Thursday, January 3, 2013

N.Ajis bisu 17 hari: Mana satu fakta betul ni? Tiga persoalan


Laporan demi laporan masuk

Pada 1 Jan 2013, jam 1045, bertempat di , Che Dollah bin Che Ismail-Ketua Penerangan PKMR Pasir Mas telah membuat laporan polis Balai Polis Pasir Mas berhubung skandal tanah-untuk-jawatan MB melibatkan tanah di Relai, Gua Musang Kelantan.


Mencurah-curahlah lagi laporan akan menyuarakan kemarahan rakyat Kelantan tetapi N.Ajis tetap berdiam saja. Di sini ada tiga persoalan:Jika Nik Aziz sudah bisu 17 hari tak komen isu tanah Relai ini, Setiausaha Akhbarnya pula bengap. Dia berkata dan berikut adalah bukti dari laporan Harakahdaily bahwa pejakkan ini adalah untuk 50 tahun.


Sementara itu, Upahdaya di bawah Tengku Wong telah dipercayai konon-konon buat advertisement padahal dah set untuk ditransfer ke Ngeh Nga.


Ditulis sini 70 tahun. Lamanya???? Mana satu betul, sila jelaskan????

Isu kedua melibatkan kenyataan Ngeh bahwa dia terlibat dalam tanaman semula balak yang tidak dilakukan pihak lain. Bca Sg Rapat Online SINI. dan Utusan Malaysia SINI

Macam mana ceritanya bila Fadhili kata tanam kelapa sait dan getah klon dalam Harakahdaily?


Utusan dan Ngeh tipu ke atau Harakah tipu?

Persoalan ke tiga pula berkenaan kenapa perlu Upahdaya bayar RM1.5 juta kepada YIK kerana transfer hakmilik syarikat.dari Tengku Wong kepada Ngeh?


0 comments:

fda

Link2Me WeLinkBk (254)