SURVEY/BANCI

Melalui peguam dan orang tengah, Sirul kini kata dia diarah bunuh maka ada pihak rasa dia patut diampunkan dari hukuman membunuh. Sepatutnya polis tidak bunuh orang.

Namun, Sirul mengaku pada polis dia yang bunuh dan sendiri polis bawa ketempat kejadian. Proses mahkamah telah dijalankan. Sirul tidak masuk kandang saksi pertahankan diri dan dalam dokumen mahkamah, tiada pula dedah orang yang arah bunuh selain dari Inspektor Azrilah. Perbincangan di SINI.

Kami mahu dengar pandangan anda samada PATUTKAH SIRUL JALANI HUKUMAN KERANA MEMBUNUH? Nyatakan dalam survey/banci.

Patutkah Sirul dilepaskan dari hukuman kerana membunuh?

Thursday, March 14, 2013

Ini ke roket DAP nak lawan penceroboh LD?




Roket replika ini dibuat di sebuah kilang besi di kawasan Paya Terubong. Mereka menerima tempahan membuat 12 batang roket untuk kegunaan kawasan timur laut pada PRU ke-13.  Kesemua roket itu disponser oleh seorang lelaki cina. Bayaran tidak pasti.

Adakah ini roket yang DAP mahu hulur bantuan untuk dihantar ke Lahad Datu?

11 comments:

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 2:47:00 PM GMT+8

    macam kote anwar tak siap je

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 2:47:00 PM GMT+8

    Look like giant dick..or pointed end dildo..careful girls..please do not be near it..Gadis-gadis universiti yang layak mengundi...jangan pangkah ianya..bayangkan kalau ia pangkah anda..

    Prof Madya Sharifah Salbiah

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 2:50:00 PM GMT+8

    roket nak tembak bulan la

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 2:52:00 PM GMT+8

    Hahaha...

  • bayan says:
    March 14, 2013 at 3:05:00 PM GMT+8

    Bro ini baru setengah badan roket ,itu pun kepala terkeluar.Yg setengah lagi badan roket tu kat mana ya. Sila jawab siapa yg tahu .

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 3:38:00 PM GMT+8

    Nk tembak dacing senget lah...kah...kah...

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 3:45:00 PM GMT+8

    Roket it tak ada engine and exhaust kenapa pula letak getah tengah di sebelah kanan sebelah kiri pula?

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 3:56:00 PM GMT+8

    tong kosong saperti tokong kim gag egg

    bunyi kuat isi kosong

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 4:56:00 PM GMT+8

    hahahah u commentors must be real... they are just recycling.it is just for PRU. what is wrong in that. why need to spend lavishly? us ur brains la. what about all the BeN flags every where which is made of cloth?why can u safe on that and give some contributions for lahad datu?

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 5:38:00 PM GMT+8

    To 4.56 pm, Yeah recycling alright... if you are really serious about recycling, you might as well sell those drums and contribute the money to the Lahad Datu needy. Its always the opposition ploy to discredit the BN on whatever deeds they do....

  • Anonymous says:
    March 14, 2013 at 10:15:00 PM GMT+8

    We have given and are still giving.
    So whats the issue?

    This is the elections man. This is the time to contribute to the candidate likely to win. Its a win win situation.

    This is also being practised in USA. Got a problem with that.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)