Seminar Antarabangsa Autisme 2014

Wednesday, August 21, 2013

Elok Omar Ong kenali juga geng-geng kongsi gelap kaum dia


Ingin kami kongsi berikut ssatu senarai nama kumpulan-kumpulan atau geng-geng kongsi Gelap bawah naungan puak Puak Hung Men (洪門).

Elok sekali Omar Ong -  yang hanya Mat Liberal tahu teori, baca buku sekolah saja tau, tak tahu apa-apa yang sedang berlaku di bumi bawah dan dah perasan [pandai nak nasihat macam-macam hingga nak block pandangan orang lain yang lebih mengetahui - tahu bahawa senarai panjang kumpulan kongsi gelap ini hanya yang berpayung bawah puak ini saja.


Ada ratusan puak-puak dan kumpulan bawah mereka.

(01) 【金】【兰】【社】叁八廿壹 (3821)
(02) 鳳凰山 (The Phoenix Hill)
(03) 五指山 (The Fiv0e Fingers Mountain)
(04) 五色旗 (The Five colours Flag)
(05) 洪順堂 (Hong Shun Tang)
(06) 三百六 (306)
(07) 老君 (The Old Gentlemen)
(08) 君聯 (The United Gentlemen)
(09) 龍虎堂 (The Hall of the Dragons and Tigers)
(10) 百龍虎 (The Hundred Dragons and Tigers)
(11) 廿一 (21)
(12) 廿四 (24)
(13) 馬來洪門 (The Malay Hong Men)
(14) 九六九 (969)
(15) 馬來零八 (The Malay 08)
(16) 印度黑豹 (The Indian Black Panther)
(17) 印人一條心 (The Indian One Heart or The Indian Satu Hati)
(18) 馬來一條心 (The Malay Satu Hati or The Malay One Heart)
(19) 紅金龍 (The Red Dragon)
(20) 紅雙堂 (The Hall of Double Red)
(21) 紅花 (The Red Flower)
(22) 零八 (08)
(23) 小零八 (The Little 08)
(24) 卅二黨 (The Gang of 32)
(25) 二龍虎 (The Two Dragons and Tigers)
(26) 廿一海 (The 21 Seas)
(27) 義洪山 (The Righteousness of Hong Mountain)
(28) 紅虎 (The Red Tiger)
(29) 零一 (01)
(30) 小零一 (The Little 01)
(31) 小三王 (The Little Three Kings)
(32) 印人黑鷹 (The Indian People's Black Eagle)
(33) 洪金龍 (The Hong Golden Dragon)
(34) 洪盟會 (The Hong Alliance Association)
(35) 紅日山 (The Red Day Mountain)
(36) 二零四 (204)
(37) 合和堂 (The Hall of Combined Harmony)
(38) 興聯會 (The Association of United Prosperity)
(39) 黑籠(The Black Dragon)
(40) 海山 (The Sea and the Mountain [Note: Yap Ah Loy's Branch] )
(41) 義興黨 (The Gang of Righteousness and Prosperity)
(42) 王虎山 (The Wang Tiger Hill)
(43) 小白虎 (The Little White Tiger)
(44) 二零 (20)
(45) 小白雄 (The Little White Male)
(46) 仁義堂 (The Hall of Benevolence and Justice)
(47) 小金龍 (The Little Golden Dragon)
(48) 小龍虎 (The Little Dragons and Tigers)
(49) 五龍 (The Five Dragons)
(50) 小三六 (The Little 36)
(51) 一點紅 (The One Red Dot)
(52) 洪花黨 (The Flowery Gang of Hong)




Kumpulan-kumpulan ini buat duit dari kegiatan-kegiatan haram dan dipercayai ekonomi bawah tanah ini sampai RM400 billion setahun. Duit ini disalurkan dan dicuci melalui process money laundering ke dalam night club, pool hall, refleksoloji centre yang mahal-mahal, rumah urut, kedai-kedai runcit, kontraktor, pembina kapal di sibu, used car dan hingga korporat-korparat.

Bila ada bebal-bebal kata kita perlu persaingan untuk naikkan keupayaan ekonomi orang Melayu. Dengan bersaing di pasaran terbuka orang Melayu akan akhirnya berjaya.

