Tuesday, January 8, 2013

Rafizi bingai dedahkan bomoh Hindu Anwar


Akibat dari Rafizi tak sabar-sabar tak mahu kalah dan nak sangat menang dalam perang mulut dengan Deepak, Rafizi sudah dedahkan bahawa dia terima dokumen dari orang ketiga. Langsung Raja Petra dedahkan orang ketiga yang dimaksudkan adalah Dato Ravi.

Terima kasihlah tulis pasal rakan akrab Anwar, Dato Ravi pasal The Unspinners dah berkali-kali dan bertahun-tahun tulis in passing pasal Dato Ravi, Daya Group tapi tak ada yang sedar dan bantu perbesarkan siapa Dato Ravi ini. Baca SINI, SINI, SINI dan SINI.

Pasal kita tulis selit-selit, maka orang tak sedar.

Baiklah, The Unspinners keluarkan tulisan RPK berikut:


Datuk Ravi has been acting as the secret ‘adviser’ of Anwar since way back before the party was formed in 1999. In fact, the party headquarters at Phileo Damansara is owned by Datuk Ravi -- a man who made his millions through Samy Vellu in the days when he was a Barisan Nasional crony-businessman.


Datuk Ravi, who has a panel of bomohs (witch doctors) on his payroll, is in a way Anwar’s ‘spiritual adviser’. He advises Anwar on ‘auspicious’ dates (based on feedback from the bomohs). And one such auspicious date was 16th September 2008, the day Anwar was supposed to have taken over the federal government.

Within PKR circles Datuk Ravi is known as ‘Shaman’ and the PKR leaders know that Anwar will never embark on anything unless first armed with advise from Datuk Ravi’s bomohs.

And what Rafizi refused to mention is that Datuk Ravi is the man who gave him the documents and hence what Deepak said is true -- that he never met Rafizi or gave him any documents.


Datuk Ravi is on the Malaysian government’s ‘watch list’. The Malaysian government suspects that Datuk Ravi, who has links to the very top in the Indonesian government, is instrumental in the ‘bad blood’ between the Indonesia and Malaysian governments that seems to have become worse of late.

So Rafizi did not lie, and neither did Deepak. Rafizi admitted that Deepak did not give him any documents, as what Deepak claims. And that is because the documents came from Datuk Ravi, Anwar’s Shaman, the man who decides on auspicious dates for Anwar to make his moves, although 16th September 2008 did not quite happen the way it was supposed to have gone.

Baca lagi kisah-kisah Dato Ravi SINI.

Apa hal pun ... Deepak tak boleh dipercayai, Rafizi tak boleh dipercayai dan paling tak boleh dipercayai adalah anwar Ibrahim. Dulu kutuk Samy Velu tapi kawan dengan orang Samy velu.

Dulu kutuk Najib dan buat gambar palsu



Sekarang sapa yang percaya khurafat dalam Hindu?



Dia pun sama


Aku rasa Anwar Islam plural ini sembahyang di church dan wat buddha Siam. Tunggulah akan timbul ... jeng jeng jeng

1 comments:

  • Anonymous says:
    January 8, 2013 at 3:53:00 PM GMT+8

    Ehhh...ada hubungan dengan pemerintahan Indonesia?

    Bagus punya info ni, sebaiknya korek habis-habis.

    Siapa gamaknya orang besar Indon yang terlibat tu, dedahkan!

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)