Monday, September 9, 2013

Ahli parlimen Islam setuju LGBT, hapus syriah dan contempt of court hal kalimah Allah


Sekumpulan NGO yang diketuai Tian Chua telah membuat kenyataan pada Julai 11 lepas bahawa gilian Malaysia untuk jalani proses UPR berhubung hak asasi manusia.

Takilimat di pengerusikan oleh Tian Chua, dan dihadiri wakil NGO Hak Asasi Manusia (HAM), di antaranya Honey Tan (COMANGO report), Angela Kukathas (SOGI report – Sexual Orientation and Gender Identity), Masjaliza Hamzah (CIJ report – Centre of Independent Journalism) Daniel Lo (MWG report by CAMSA, Coalition to Abolish Modern-day Slavery in Asia) dan Andrew Khoo (Majlis Peguam Malaysia).

Masjaliza Hamzah yang liberal hingga sesat dan layak masuk neraka

Deraf Laporan COMANGO tersebut mahu: 
 
i) Dihapuskan peruntukan-peruntukan sedia ada yang melarang perlakuan LGBT.Mereka mahu perbuatan moral yang merosakkan keturunan dan baka dihentikan dan Malaysia jadi negara bebas seks.

ii) Dihapuskan peruntukan-peruntukan kesalahan-kesalahan jenayah syariah dan enakmen-enakmen yang dianggap “moral policing” dan dianggap melanggar “hak-hak peribadi”.

iii) Menuduh ada campurtangan berhubung isu tuntutan penggunaan nama ‘Allah’ oleh The Herald Weekly seolah-olah ada tekanan terhadap sistem kehakiman di Negara ini yang masih lagi belum memutuskan isu ini di peringkat Mahkamah Rayuan

Tuduhan ini adalah contempt of court dan patut ada laporan polis terhadap mereka. 

Difahamkan ada ahli-ahli parlimen Islam ada bersama dalam kenyataan ini. Siapa mereka? 

Baca Azril SINI

7 comments:

 • Anonymous says:
  September 10, 2013 at 1:12:00 AM GMT+8

  (FORWARDED MESSAGE)
  Wahai umat MELAYU & ISLAM semua, lupakanlah sementara pasal umno/pas/pkr... lupakan sementara pasal minyak naik atau barang naik... marilah kita sama2 berdoa kpd ALLAH dan memberi sokongan kepada pejuang2 kita untuk mempertahankan Kemuliaan Kalimah ALLAH di Mahkamah pada 10 September 2013... INSYAALLAH kita berjaya.
  Untuk lebih makluman, sila ke laman :
  http://empayarkumim.blogspot.com/
  (SILA LAYARI DAN SEBARKAN)

 • Anonymous says:
  September 10, 2013 at 1:13:00 AM GMT+8

  (FORWARDED MESSAGE)
  Wahai umat MELAYU & ISLAM semua, lupakanlah sementara pasal umno/pas/pkr... lupakan sementara pasal minyak naik atau barang naik... marilah kita sama2 berdoa kpd ALLAH dan memberi sokongan kepada pejuang2 kita untuk mempertahankan Kemuliaan Kalimah ALLAH di Mahkamah pada 10 September 2013... INSYAALLAH kita berjaya.
  Untuk lebih makluman, sila ke laman :
  http://empayarkumim.blogspot.com/
  (SILA LAYARI DAN SEBARKAN)

 • Anonymous says:
  September 10, 2013 at 2:32:00 AM GMT+8

  Kenapa nak bagi laluan kepada LGBT, Feminist dan lain orang campur tangan dalam hal dalam negara. Ini semua ada kaitan dengan Pope Katholik Jesuit Bankers Freemason.

 • Anonymous says:
  September 10, 2013 at 2:34:00 AM GMT+8

  Sebelum saya terlupa mereka nak musnahkan unit keluarga dan mengurangkan populasi di seluruh dunia supaya orang lain dapat penyakit kronik macam STD, HIV dan AIDS. Jangan beri betis nanti mereka nak lagi peha.

 • Anonymous says:
  September 10, 2013 at 6:55:00 AM GMT+8

  Di mana JAKIM/JAWI dan Mahkamah Syariah?! Mereka harus lawan HABIS-HABISAN, loyar-loyar/NGO-NGO SAMPAH DAPBANGKAI/PKR (dan sekutu mereka dari si KAPIR-PALING-GANAS, Barat-Israel), yg. asyik menyerang Islam/umatnya, demi menajatuhkan Tanah Melayu ini sbg. NEGARA ISLAM!

