Monday, January 7, 2013

Penceramah bosan bila PAS tak ada jawapan


Satu-satu tuduhan dan fitnah rekaan PAS, Pakatan Rakyat dan NGO-NGO anjuran mereka terjawab. Sekarang PAS sudah flip flop dalam hal kalimah Allah. Dulu setuju tapi sekarang kata tak setuju. Mat Sabu yang tak tahu ugama saja yang setuju.

ANAK yang dok asyik tuduh Felda macam-macam dan mahu turunkan Isa Samad kini termalu bila terdedah wang peneroka Kemahang disamun sebanyak RM5 juta.

Royalti minyak tak ada isu tapi asyik bohongkan orang kampung dengan fakta salah.

Amanah Haji Hadi sudah tak terjawab. Tabung Memali dan Koholal lagi tak boleh kata apa. Isu tanah diberi Upahdaya terus senyap Nik Aziz.

Tempoh hari, kami mendedahkan kisah anak saudara ADUN PAS Semerak, Wan Hassan ditahan polis kerana edar dadah pil kuda. Baca SINI.

Wan Hassan telah adakan ceramah ditempatnya pada Disember 2hb lepas di perkarangan rumah Mohd Nor b. Deraman. Adalah dalam 180 hadhir.

Tokoh yang datang dan berceramah adalah Dato Nik Mazian b. Nik Mohamad, YDP PAS Pasir Lutih dan ADUN Gaal, Nazri b. Deraman - Presiden Royalti Minyak, Wan Hassan b. Wan Ibrahim, tuan rumah dan ADUN Semerak serta Timbalan YDP Pas kawasan, Ustaz Azman Shapawi b.Rani, bekas ADUN Rantau Abang dan Dato Nassaruddin b Daud, Speaker DUN Kelantan.      

Kawasan ini terdiri dari 3 daerah mengundi iaitu Sg Petai, Gong Pasir dan Gomg Kala

Dengan begitu banyak isu tak dapat disentuh dan tak dapat dijawab PAS, akhirnya penceramah pun ikut ngantuk. Jangan cerita para hadhirin.

0 comments:

fda

Link2Me WeLinkBk (254)