Visitors

Thursday, February 14, 2013

Sedia keluar fatwa sesat untuk pertahan pemimpin moral rendah


14 comments:

  • Anonymous says:
    February 15, 2013 at 12:02:00 AM GMT+8

    Biase le fatwa gila babi tok guru dah bermola dulu kata haram undi umno skg ade ulamak pondok kata haram undi pas kah..kah..haram pun haram lah labuu.... asalkan jangan haramjadah mati katak macam di memali udah le labu....

  • x says:
    February 15, 2013 at 12:02:00 AM GMT+8

    syurga, neraka dia punya ke ? kita kita ni dia yg cipta ke ? rezki kita dia yg bagi ke ?

  • arcadia says:
    February 15, 2013 at 12:11:00 AM GMT+8

    paper mne nie ek? mcm bodoh je statement. Jilat kaki mak aku pon lg baik~

  • Blackman says:
    February 15, 2013 at 12:18:00 AM GMT+8

    Sah, nyanyuk...

    Kredibiliti sebagai ulamak tercemar sudah, untuk keberapa kalinya..

  • IBM says:
    February 15, 2013 at 12:30:00 AM GMT+8

    Salam Tuan Admin,

    Mohon pautkan blog saya di sini. Blog Tuan telah saya pautkan di blog saya. Terima kasih. Selamat berjuang. Ikhlas dari saya ~ IBM

    Link blog saya : ibm-akusayangumno.blogspot.com

  • IBM says:
    February 15, 2013 at 12:33:00 AM GMT+8

    Salam Tuan Admin,

    Mohon pautkan blog saya di sini. Blog Tuan telah saya pautkan di blog saya. Terima kasih. Selamat berjuang. Ikhlas dari saya ~ IBM

    Link blog saya : ibm-akusayangumno.blogspot.com

  • IBM says:
    February 15, 2013 at 12:34:00 AM GMT+8

    Salam Tuan Admin,

    Mohon pautkan blog saya di sini. Blog Tuan telah saya pautkan di blog saya. Terima kasih. Selamat berjuang. Ikhlas dari saya ~ IBM

    Link blog saya : ibm-akusayangumno.blogspot.com

  • Amsa Mohd says:
    February 15, 2013 at 1:08:00 AM GMT+8

    Kerana mulut Parti Binasa
    Kerana kuasa kesemuanya akan terpalit dosa dan kehinaan disisi Allah SWT
    Ini bala yang akan menimpa pada mereka yang menjaja kalimah ALLAH
    Nantikan cash daripada ALLAH yang maha ESA.
    Sediakan NERAKA yang akhir untuk juak-juak ini kerana mereka mengunakan ISLAM untuk berada tahap yang tertinggi dan mempunyai kekuatan untuk mengKAFIRkan sesama ISLAM yang lain. AMIN.......

  • Ahmad Albab says:
    February 15, 2013 at 6:33:00 AM GMT+8

    Sudah-sudah la Nik Aziz.. Harap janggut je putih.. Hati hitam.. Dah la general knowledge teruk, kurang membaca.. Tak takut mati orang tua ni.. Tgk la TV cerita tanah kubur.. Dah sampai masa pun..

  • Anonymous says:
    February 15, 2013 at 6:35:00 AM GMT+8

    Inilah masalahnya bila manusia ingat dia tuhan, dan pengikut2nya yang taasub juga menganggap dia sebagai tuhan.

    Lu sukak la . . .

  • Anonymous says:
    February 15, 2013 at 10:50:00 AM GMT+8

    ALLAH s.w t. punya kuasa,semua pembangkang menyerlahkan keburukan masing2...selama mana UMNO mentabir negara ini,insyaALLAH ada keredaanNYA.sempena hari jumaat yg mulia ini,marilah kita semua mendoakan kebaikan utk negara kita yg ALLAH kurniakan kpd kita ini.sedarlah,puak2 cina di tanah melayu ini ingin merampas tanah kita dan segala kekayaan yg ada.cina=yahudi!!!

  • Jijan Mali.... says:
    February 15, 2013 at 11:13:00 AM GMT+8

    Pork Nik'U-Turn'Ajis adalah satu-satunya ula'r'mak kat malaysia ni yang setahu aku penyokong tegar Abang Non Al-Juburi Wal-Liwati dan secara tak langsung fahaman LGBT yang dianut oleh Bang Non kita tu. Apalah nak jadi dengan orang tua ni. Dah tua-tua lagu ni nak beraleh arah...Inilah yang dikatakan orang 'tersungkur di pintu syurga'.....eich,eich,eich
    ....nasib kamu lah labu.....

  • Anonymous says:
    February 15, 2013 at 2:53:00 PM GMT+8

    pork nicky dok petahan anuWAR brahem..anUWAR brahem dok kata pork nicky bodo dari dia dlm hal ugama..wakakakaka..bodoh bodoh mu ni pork nick..bl0op.

  • Anonymous says:
    February 16, 2013 at 12:40:00 AM GMT+8

    Perhatikan gelagat dan perangai Cina. Bila dia mahukan sesuatu dia akan sokong orang Melayu. Tapi bila dah dapat . . . lu Melayu boleh pergi mampussss.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)