Greetings

Wednesday, April 17, 2013

Theresa Kok dibogel pembantu lepas ditinggal Kit Siang untuk Mummy Foo


Gambar di atas adalah gambar dua orang yang diperkatakan di kalangan orang-orang Cina DAP sebagai gundek Lim Kit Siang.






Ianya dibesarkan dari gambar sebenar di atas




Seperti anaknya Lim Guan Eng yang ditangkap ada hubungan sulit dengan dua wanita -  salah satu Pheng Kaik atau Chai Ho, Lim Kit Siang dikatakan di kalangan ahli DAP sebagai ada hubungan dengan Theresa Kok semasa dia bekerja di "bawah" Kit SIang dan kini Foo Yueh Chuan atau lebih popular digelar Mummy Foo.

Usaha pendedahan ini terbantut sedikit kerana anakya yang menyangi Mummy Foo menahan posting pendedahan Kit Siang dengan membuat complain ke Blogspot America dan posting tersebut ditarik oleh mereka.

Nampak sangat Kit Siang dan anaknya, Guan Eng takut persepsi kedua anak dan bapak berpegang kepada high moral gropund akan terjejas.


Bagaimana Mustapha Ali dan lain-lain pemimpin PAS kini terkantoi dengan  isu-isu seks, pemimpin tertinggi DAP dua beranak ini pun dua laki lima sama tak boleh kawal nafsu syahwat hingga perlu makan luar.

Bagi Theresa Kok, hubungan rapat di tempat pekerjaan membantu beliau naik dalam parti. Orang kata alah bisa tegakl biasa. Kini Theresa kok pula dibogelkan bekas pembantu peribadi dalam satu aksi yang mengghairahkan:


Perangai sama dengan lover lamanya, Kit Siang

5 comments:

  • Anonymous says:
    April 17, 2013 at 12:07:00 PM GMT+8

    Congrat Mr Tan!

    I solute you... berani. Good!

    For the betterment of Malaysia, you have proven that NOT ALL CHINESE think ONLY about themselves.
    ...that there are still some who THINK FOR THE NATION.

  • Anonymas says:
    April 17, 2013 at 1:43:00 PM GMT+8

    Kurang asem teresa kok...kata nak bagi duit kepada ibu tunggal (ikut manifesto Kerajaan negeri) tengok-tengok habis RM10,000 dia makan. Ibu tunggal tak dapat apa. Dia sabotaj pakatan dia sendiri...kan bagus kalau dia bagi duit kepada ibu tunggal, takdelah mereka marah sampai nak saman kerajaan negeri

    tapi apa nak heran, Teresa ni kalau boleh duit Zakat orang Islam pun dia nak sebat

  • Anonymous says:
    April 17, 2013 at 9:47:00 PM GMT+8

    Ala, pompuan ni masa dia kena tahan dulu, terang2 dia kata makanan yg diberi pd dia serupa dog food. Tak lama lepas tu, dia tak ngaku ckp mcm tu.

  • Anonymous says:
    April 18, 2013 at 12:09:00 AM GMT+8

    Kecil hal dan dah jadi asam garam kepada PKR DAP PAS kenapa berfikir tak beri peluang kepada mereka. Mereka telah gila kuasa apatah nak jaga tepi kain orang yang berzina.

  • Anonymous says:
    April 20, 2013 at 3:58:00 PM GMT+8

    All the best for all....

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)