Friday, January 18, 2013

N.Ajis membisu 31 hari: Tic tock tic tock ... wave 2 nak mai


Sudah sebulan Nik Aziz atau 31 hari membisu sebaik saja tersetusnya skandal tanah-untuk-jawatan MB didedahkan Pisau.net.

Yang dok bercakap hanya Setiausaha Akhbar Nik Aziz, Ahmad Fadhili. Nik Aziz yang telus dah bolos hanya berdiam dan tak berani jawab untuk jelaskan isu dan dedahkan fakta.

Ramai tahu bahawa dalam hal balak, Raja Balak adalah Husam Musa. Kaki sewa amoi massage sampai dua sekali gus tu dok diam

Husam sebenarnya yang tukang agih-agihkan tanah balak kepada kroni-kroni lebai PAS. Nik Aziz beri perlindungan untuk sembunyi dibelakangnya

Nik Aziz berani disiasat SPRM sampai cabar kerana ketua SPRM Kelantan orang dia  ... penyokong PAS. Takkan dia jumpa apa pun. Dia juga yang bantu kasi lepas Nik Aziz dan Ariffahmi.

Dalam kes Ariffahmi, dia tak tutup fail tapi biarkan terbuka sampai kiamat saja.

PAS pun dah besar kepala. Mereka dan Negh Koo Ham dah mula keluar di Harakah dan SInar Harian semalam menyatakan kelegaan terhadap kenyataan ralat Pisau yang ada siarkan 20 persoalan oleh The Unspinners tapi depa tak disiarkan.

Terbaru, mereka kata Pisau sudah tersungkor....


Depa ingat sementang Pisau membetulkan fakta dia sudah terseungkor.

Hahaha ... bodohnya orang PAS. Mereak tak baca apa sedang berlaku. Ngeh boleh baca itu pasal dia kata semalam dia tak puas hati.

Depa ni tak belajar dari perang badar. Kadang-kadang tentera undur skit, sebelum buat serangan lebih besar. Itu trick perang.

Hmmm... boleh rasa macam ombak kali kedua nak datang. Tic toc tic toc .....


Biar ombak kedua jalan dulu. Ombak ketiga dah standby. Ombak rindu namanya .....

0 comments:

fda

Link2Me WeLinkBk (254)