lain untuk menjadi pemimpin dan sekaligus mencetuskan merekrut pengikut mereka dijadikan Syiah.

3. Mereka menggunakan tarekat seperti tarekat ahlu bayt, menyamar atas nama keluarga Rasulullah S.A.W sebelah Sayyidina Ali untuk rekrut Syiah.

4. Mereka masuk dalam pertubuhan berbaiah seperti Pekida, Al Ehsan, Batas, Simpang 3, Majlis Sabilillah dan seangkatan untuk tujuan yang sama, sama ada merekrut ahli atau mengahncurkan jamaah dari dalam.

5. Mereka akan gunakan kuasa politik, rapatkan dengan Perdana Menteri Malaysia, Menteri -menteri, YB, bagi tujuan perlindungan politik mereka agar mereka dapat back-up.

6. Mereka Syiah laknatullah menyusup masuk ke dalam PDRM dan ATM untuk merekrut seramai mungkin polis dan askar untuk masuk Syiah.

7. Mereka mengunakan perniagaan seperti perniagaan air, makanan dan lain untuk dana dan kewangan Syiah.

8. Mereka telah memanggil ramai rakyat Iran Syiah untuk masuk belajar dan bekerja di Malaysia, dan sekarang mereka cuba kahwinkan lelaki Syiah Iran dengan wanita Islam Malaysia, mereka sebarkan melalui pembelajaran dan
perkahwinan.

9. Mereka masuk dalam pertubuhan pertubuhan amal berbilang bangsa dan kaum untuk merekrut Syiah.

10. Mereka akan merapati Mahasiswa / Mahasiswi Islam di seluruh IPTA dan IPTS untuk bawak masuk Syiah dengan cara 9 di atas.

# Kajian semasa dari Pengerusi Majlis Pekerja -Pekerja Profesional Islam Malaysia PRO-Islam.

2 comments:

  • Anonymous says:
    September 27, 2013 at 10:02:00 PM GMT+8

    Pihak berkuasa jangan tunggu sekecil-kecil api hingga besar menjadi lawan sampai tak leh nak kawal. Bila jumlah Syiah meningkat mereka tak kan mudah tunduk dan akan guna kekerasan terhadap mereka yang tidak sealiran mereka. Bukan mustahil sampai menumpah darah sesama Islam spt berlaku di Timur Tengah.

  • Anonymous says:
    September 27, 2013 at 11:05:00 PM GMT+8

    Ingat tak siapa dulu yang galak sangat dengan revolusi Iran? Abang Non kitalah. Dia mengIslamkan negara sewaktu itu. Tak tahulah sama ada orang muda sekarang ingat atau tidak.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)