Seminar Antarabangsa Autisme 2014

Tuesday, March 19, 2013

BFM kantoi Bang Non kantoi ... PKR Bangi tetap sokong


Kantoi Bang Non!

Dengan Lukhman Agendadaily, punyalah marah dan elak-elak tak mahu jawab dan tak layak soalan.


Bila dengan perempuan dan live, konar 4, 5 macam konar tak mahu jawab. Just say NO. A firm NO ... cukuplah! Konar-konar tak jawab jugak. Baca RBF SINI


Hehehe ... takde pun kata You Ulang I Saman ....

Apahai pun Bang Non jangan risau ... PKR Bangi rela sokong walaupun Bang Non celup dua-dua jenis.



Mungkin bila dia pegang tampuk pemerintahan akan ada program utk rakyat yg bersangkutan dgn seks bebas,gay gayboy n moneyboy,pondan2 ice cream dan street prostitution yang akan menjadi halal dan legal 100% di Malaysia.

Kalau korang nak negara ni kena bala bencana pangkah lah anwar anjing jadi PM.

Petikan dari Kuku Kaki

6 comments:

  • Jijan Mali.... says:
    March 19, 2013 at 8:40:00 PM GMT+8

    Apalah nuar Berahi bangkai ni pusing beating around the bush. Jawab lah yes or no bangang!!!!! Dok cerita grand father story mak bapak dia tu apa cer???? Ada pulak gay-gay Bangi yang nak tolong defend...kahkahkah. Kau orang ni semua ni kalau tak pigs are dogs...

    Aku suka cara Russia (dulu USSR) layan gang LGBT ni. Depa round semua mamat dan minah gian ni, masuk dalam kandang keretapi yang biasa bawak babi dan binatang ternakan, depa ship bangkai2 bernyawa ni ke Siberia buat hard labour. Wish we have the same regulation here unfortunatly we don't. You guys should count you lucky star for that.

  • Anonymous says:
    March 19, 2013 at 8:58:00 PM GMT+8

    1 undi untuk pas = 1 undi untuk Anwar
    1 undi untuk Anwar = 1 undi untuk LGBT
    1 undi untuk LGBT = menempah 1 tempat di neraka.

  • Anonymous says:
    March 19, 2013 at 9:43:00 PM GMT+8

    wakakakakaka......wa ingat PKR bangi tu diketuai oleh atokboyy bebb...

    bapok tuaa....wakakaka

  • Anonymous says:
    March 19, 2013 at 10:19:00 PM GMT+8

    Bagaimana pula dengan Hukum Allah terhadap kaum Luth? Kalau Allah swt BENCI macam mana kita nak sokong?

  • Anonymous says:
    March 19, 2013 at 11:18:00 PM GMT+8

    tunggu je jawapan pasti bila video penuh keluar kelak

  • Anonymous says:
    March 20, 2013 at 12:02:00 AM GMT+8

    Err.. Takde cai PR nak tolong komen apape?

    Bise kan? kan? bise kannn?? ann? an??

fda

Link2Me WeLinkBk (254)