Tuesday, February 12, 2013

Modus operandi PAS fitnah Dato Ikmal Tanah Merah suruh jumpa BN ... bila bantu, PAS fitnah


Ikmal Hisham adalah antara winnable candidate bagi BN bagi Tanah Merah.

Beliau seorang yang bekerja bersungguh-sungguh dan sanggup perhabiskan duit sendiri untuk rakyat. Beliau menceburi bidang automotif dan saya difahamkan beliau mempunyai banyak pusat jualan kereta pelbagai jenama. Beliau tidak pernah bertanding dalam pilihan raya sebelum ini.

Parti Ajaran Syaitan atau boleh juga di panggil Parti Anak Syaitan hanya tahu berceramah dari buat kerja.  Kalau rakyat pergi jumpa mereka minta bantuan atau pertolongan, mereka kata mereka susah, tiada duit dan sebagainya. Lalu meminta rakyat berjumpa dengan pemimpin-pemimpin BN.

Tetapi bila pemimpin-pemimpin BN buat kerja mereka pula yang jadi tukang khianat dan buat fitnah itu ini. Buruk-burukkan orang yang buat kerja untuk tolong rakyat.


Dalam kes di Tanah Merah, Pas tahu apa kerja yang Ikmal lakukan selaku penyelia parlimen berkenaan. Pas tahu Ikmal berpotensi untuk menang jika dicalonkan tidak kira samada di Dun atau parlimen. Lalu dia carilah jalan bagaimana untuk mencalarkan imej Ikmal. 

Dua hari lepas penyambung lidah rasmi syaitan, haramkah daily dan kemudiannya diikuti oleh blog-blog penyokong mereka melaporkan berita tentang Ikmal menunjukkan wang tunai RM 1.2 depan penduduk Ladang Kerilla di Tanah Merah. 

Macam-macam tuduhan yang mereka buat kononnya Ikmal cuba merasuh penduduk dan sebagainya. 
Di sini biar saya jelaskan kepada anda perkara sebenar dan kenapa itu terjadi....

Baca sepenuhnya di RBF SINI.  

0 comments:

fda

Link2Me WeLinkBk (254)