Greetings

Thursday, February 28, 2013

Anak raja bangang bantu ejen asing



FMT melaporkan IDEAS yang diterajui oleh anak Yam Tuan Negeri Sembilan, Tunku Zain Al-'Abidin Ibni Tuanku Muhriz mahu menjadi pemantau.

Memetik dari laporan FMT:


IDEAS is working together with the ASLI centre for Public Policy Studies, Merdeka Centre and Malaysia Confederation for the Disabled on this mission, and said it is currently conducting recruitment and training sessions in all states in Peninsular Malaysia.


For more information, the public may contact Amin Ahmad at his email amin@ideas.org.my or telephone him at 012-4667658 . .... 


Bodoh bangang ke anak raja ini ... tak tahukah dia Merdeka Center dibiayai CIA melalui NGO dari Canada. Suffian Abu Bakar adalah operatives yang dilatih di Canada.

ASLI pernah ditearjui oleh Lim Teck Gee yang anti melayu dan berbohong terntang pencapaian DEB.

Sapa yang pandai spm email dan handphone, sila spam handphone dan email perhati itu.


Masih tak matang dan bijak lagi anak raja. Baca posting kami SINI. 

Institusi raja patut pertahan kedaulatan bangsa Melayu, ugama Islam dan tanah air Malaysia, tapi anak raja bangang ini sekongkol dengan ejen asing

13 comments:

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 6:04:00 AM GMT+8

    padan muka kasi lagi puak2 ni hidup senang lenang penuh lemak. Sanjung sembah lah tinggi2. Dah perasan diri speSial sangat. Puak tarak guna menyebok aje!!

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 6:28:00 AM GMT+8

    Sib baik laa ada UMNO, kalau tak meroyan dah kerabat2 ni macam Sultan Jamalul Kiram III Shah keturunan Sultan Sulu. Setakat bagi pangkat Datuk dalam hutan je laa.

    Ingat kerajaan Filipina bagi muka ke pada Sultan?

    Betul2 tak sedar diri mamat sekor ni.

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 8:12:00 AM GMT+8

    hidup anak raja bangang nih dari kecik dah mewah dan dilimpahi kekayaan..kalau tak kena orang melayu yang marhean nih, jangan kau ingat kau boleh lagi anak raja wahai si tanggang yang tak mengenang budi..kalau tak kerana rakyat melayu marhean, dah lama kau dengan keturunan kau dah tak jadi kerabat diraja dek kerana malayan union! raja adil raja disembah, anak raja kurang ajar patut disanggah dan dinyah!

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 8:33:00 AM GMT+8

    I'm the Unwilling,
    Asked by the Unqualified,
    To pay homage and do the Unnecessary,
    To the Malay Royalties who are Ungrateful..

    Ibrahim Kati
    Winnable BN Candidate GE 13
    Bukit Gantang (P)







  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 9:25:00 AM GMT+8

    Anak raja kapoor

  • Megat Alam Gempita says:
    February 28, 2013 at 11:22:00 AM GMT+8

    Tak dapat masuk DAP masuk IDEAS yang pro DAP. bodoh punya Anak rajo perabih boreh

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 11:41:00 AM GMT+8

    Eh apa daaaa... tak sesuai la mcm ni.. penat tau nk mendaulatkan raja ..

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 12:19:00 PM GMT+8

    Majlis Raja2 wajib ambil tindakan pada anak raja nie.

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 7:10:00 PM GMT+8

    Anak raja yang hidup mewah berbanding rakyat jelata yang hidup susah telah lupa diri siapa yang menanggung mereka dengan elaun kerabat yang lumayan,layanan istimewa,ekonomi stabil dan serba serbi mewah.Sedarlah wahai orang muda,jangan sampai anda juga ditolak olih rakyat jelata.Kami yang hidup susah masih menghormati kerabat kerabat anda dan jangan ingat kononnya nak berlaku adil.Musuh anda ada disekeliling,baik yang nyata atau yang terselindung.Kalau benar nak berlaku adil,nyahkan elaun kerabat anda dan ceburi politik,hidup sebagai rakyat biasa.Elakkan menerima sebarang keistimewaan dari kerajaan yang ada.

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 9:57:00 PM GMT+8

    INI ANAK SETAN BUKAN ANAK SULTAN, MAK BAPAK DIA TAK AJAR DIA SUPAYA SYG KAN BANGSA.SELALU JILAT JUBUR CINA JER...

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 10:24:00 PM GMT+8

    spesis yg sama dgn al juburi...

  • Anonymous says:
    February 28, 2013 at 10:26:00 PM GMT+8

    spesis sama dengan al juburi minta bantuan luar

  • Anonymous says:
    March 1, 2013 at 10:57:00 PM GMT+8

    Anak raja buka pekung untuk dicaci rakyat jelata. Bodusss ...

    Bila bangsa sudah tidak menjunjung daulat, raja-raja akan hilang segala2nya.

    Jangan dicabar rakyat marhaen ...

    Jangan sampai rakyat hilang hormat.

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)