Sunday, January 13, 2013

Post Himpunan 121: Macam Manifesto, 50 ribu peserta pun Khlid tak capai


Setahu kami, Khalid jelas berkata Manifesto bukan janji. Ada benar dia cakap kerana Manifesto sering lebih bersikap harapan, kehendak dan visi. Tapi Manifesto PR 2008 bagi Selangor begitu jelas dan terang begitu khusus. Ianya adalah dikira janji.


Sudahlah senarai yang begitu panjang tak dapat dipenuhi, dia ngaku pulak tak mahu penhu dengan menafikan ianya satu perjanjian.

Mungkin itu sesuai untujk Khalid dan PR yang hanya bermin politik dari bekerja dengan serius untuk rakyat. Mereka hanya mahu kuasa dan lepaskan dendam sebagaimana yang dilakukan sekarang. Tapi rupanya dengan PR pun Khalid tak penuhi janji.

Khalid sudah menyumbang RM100,000 kepada semua kawasan ADUN Selangor untuk hantar 5 biji bas yang lenuh. Dia juga janji untuk hantar 50,000 orang ke HRK.Dengan jumlah hanya 45,000 dan ramai juga yang datang dari luar, jelas sekali Khalid tak penuhi janji.Hehehe ... biasalah tu ....

Seperti yang sering dia buat macam isu air adalah bohong demi bohong demi bohong. Suruh tunjuk angka statistik airnya untuk nafikan data kerajaan pusat, dia kata tak betul tapi tak kasi rujukan kerana tak ada data.

Khalid hanya berdaya membantu untuk berbhong. Lihat SemiaSelangorKu bantu berbohong dengan gambar-gambar doctored. ....0 comments:

fda

Link2Me WeLinkBk (254)