Tuesday, February 19, 2013

Lagi kisah komunis DAP sabotaj majlis tahun baru

Malam tadi di pekan Banting, isteri Perdana Menteri kita, Datin Seri Paduka Rosmah Mansor telah menghadiri Majlis Pesta Ang Pau sempena Tahun Baru Cina 2013.

Tiba tiba muncul seekor babi upahan mahu bikin kecoh...! Memakai baju t shirt perhimpunan haram jadah, sudah pasti mahu bertujuan merosakkan majlis yang dianjurkan untuk seorang isteri Perdana Menteri.

Kehadiran sipengacau ini rupa rupanya ditemani oleh wakil rakyat dalam kawasan tersebut.
Adun Telok Datuk dari parti chaivanist DAP, Philip Tan kelihatan tergesa gesa meninggalkan majlis ini setelah pihak keselamatan penganjur mengarahkan sipengacau berbaju Bersih 3.0itu segera beredar dari dari situ....

Majlis diteruskan dengan penuh kemeriahan, dan segala upacara dan acara yang diaturkan untuk Rosmah berjalan dengan lancar.

Tahniah diucapkan kepada pihak keselamatan penganjur program yang terdiri dari beberapa Persatuan kaum Tionghua di Kuala Langat iaitu Persatuan Peniaga Peniaga Cina, Persatuan Hokkien, Persatuan Hai Nam, Persatuan Hakka dan Persatuan Kwang Tung.

Berita penuh, klik SINI
MIK

P/S Dah parti DAP tu Dog and Pig ... kaki menyalak tak tentu arah dan main sondol gelojoh. ELoklah Melayu yang diambil masuk tu sama perangai ...

2 comments:

  • mawar hitam says:
    February 19, 2013 at 1:45:00 PM GMT+8

    apa pny bodohlah puak2 DAP nie ha!! smpaikan majlis kaum depa sndri pun depa tak lepas jgk!! sbb apa sbb DS Rosmah yg hadiri mjlis tu kan..apa pny haramjadahlah depa nie ha!!apa nak jadilah dgn depa nie tak taulah...

  • dolmat.. says:
    February 19, 2013 at 2:49:00 PM GMT+8

    kalau dah dasar komunis mmg haram jadahlah jawapnya kurang hajar betol.dah tak ada keja lain ke suka buat kecoh di majlis orang..

fda

Link2Me WeLinkBk (254)