Friday, January 18, 2013

Tun M gempur Permatang Pauh esok!


Tun Dr Mahathir akan turunkan ke Permatang Pauh esok untuk bercakap dalam satu program satu hari untuk membincangkan mengenai ekonomi Melayu anjuran Perkasa Pulau Pinang.

Mungkin ini adalah kali pertama Tun M turunkan ke Permatanag Pauh sejak dari zaman Anwar dipecat. Tak tahu pula bila terakhir dia pergi ke Permataag Pauh.

Mutakhir ini, anwar sudah menurun popularitinya di Permatang Pauh. Setelah sekian lama, ramai sudah mula sedar akan angkara Anwar dan pendirian dan pandangannya yyang begitu menyeleweng. Lain pula, kuatnya dia berbohong, putarbelit dan fitnah.

Petunjuk yang dapat dilihat adalah ketika dia adakan rumah terbuka Hari Raya lepas di mana hanya 1,000 orang saja yang hadhir.

Kehadhiran di programnya di Permatanag pauh pun dah slow sampai hanya 300-400 orang saja. Adakala ia perlu bawa orang PAS untuk isi kehadhiran.

Lawatannya berjumpa rakyat yang tak kerap dapat dipihat rakyat tak lagi menerpa nak jumpa dia. Tak ada lagi entourage dan ramai yang ikut serta.

Jangan tolak kemungkinan Anwar Ibrahm boleh digugat di Permatang Pauh.

Acara Tun M besuk akan diadakan di UiTM Permatang Pauh dan acara bermula pada pukul 9 pagi. Tak pasti pukul berapa Tun M akan berucap. Datang awal untuk dapatkan tempat duduk.

4 comments:

 • Anonymous says:
  January 18, 2013 at 9:25:00 PM GMT+8

  Ko tak nak tanye tun pasal bg ic kat sabah ke? Katenye ikut undang2 tapi knp staf jpn yg tuh kne tahan ISA plak ek? Hairan2....

 • Anonymous says:
  January 19, 2013 at 7:50:00 AM GMT+8

  mike pon sekor punya bangang.. kena tahan isa tu ikut undang2 ler ngok..phewww sengal

 • Anonymous says:
  January 19, 2013 at 9:03:00 AM GMT+8

  1. Klu bg ic tu ikut undang2, xyah tahan bwh isa ngok.
  2. Klu bg ic tak ikut undang2 mmg patut la kene tahan bwh isa.
  3. Dlm kes ni dah kene tahan isa, maknenye bg ic tu tak ikut undang2 la ngok

  Bodoh bertingkat cacai nih....

 • Anonymous says:
  January 19, 2013 at 5:13:00 PM GMT+8

  Bekas pengarah yang kena tahan ISA tu sebab dia terlibat jual icla bodo...Dia ambik kesempatan dalam masa beri ic tu jual pulak nak dapat duit banyak.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)