Seminar Antarabangsa Autisme 2014

Friday, February 15, 2013

Dah kaki tidor masih nak lagi jadi MB?












8 comments:

  • Anonymous says:
    February 15, 2013 at 10:50:00 PM GMT+8

    kah kah kah negeri bolih maju kalau mb asyik buat taik mata

  • Anonymous says:
    February 15, 2013 at 11:26:00 PM GMT+8

    nanti Pok nik kata PR mampu jadikan mesia setanding negara samoa atau fiji. baru hampeh! ehekzz

  • Anonymous says:
    February 15, 2013 at 11:34:00 PM GMT+8

    Bro, janganlah letak gambar orang terlantar sakit kat hospital macam tu. Nak hentam pun kita jagalah adab dan adat..

    Naj

  • Anonymous says:
    February 15, 2013 at 11:58:00 PM GMT+8

    Naj . . .

    Ini adalah hakikat dan realiti. Nak bagi tahu . . . kalau dah tak mampu, bagi le peluang pada orang lain untuk mentadbir. Bila kita dah tua, kita boleh nyanyuk dan orang yang berniat jahat akan ambil kesempatan.

    Undurlah sementara rakyat masih menghormati kita? Tun Mahathir yang dicabar pun dah lama berundur. Dah 2 PM dah.

  • Anonymous says:
    February 16, 2013 at 3:31:00 AM GMT+8

    Pemimpin mesti KUAT & BIJAK..buka kitab sikit wahai pejuang isele..

  • mat syabu says:
    February 16, 2013 at 8:13:00 AM GMT+8

    apa itu adab ? apa itu adat? benda ni dah lama hilang dlm diri penganut pas. dah jadi taksub mcm taliban

  • Anonymous says:
    February 16, 2013 at 9:04:00 AM GMT+8

    Lagi satu, sehat physical n mental utk membolehkan jadi pemimpin, kalau dah sakit2 gitu ironinya eloklah berundur dgn baik beri peluang pada orang lain, sedangkan orang yg dia cabar dah lama meninggalkan jawatan PM tapi diri sendiri cam dah nazak masih xmau lepaskan jawatan..sebab physical n mental dah xbrapa sehat tuh yg jadi nyanyuk semacam dalam tutur kata dan jadi flip flop flup!!

  • Anonymous says:
    February 16, 2013 at 10:48:00 AM GMT+8

    Betul, memang hakikat. Tapi orang terlantar sakit dan orang tido tak buat kerja adalah dua benda yang berbeza. Kalau orang letak gambar orang tua kita terlantar sakit dan letak caption "kaki tidor", rasanya mesti kita marah. Dan bagi Mat Syabu yang mengkritik berkenaan adab dan adat; kalau tak suka apa yang kita lihat, takkan kita pun nak buat, ye tak..?

    Naj

fda

Link2Me WeLinkBk (254)