Mereka semu ini bermimpi. EKonomi dari hasil jenayah tidak akan membolehkan sesiapa yang berupaya bersaing dalam apa perniagaan sekali.

Perkara ini lumrah dalam hampir semua perniagaan yang melibatkan kaum-kaum pendatang hingga mereka berjaya kuasai ekonomi negara mereka tumpang. 

Ada paham Punahsihat bebal!!!!

3 comments:

  • Anonymous says:
    August 21, 2013 at 11:50:00 AM GMT+8

    SYUKUR ALHAMDULILLAH di atas ketegasan dan keberanian YB Menteri KDN dan polis-polis kita!

    BINATANG betul si DAPBANGKAI! Umat Islam/Melayu dan Bumiputera lain terus diANIAYA jadi MANGSA, dan hidup dlm. ketakutan, akibat jenayah ganas GENG KONGSI GELAP CINA/INDIA! Lepas itu GENG BINATANG ini boleh pula TAWAN jln. kat P. Pinang, buat perarakan MENYANJUNG penjenayah-penjenayah ini - kat Barat yg. MELALAK psl. "demokrasi/hak asasi" pun, jgn. harap polis bagi peluang geng samseng tawan jln. mcm ni; SAMSENG/PENGGANAS ramai ditembak mati mcm. KATAK!

    Dahlah tu, si DALANG DAJAL dua muka India dlm BN pun nak bela SAMSENG PENJENAYAH dgn. DAPBANGKAI! Sebab itu, JANGAN bagi peluang lansung pd. DAPigs MEMERINTAH Tanah Melayu ini - kerana penjenayah akan BERKUASA dan polis ISLAM/MELAYU akan terus diHINA/diPIJAK/diTENDANG/diGERTAK dgn. undang-undang "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si hipokrit Barat-Zionis (yg. sekutu kuat si DAPBANGKAI/PKR)!

    Lihat di -

    1. http://www.thestar.com.my/News/Nation/2013/08/21/Grand-sendoff-for-five-killed-in-shootout.aspx, Grand send-off for five killed in shootout, August 21, 2013:

    GEORGE TOWN: Some 500 family members and friends of three of the five men killed in a police shootout gave them an elaborate send-off with a funeral procession accompanied by drums and firecrackers.

    The three – N. Rakan, 25, M. Suresh, 25, and R. Ramesh, 27 – were cremated in separate incinerators at the Batu Gantung crematorium at 5.40pm yesterday. …….The funeral procession – to the beats of Indian and Chinese drums as well as a band – had earlier converged in Jalan Yeap Chor Ee before heading to the crematorium, punctuated with the sounds of firecrackers.

    …….J. Gobinath’s hearse – accompanied by another vehicle bearing a “04” banner and a picture of the deceased with the words Perai Gobi – arrived at the cemetery at 4pm, heralded by the release of firecrackers at the entrance. About 100 family members and friends attended the funeral.

    …….A floral wreath designed with the word “GOBI” together with a picture banner bearing the titles of “Gobi Butterworth” and “King of the Ring” as well as a message “We will miss u 4ever Bro” were seen on the hearse.

    About 15 people were later seen carrying M. Gobinath’s coffin into the cemetery to be buried. A lorry with a “04” flower decoration was also spotted.

    2. di http://www.thestar.com.my/News/Nation/2013/08/21/Politicians-want-AG-to-hold-inquest-into-fatal-shooting.aspx, Politicians want A-G to hold inquest into fatal shooting, August 21, 2013:

    GEORGE TOWN: Politicians led by Deputy Minister in Prime Minister’s Department P. Waythamoorthy and DAP national chairman Karpal Singh are calling for the Attorney-General to carry out an inquest into the shooting of five men in Penang……

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  • Anonymous says:
    August 21, 2013 at 6:36:00 PM GMT+8

    Masalah mereka kongsi gelap orang Cina akan hadapi pada masa hadapan mana mereka akan mati kerana jenayah yang mereka lakukan.

  • Fikir Tajam says:
    August 22, 2013 at 2:59:00 PM GMT+8

    Ingat KONGSI GELAP = Ingat SJKC + SJKT

    Produk KEBANGGAAN Cinabeng & Tamileng

    LANCAU Wee Ka Siong!

    CIBAI Kamalanathan!

fda

Link2Me WeLinkBk (254)