Thursday, January 24, 2013

PR yang sebar risalah nak bakar bible


... tapi tuduh Perkasa. Risalah atas dah tunjukkan hasrat mereka.

Tengok saja risalah di bawah ... itu risalah stail sapa?


Baca Flying Kick SINI

Dato Ibrahim Ali kata secara bersantai mencadangkan dalam ceramah suruh mana-mana orang Islam yang terima Bible yang diberi secara niat jahat untuk melanggar peraturan melarang dakwah Kristian kepada orang Islam supaya dibakar saja. 

Ia hanya memarahi mereka yang berniat nak murtadkan orang Islam dan bukan suruh tidak hormat ugama lain atai kitab agama lain.

Bagi mereka yang mahu Ibrahim Ali disiasat atas tuduhan hasutan, betul cakap Dato Dr Chua Soil Lek supaya seluruh negara (maksudnya pembangkang lah tu) patut disiasat untuk hasutan juga!!!

Nanti kita jelaskan kegiatan sebar bible ini ada kaitan dengan agenda Negara Kristian untuk satu  objektif masa terdekat. 

2 comments:

  • Anonymous says:
    January 24, 2013 at 5:28:00 PM GMT+8

    Style propa ni lebih kepada template PKR, tapi sure dengan panduan DAP.

    Kalu style aku, aku tak ajak orangramai berkumpul nak bakar bible, tapi aku ajak orangramai kumpul bible, lepas tu bawak mana-mana estet, dilupuskan dengan membakarnya. Nampak civilise sikit kan?.

  • Anonymous says:
    January 24, 2013 at 11:11:00 PM GMT+8

    Sebab itu puak pro raja pengemar jubur desak kerajann mansuhkan ISA dan undang2 pencegahan..sebab memudahkan hancurkan negara..Kerajaan ni bebal bodoh tolol sebab sura rakyat 28 juta tak di dengari malangnya dgr suara yg sikit yg berarak di kuala lumpur..

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)