Monday, February 11, 2013

Sempoi ajer Najib pekena Nasik BeratuqPerdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak meluangkan masa menjamu selera menikmati menu nasi kandar yang popular di negeri ini iaitu Nasi Kandar Beratur di Jalan Kapitan Kling dalam rangka lawatan kerja dua harinya ke negeri ini.


Beliau yang diiringi isteri Datin Seri Rosmah Mansor dan dua orang anaknya iaitu Nooryana Najwa dan tunangnya Daniar Nazarbayev serta Ashman Razak, menjamu selera selama 40 minit.Mereka dihidangkan dengan pelbagai makanan antaranya ayam goreng, telur masin, kari ikan, sambal sotong dan sayur bendi.

Perdana menteri dan keluarganya kelihatan teruja menikmati hidangan itu memandangkan beliau sememangnya merancang untuk menikmati kelazatan nasi kandar Pulau Pinang.


 "Alhamdulillah...hajat saya tercapai, dapat makan nasi kandar. Nasi ini memang sedap, original...tapi kena makan di kedai baru puas, nak bawa balik  hotel tak boleh," katanya kepada pemberita selepas selesai menjamu selera di restoran Nasi Kandar Beratur di Pulau Pinang malam tadi.

- Bernama

5 comments:

 • Anonymous says:
  February 11, 2013 at 4:17:00 PM GMT+8

  nasi makanan ruji rakyat malaysia...nasi kandar yg dimakan PM adalah halal...makn dtempat terbuka,..tdak spt ketua pembangkang makanan ruji nya ialah menyental cina doll ditemapt yg tertutup...yg haram..

 • Anonymous says:
  February 11, 2013 at 7:15:00 PM GMT+8

  X masuk paper harakah ke pic gini?asyik pic nik makan tapai jek kua..haha

 • Anonymous says:
  February 12, 2013 at 2:01:00 AM GMT+8

  harakah khas 100% untuk pemimpin maksum fuckatan jee...utk BN tak layak....nilah dikatakan kebebasan bersuara...

 • Pasrael says:
  February 12, 2013 at 11:08:00 AM GMT+8

  hahahaha macai pee arr dok mnghoyan merata maya skrg nih,mcm xkonpiden dh nk ke Putrajaya hehehehe

 • Anonymous says:
  February 12, 2013 at 1:33:00 PM GMT+8

  Halalan Toyiban. Sbelah masjid. Bukan macam satu munafiq tu, duduk antara dua sujud dalam keadaan bogel menghadap prumpuan cina bogel. Lepas tu boleh plak naik mimbar masjid tunjuk alimmmm. Ada juga esok lusa mati nanti jadi macam Attaturk.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)