Tuesday, February 19, 2013

Konek berhantu menyamar Ketua Dewan Ulamak PAS


Kisah ini sebenarnya belum pun lama lagi. Masih baru. Malah ia sama segarnya dengan kisah klip video Anwar Ibrahim menoron China Doll. Bezanya Ketua Dewan Ulama PAS Perlis yang bernama Abdul Rashid Rahman ini dengan Anwar Ibrahim ialah, Anwar menoron China Doll dan meliwat jantan, sedangkan Abdul Rashid pula meliwat isterinya sendiri dan gemarkan seks ganas tetapi gagal bertanggungjawab terhadap makan pakai isteri serta keluarganya.

16 November 2011, isteri kedua Ketua Dewan Ulama PAS Perlis (bekas), Siti Rosmala Mohamed ketika dalam permohonan fasakh atau permohonan menceraikan suaminya, telah menerangkan kepada Hakim Mahkamah Rendah Syariah Kangar, Mohd Zaidi Abdullah beberapa perkara yang amat mengejutkan dan tidak terfikir langsung akan dilakukan oleh seorang Ketua Dewan Ulama seperti Abdul Rashid Rahman, meskipun dia mungkin seorang penganut Syiah yang menghalalkan liwat isteri.

Siti Rosmala Mohamed yang juga merupakan seorang ustazah menceritakan, sepanjang 10 tahun mereka berkahwin, dia hanya diberikan nafkah sebanyak RM300 sekali sahaja iaitu pada November 1999 dan kerap kali dipukul. Malah Abdul Rashid juga terlalu kerap melakukan hubungan seks secara kasar dan di luar tabi terutama sekali MELIWAT. 

Selain itu, ustazah yang mengajar di Sekolah Menengah Tunku Bendahara di Kodiang itu juga mengaku bahawa Abdul Rashid kerap memukulnya termasuklah di kepala dan dirotan atas sebab-sebab yang kecil. Seperkara yang menarik ialah, Abdul Rashid Rahman tidak pernah lupa tentang 'nafkah batin' walaupun nafkah zahirnya tidak pernah ditunaikan. 

Menurut Siti Rosmala lagi, setiap hari Abdul Rashid 'mahu', malah jikalau dalam 'pantang' sekalipun, terpaksalah dia melayan kehendak jantan kemaruk seks itu yang berselindung di sebalik serban, jubah dan janggut kambing. 

Itu yang diceritakan oleh Siti Rosmala kepada hakim dan di mahkamah. 

Jawatan Ketua Dewan Ulama PAS Perlis sekarang ini disandang oleh Idris Yaakob.

P/S Layaklah kami panggil konek berhantu. Sila baca blog Pemuda PAS Sarawak di SINI berkenaan hukum jimak isteri dalam haid.  

Baca juga Budak Kinta SINI

2 comments:

 • Anonymous says:
  February 20, 2013 at 12:14:00 AM GMT+8

  Lebai ni selalu tengok laman web lucah agk nya...ishh!!..ishh!!..ishh!!..klu boleh lubang hidung ngn lubang telinga pun nk disumbat nya...kah!kah!kah!

 • Anonymous says:
  February 20, 2013 at 11:43:00 PM GMT+8

  Pengikut2 Parti Ajaran Sesat dan Parti Asuhan Syaitan.

  Hobi ... memantat dan sewaktu dengannya

fda

Link2Me WeLinkBk (254)