Tuesday, April 30, 2013

Nik Abduh hina Rasulullah


Ekoran pendedahan mengenai kegiatan maksiat yang banyak di Kota Baru oleh NST, Nik Abduh kata demikian pula.

Bukankah andaian itu satu penghinaan terhadap Rasulullah? Zaman Rasulullah tiada ada maksiat di Medinah.

3 comments:

  • Anonymous says:
    April 30, 2013 at 9:47:00 PM GMT+8

    spin jangan tak spin..
    klw n.aziz boleh kata tuhan mencarot..
    apatah lagi anaknya..
    bapak kencing berdiri..
    anak kencing berlari..
    begitulah perumpamaan..
    apa nak heran..

  • Anonymous says:
    May 3, 2013 at 11:30:00 AM GMT+8

    maksudnya penat je PAS tuduh BN tak Islamik selama ni. Pusing2 pun maksiat kat mana2 pun tang tu jugak. Baik rilek je tak buat apa2 ek?

  • Anonymous says:
    May 8, 2013 at 1:51:00 PM GMT+8

    PAS tu kalau betul sangat, da lame dah anak dara jati kelantan ramai yang menjadi contoh . bukan nak kate ape kot . tpi ramai pelajar buang anak haram dari sane jugak . sebok tutup atas tapi bawah buka ta guna juga .. hello , i tak faham why everybody people nampak salah org lain . u kata u islamic, betulkn dulu akidah remaja sane la . kalau let say, u nak lakukan hudud , sure ramai anak bangsa u dari kelantan yg kene sembelih kepala . aurat bukn sahaja badan tpi mulut jga. org kate terlajak perahu boleh undur , terlajak kata makan perahu kang .. kuang kuanggggg

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)