Saturday, February 9, 2013

Nik Aziz tidor masa kerja, ADUN PAS tidor bini orang?


Itu gambar Nik Aziz yang tidor waktu kerja. Kali ini kantoi. Lama kita dengar dia tinggalkan mesyuarat untuk sembahyang, rupanya lepas tu tidor. Itu yang akhirnya banyak skandal kewangan dan penyelewengan yang berlaku.

Sementara Nik Aziz kaki tidor waktu kerja, Terengganu Ku SINI melaporkan cerita panas mengenai lagi KISAH WAKIL RAKYAT PAS melakukan maksiat mengikut jejak langkah Presiden PAS yang banyak bini dan Timbalan PAS yang sapu bini orang.

Kepimpiinan melalui tauladan ala PAS ... :


ADUN Pas Ladang, Kuala Terengganu, Dato’ Tengku Hassan Tengku Omar menjadi punca perceraian antara Mohd Apandi Abdullah dengan isterinya, Aida Tengah.
Apandi mula curiga dengan kelakuan isterinya apabila dia kerap kali berkunjung ke rumah wakil rakyat Pas itu di Padang Negara, Kuala Terengganu walaupun selepas kematian isteri wakil rakyat Pas itu.
Tujuannya untuk mengurut! Rakaman suara bersama Apandi menceritakan, pernah satu ketika dia tertidur kerana menunggu isterinya yang mengurut Dato’ Tengku Hassan.
Mengurut apa lama sangat? Sampai si suami yang tunggu si isteri tertidur… Itulah titik-titik hitam yang menjadi punca perceraian antara Apandi dan Aida. ikuti pendedahan seterusnya bermula esok.
Nak lagi detail, baca Flying Kick SINI yang lebih cekap dalam hal buka kain wanita hehehe ...

2 comments:

 • Anonymous says:
  February 9, 2013 at 11:32:00 AM GMT+8

  Manusia ni yg samakan nabi s.a.w mcm mamat biasa kt kmpg.....begitu tinggi ilmunyer....

 • Anonymous says:
  February 9, 2013 at 11:43:00 AM GMT+8

  Pok Nik mu titun tak ikut sunnah..titun ahli sunnah wal-jamaah adalah mingiring menghadap kiblat

  Tun Mat Menguap

fda

Link2Me WeLinkBk (254)