Wednesday, March 13, 2013

Datum Jelatek: Penyamun Sulu PKNS takut semuka


Osman Omar CEO pondan PKNS yang takut turun bersemuka dengan Salleh Datum dan penduduk Ulu Klang menyamar sebagai penulis email bernama Cikgu Pencen dan sebar email merata.

email tersebut itu boleh dibaca di Flying Kick SINI.

Senang nak nampak ke amateuran osman omar menulis email layang. 

Nak bersemuka takut pasal telor Jepun dia dah kecut. SI Khalid Gagap akan bertambah gagap kalau turun jumpa orang ramai dan media akan hebahkan hegagapan Khalid. Terpaksa guna email.

Kalau nak maklumat detail, pergi ke lama web untuk bantah datum Jelatek di 


....  http://bantahdatumjelatek.wordpress.com/

Nak jawab Osman yang menyamar sebagai Chikgu Pencen mudah saja ...

Ini bukan tomahan, fitnah dan andaian tapi berfakta. Cara surat itu adalah untuk men nuetralise dahulu sebelum belasah balik. 

Bukan persepsi nak dimasuki Cina dan orang luar tapi memang dah jelas jual ke orang luar negara. 

Makrib ini yakin PKNs tidak lari dari memperjuangkan orang Melayu, Habis itu kenapa PKNS hampir ambil CEO Cina?

Jawab kenapa yang diambil hanya tanah kawasan orang Melayu untuk dijual ke bukan Melayu dan orang Malaysia. Kenapa tak buat di kawasan Cina dna jual pada orang Melayu? Takut pada Theresa Kok dan Ronnie Liu ke?

Yayasan Selangor bawah kerajaan PKR ada memberi percuma tanah keapda Eli Wong untuk dijadikan pusat perlancungan kebudayaan Cina. Tak heran PKNS lakukan perkara macam ini.
  Dia kata benda ini dah lebih 10 tahun punya cerita dan kenapa sekarang? Kerana kalau bising sekarang baru PKNS bertindak pasal PKR takut kalah pilihanraya. 

Selain itu, selama ini PKNS telah menutup perkara sebenar dari orang ramai. Mereka tak cerita ada bangunan dah dijual di luar negara. mereka tak cerita ada bar di atas bangunan. Mereka tak cerita ada kawasan perniagaan untuk orang bukan Melayu!!! 

Di samping itu, kenapa PKR unkit perkara Social Contract yang dah nak masuk 60 tahun. APa salahnya ditimbulkan isu ini sebelum mereka mulakan pembinaan??? 

PKNS kata ahli lembaga pengarah dari kementeriaan kewangan dan federal government. Tak ada hal, itu pun boleh dibelasah juga.  


    .




3 comments:

  • PRU TVonline says:
    March 13, 2013 at 12:05:00 PM GMT+8

    Boleh ikuti beberapa video politik dan isu semasa di sini. Terima kasih.

    http://tvpruonline.wordpress.com/2013/03/12/panas-sandiwara-anwar-ibrahim-mula-dibongkar-bekas-rakan-karib/

  • Anonymous says:
    March 13, 2013 at 12:17:00 PM GMT+8

    Nothing to do with the article. Cuma nak advise update le gambar perwira negara tu, sebab ada tambahan dua lagi orang sejak semalam. TQ

  • Anonymous says:
    March 13, 2013 at 2:03:00 PM GMT+8

    PKNS= PAJAK KELDAI NEGERI SELANGOR.....
    Pade muka puak-puak Kelate hok dudok di AU Keramat.....pakoh Pakate Rakyat lagi....lepas nih demo jSdi setinggan dudok bawah Jejambat AKLEH...

    NIK SOLIHIN


fda

Link2Me WeLinkBk (254)