  Si guan eng-HARAM-JADAH buat pengumuman DAJALnya waktu "Christmas Eve" - ini sengaja dan amat dirancang dgn. halus dan berniat amat jahat, kerana waktu itulah kelahiran Jesus pd. kaum Kristian. Jadi, waktu pengumuman DAJAL DAPBANGKAI nak MENGKRISTIANkan Kalimah Allah SWT, disyaki bukan shj. utk MENGHINA Allah SWT kita, tetapi juga Islam/umatnya secara keseluruhan, di samping mengumumkan Tanah Melayu sbg. negara Kristian-Yahudi puak Kristian Zionis DAPBANGKAI/PKR! Juga, si DAPBANGKAI ini nak menghasut semua kaum Kristian, termasuk Bumiputera Kristian Sabah/S'wak, utk. membenci Islam/umatnya, terutamanya kaum Melayu/UMNO.

  Sepatutnya, undang-undang yg. berasaskan "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si hipokrit Barat-Zionis (yg. sekutu kuat si DAPBANGKAI/PKR), tidak harus dibenarkan MEMIJAK/MENGGERTAK/MENGHINA/MENGUASAI Islam/umatnya, bila berkaitan dgn. hal-ehwal Islam. Bayangkanlah, kalau si DAPBANGKAI boleh sampai mencabar nak MENGKRISTIANKAN Allah SWT kita, tidak mustahil masjid dan al-Quran kita mahu diKAPIRKan, contohnya, JENAYAH SYARIAH ke atas surau di Johor dan si loyar-kurang-ajaq Bukan Islam nak jadi peguam Syariah, baru-baru ini! Juga mungkin segala jenis perangai-mcm-HAIWAN BUAS, terutamanya seks bebas, pornografi dan minum arak, akan `dihalalkan` di TANAH MELAYU ISLAM ini, yg. akan MENYONSANGKAN akidah anak-anak muda Islam/Melayu. Di Barat, cthnya. di Jerman, sebelum baru-baru ini, MEROGOL binatang terutamanya ANJING; adalah sah dari segi undang-undang Barat-Zionis –LAKNAT! Kegiatan seks Bisexual, dgn. lelaki mahupun wanita, dgn. amat rakus, jgn cakaplah, terutamanya di Peranchis – yg. ganjilnya, ramai si suami berahsia pula dgn. isteri/teman wanita malang mereka!

  Sedangkan, rejim-rejim KRISTIAN-YAHUDI Barat-Israel, sedang membunuh umat Islam sesuka hati spt di Palestin, Iraq, Libya, Syria, Somalia, Afghanistan, Mali, Yemen, Sudan, Nigeria, Lebanon dan selatan Thailand/Filipina, dan kemudian akan ke Iran dll, termasuk Malaysia ini contohnya bermula dengan Sabah baru-baru ini. Bahkan pengganas TALEBAN dan AL-QAEDA adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam, membunuh umatnya terutamanya yg. nasionalis, bertujuan utama untuk melaksanakan PENJAJAHAN mereka, ke atas negara-negara Islam yg. kaya minyak gas; lihat di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013 (lepas itu si Barat-Israel BERPURA kononnya asyik diserang al-Qaeda/Taleban; sebenarnya diserang pejuang Kemerdekaan Islam yg. sebenar)!

  Maka, Dunia Islam/Dunia Ketiga JANGANlah tunduk lagi kpd. ancaman DAPBANGKAI/PKR (dan sekutu mereka dr. PAP-Barat-Israel) dgn undang-undang berasaskan "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si KAPIAQ GANAS -Zionis (kononnya "universal human rights" - PENIPU betul), salah satu SENJATA plg. DAJAL mereka utk. MENJAJAH Dunia Islam/umatnya dan seluruh Dunia Ketiga!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

 • kampong lad says:
  September 10, 2013 at 9:28:00 AM GMT+8

  bila kristian nak guna nama allah, belambak dok bising, tapi bukan islam dah diberi lesen utk pengeluaran makanan halal termasuk perbankan islam, AWAT TAK BISING? MANA FATWA?. kenapa ekonomi umat islam boleh dikongsi?

 • Anonymous says:
  September 12, 2013 at 7:02:00 AM GMT+8

  http://www.youtube.com/watch?v=qAxGTZNVd80
  Sinful Demons colonize humans.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)