Wednesday, February 20, 2013

RCI untuk Tabung Memali, Mahfuz?


Mahfuz si Mr Bean bengap ni tak tahu nak hujah dan debat di Parlimen. Kalau ada sebarang isu yang timbul, sering kali kita dengar dia menuntut RCI ditubuhkan untuk siasat.

Maka demikian, ekoran pendedahan Cikgu Non, Mahfuz Omar perlu desak parlimen untuk adakan Suruhanjaya DiRaja untuk menyiasat isu duit Tabung Memali yang lesap bersama-sama tabung itu sekali semasa diuruskan oleh PAS sendiri.

Selama ini Mahfuz sibuk nak buat suruhanjaya itu dan ini untuk memburukkan UMNO, tetapi bila ada isu integriti dan penindasan yang dibuat oleh PAS terhadap balu dan anak-anak korban Memali, pasal apa Mahfuz Omar tidak melalak di sana sini minta buat Suruhanjaya DiRaja?

Mahfuz Omar juga perlu menggesa diadakan Suruhanjaya DiRaja untuk menyiasat pengurusan wang sedekah orang ramai kepada PAS Kelantan yang dikatakan nak digunakan buat lebuhraya di Kelantan, tetapi hingga kini projek itu tak tahu hujung pangkalnya.

Oleh itu silalah Mahfuz Omar desak parlimen untuk buat Suruhanjaya DiRaja untuk menegakkan kebenaran, bukannya sibuk menyalak memburukkan kerajaan, tetapi di pihak PAS berbagai kemungkaran dibiarkan berleluasa. Sedarlah rakyat Malaysia sekalian

Ada berani ke Mahfuz?

3 comments:

 • TAWAU GONDRONG says:
  February 20, 2013 at 1:19:00 AM GMT+8

  Paling Ngam sudah ni, Baling di Kedah, Kerajaan Negeri PAS. Kasi RCI juga seluruh Negara punya PAS. Mana tu duit derma jihad p?

 • Anonymous says:
  February 20, 2013 at 11:38:00 PM GMT+8

  Tak ada RCI pun tak apa. Dia sedar dia akan di interrogate di akhirat kelak.

  Apa hukum makan duit anak yatim?

  Matsaburritt . . . mana mahu lari???

 • Anonymous says:
  February 20, 2013 at 11:39:00 PM GMT+8

  Tak ada RCI pun tak apa. Dia sedar dia akan di interrogate di akhirat kelak.

  Apa hukum makan duit anak yatim?

  Matsaburritt . . . mana mahu lari???

fda

Link2Me WeLinkBk (254)