Greetings

Friday, September 27, 2013

Ku Nan kata tiada sekatan undi mana-mana Naib?


Berkenaan posting kami yang dapat tarikan ramai di SINI tentang kisah Ku Nan ngaruk di Prince Court Hotel, house PK dah dapatkan penjelasan.

Nampaknya Ku Nan dah konar dan kata terpulang pada kepada semua perwakilan cawangan untuk mengundi mana-mana calun naib Presiden.

Tiada lagi sekatan.

Ada perselisihan faham saja.

Nak tahu baca house PK SINI

Bab kepala gangster, ada penjelasan ke House PK???

8 comments:

  • Anonymous says:
    September 27, 2013 at 1:46:00 PM GMT+8

    Inilah jenis pemimpin yang terdapat ramai didalam UMNO.cakap berpusing pusing mengalahkan keling paria mabuk todi.Adakah ku nan minum todi sebelum majlis tersebut sila buat siasatan lanjut .

  • Anonymous says:
    September 27, 2013 at 2:35:00 PM GMT+8

    Sat cakap lagu ni sat lagu no. Apa nak jadi. Nak spin pun biak lah betoi2 sikit.

    Dah penin kot.

    Dia nak ikut old school lagi ka.

    Kata nak ubah jgn lah nak ikut lagu lama.

    Ini bukan Kilaun Emas.

  • Anonymous says:
    September 27, 2013 at 3:12:00 PM GMT+8

    mohon admin jentik telo ku nan

  • ajai62 says:
    September 27, 2013 at 3:18:00 PM GMT+8

    Assalam Bro

    Ku Nan ni bila nak disepak dari pegang jawatan dalam UMNO

  • Anak Ku Sazali says:
    September 27, 2013 at 4:00:00 PM GMT+8

    Kalau tak ada, kenapa Ku Nan kata tak boleh buat majlis untuk lima calun yang lain?

    Jawab House PK!!!

  • House PK says:
    September 27, 2013 at 5:35:00 PM GMT+8

    Saya dengan rendah diri datang ke blog The Unspinners yang saya sanjung tinggi ni untuk menjawab. Begini ya, setakat ini kita dengar cerita orang saja kata dia mengaku dia kepala gangster.

    Takde apa-apa bukti pun. kalau ada bukti sila kemukakan. Selagi takde bukti kita anggap benda ni hanya gosip liar sahaja.

    Samada Ku nan nak nuat ke tidak, itu aku tak tau tapi kalau betul mereka mahukan perubahan. Kita mesti support Mukhriz...

  • Anonymous says:
    September 28, 2013 at 7:46:00 PM GMT+8

    ku Nan ni dah jadi liability kepada Umno. ketika semua mahukan keterbukaan, beliau masih dgn lagu lama... Kerja gempaq perwakilan dah tak laku.. Malang Presiden masih menyimpan orang yg macam ini dalam parti.dah kena belasah baru nak konar . Insulting!!!

  • Anonymous says:
    September 29, 2013 at 6:43:00 PM GMT+8

    ku Nan tu kuman...

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)