Monday, January 28, 2013

PAS terima puak pro Israel, anti Islam, dan anti Sunni tapi nak tolak Nasha yang bela PalestinBerita terbaru diterima malam tadi adalah Ustaz Nasharuddin dipecat dari Majlis Syura. Dapat diteka pemecatan ini adalah untuk menafikan beliau dari bertanding di PRU 12 kelak. Maka diguna sebab dia berkunjung ke Palestin dengan Dato Najib.

Padahal Nasha yang bersama Hadi, Hassan Ali dll yang unjurkan agenda perpaduan ummah dan dicari satu penemuan cara untuk satukan ummah di Malaysia untuk jaga kepentingan.

Akibat Hadi bermain politik lallang untuk pentingkan diri sendiri dan jaga politik peribadi hingga sanggup ompromi dengan pihak Erdogan, satu demi satu kepentingan dan perjalanan Islam dalam PAS yang sudah sesat lagi menjadi seleweng.

Walaupun Amanah hadi tak meyakinkan sesiapa bahawa Hadi akan berubah, tapi persetujuan keapda kerajaan perpaduan atau satu muzakarah sudah mencukupi sebagai petanda.

Akhirnya pertembungan berlaku dalam PAS dan Hasan Ali jadi angsa. Gerakan terhadap Nasha sudah dibuat. Hadi pasti akan menunggu masa nampaknya. ...

Tunggu kita samada Mat Sabu Syiah jadi PAS atau Erdogan Husam yang projek sentiasa gagal akan cuba jadi PresidenHairannya, hari sama pengumuman ini tentang Nasha keluar, Nik Aziz boleh kunjung Karpal Singh dan DAP untuk memguatkan ikatan dengan DAp kafir harbi.

Padahal DAP menentang keputusan Majlis Syura menukar pendirian tentang Kalimah Allah. Setelah pemimpin-pemimpin PAs menukar pendiran mereka, Pakatan Rakyat yang terdiri dari Anwar Ibrahim PKR dan DAP berkeras mahukan sokokngan untuk gereja guna kalimah Allah.


Nik Aziz siap happy birthday makan kek Karpal SIngh  Orang Islam nak raikan Maulud Nabi dikatakan salah dan bidaah tapi ada ke ayat Quran dan Hadith untuk Maulud diri sendiri.

Islam apa bila dia tak perakui kehebatan Nabi Muhammad dan peristiwa yang berlaku ke atas Rasulullah tapi KONON perjuangan untuk Islam, bina negara Islam dan nak jalankan hudud pun ala PAS.

Kalau dibuatnya Allah murka atas penghinaan yang dilakukan terhadap kekasihnya Muhammad Habibullah, gula dan cream dalam kek itu akan cepat-cepat keraskan saloran jantung Nik Aziz.

Nik Aziz lebih rela dan Hadi sedia kerjasama dengan Karpal yang yang membenci kedudukan Islam sebagai ugama rasmi dan kewujudan mahkamah syariah lagi negara Islam dan hudud. Mana rasional Nik Aziz dan Hadi mengatakan UMNO kafir dan PAS masuk syurga.Dengan pemecatan Nasha dari Majlis Syura, sedikit demi sedikit Anwar pendokong Islam Plural, Islam  Liberal serta pro LGBT melebarkan kuasa masuk PAS. Kenapa Majlis Syura tak ada pendirian berkenaan pegangan ugama Anwar Ibrahim dan kecondongannya kepada maksiat dan LGBT?
Cara militan Syia Timur Tengahd an Iran yang mahu dipelopori oleh Mat Sabu pun akan bertambah kuat. Padahal Mat Sabu adalah orang yang menyokong dan bersekongkol dengan Syia Syria yang membunuh Sunni. Kenapa Majlis Syura berdiam?

Alahai ... dalam episod kalimah Allah ini pun Majlis Syura dikira penakut. Dah lebih dua tahun sejak kenyataan bersama pakatan rakyat, baru nak nyatakan pendirian! 

2 comments:

 • Asal Bukan DAP (ABDAP) says:
  January 28, 2013 at 11:21:00 AM GMT+8

  Kapal Sial ajak pi umah dia kat penang...sebab nak bincang pasai kalimah allah. Nak suruh nik kaji keputusan majlis syoru tempoh hari...sekarang sapa yang bodoh... PAs dan penyokong2nya laa...hahahh
  majlis bzday tu adalah seperti rasuah gak... 2x5, 5x2 sama.. paku dulang paku serpih...mengata org, pok nik yg lebih...

 • Anonymous says:
  January 29, 2013 at 12:37:00 AM GMT+8

  Boleh tukar nama suda PAS kepada Parti Ajaran Sesat

fda

Link2Me WeLinkBk (254)