Thursday, January 3, 2013

Rafizi kantoi: Deepak ngaku jumpa Anwar?

Bukan mudah nak terima lagi kata-kata Deepak setelah beberapa minggu lepas dia kata nak keluarkan bukunya hari Isnin tapi sampai lani tak keluar-keluar. Deepak pun dilihat sebagai mengambil peluang dari persaingan politik parti.

Namun begitu, kenyataannya mengenai dokumen Rafizi mengesahkan bahawa pandangan kami bahawa dokumen Rafizi tak lojik dan dilihat palsu.Semalam, Deepak sudah akui video yang Gomo sudah keluarkan sebagai ada kebenaran. Anwar sudah jumpa Deepak dan sama-sama merancang.

Apa hal pun, oleh kerana Anwar tidak menyokongnya dengan pengakuan macam Anwar sokong Bala dahulu, maka dia enggan keluarkan risalah/buku yang sudah ditulisnya.

Bunyi macam spin ajer. Apa alasan sebenar Deepak tidak keluarkan buku? Adakah wujud buku yang pembangkang sudah hebahkan sebagai berjodol "Black Rose"?


Mungkin Deepak baru sedar bahawa sesiapa ada kaitan langsung dengan Anwar, dia akan diguna Anwar dan reputasi dirinya akan jadi hampas kerana tiada orang akan percaya.


Putara Merdeka kata, cukup-cukuplah Rafizi dengan politik lembu kau. BAca SINI.


Anwar dan Johari timbulkan pelbagai isu mengenai video tak jelaslah konon. Bumiyang SINI persoal  macam mana buat tuduhan bila dokumen tak jelas.

KEMASKINI 10:10 AM

6 comments:

 • Anonymous says:
  January 3, 2013 at 10:14:00 AM GMT+8

  Benci btul.

  Cakap berbelit mengalahkan ular.

  Muka sembab mengalahkan towel buruk.

  Siapa la percaya cakap keling bangkrup nie?!

 • Anonymous says:
  January 3, 2013 at 10:35:00 AM GMT+8

  Bapak Pembohong Buat Ibadah Umrah Konon

  Anwar Ibrahim tweet bahawa dia dan Wan Azizah sedang menjalani ibadah umrah di Kota Mekah tetapi apabila check kedutaan Arab Saudi tidak berada disana..

  Anwar tidak pernah memohon visa untuk umrah dalam masa terdekat. Malah apabila hamba Allah buat pemeriksaan di kedutaan Malaysia di Arab Saudi nama Anwar dan Azizah tida ada dalam senarai rakyat Malaysia yang menjalani Umrah.

  Sudah sah memang Anwar menipu rakyat Malaysia kononnya dia sekarang tenang dihadapan Ka'abah. MasyaAllah tak kanlah ibadah Umrah pun Anwar nak tipu jika benar ini berlaku Anwar perlu berTOBAT nasuha dengan segera.

  Pssssttt.. Anwar sedang tweet atau perut Wan Azizah sambil ber tweet dengan peminatnya..

  by;
  Mohd Noor FB

  TC: Kalau bab amal pun nak tipu, alahaiiiii pe lagi nak di kata..

 • MIRA EDORA says:
  January 3, 2013 at 5:56:00 PM GMT+8

  KAN AKU DAH KATA RAFIZI INI ORG YG PALING BODOH DI MUKA BUMI INI SEBAB DAH TAHU CERITA DIA MASIH NAK SPIN TAPI TERKENA BATANG HIDUNG SENDIRI MALUNYA DAN BETAPA HINA RASANYA KAN RAFIZI BILA ORG MENGATA KAU.

 • jinjai says:
  January 3, 2013 at 5:58:00 PM GMT+8

  anwar ini kan master mind tapi bila nak suruh tabur fitnah dia carilah anjing hitam mcm rafizi ini sebab kalau disabit salah nanti anwar senang nak lpskan diri. itu aje motis anwar sebenarnya tapi rafizi lembu ini bodoh dia tak tahu yg dia dijadikan kambing hitam oleh anwar janji anwar bagi duit.

 • Anonymous says:
  January 3, 2013 at 7:04:00 PM GMT+8

  kalau Anwar dan isteri pergi buat umrah, tentulah dah ada gambar umrah sebesar besarnya dalam blog propkr atau Selangor Times.Aku nak tenguk dia bersumpah saja yang dia tak liwat ke , tipu bini ke.Bukan susah sangat sumpah kalau dia tu innocent.

 • Anonymous says:
  January 4, 2013 at 9:27:00 AM GMT+8

  Kalau jumpa ular dgn Deepak serentak, mau pukul mana dulu ya?

fda

Link2Me WeLinkBk (254)