Greetings

Sunday, January 20, 2013

Listen Listen Listen little Ambigau vs Listen to Koyak


Isu Sharifah Listen Listen Listen terhadap bawani, itu adalah haknya sebagai pengacara dan Pengerusi Majlis.

Dengar video ini baik-baik.



Apa hak si pantat koyak (Latheefa Koya) ni untuk arah pegawai kerajaan dengar cakap dia yang biadap itu?



Sebenarnya Sharifah patut cakap, pendangan anda tak sesuai tempatnya. Semua yang anda katakan tak ada bukti dan hanya anda dengar-degar dari ahli-ahli politik.

Sharifah patut jawab ajer ...
.
Dengar penjelasan Harapan Esok SINI  berkenaan hujah Bawani yang tak jelas dan accurate. Nak analisa negara yang beri free tertiary education, pi tengok Saiz GDP negara itu, polisi taxation dan budget negara itu.

Anwar kata Turki kasi pendirikan tertiary percuma, ternyata maklumat dia salah.

Itulah jadinya bila tak ikuti blog

7 comments:

  • Anonymous says:
    January 20, 2013 at 9:25:00 AM GMT+8

    Bahasa lucah n kotor tu mmg xleh lari la ngan umno tp yg aku pelik nape admin xde buat liputan rci sabah yek? Isu panas tgh meletop dikalangan rakyat skrg nih...

  • Anonymous says:
    January 20, 2013 at 10:04:00 AM GMT+8

    Anon 9.25

    Meletup di kalangan parti pondan, gay, LGBT, plurisma ugama, ugama sendiri, main isteri orang dan lain lain.

    Semua dah terkasima pasal gila kena sodok belakang.

    Tak da apa pun yang sibuk. Kalau negara kita teruk sebegitu macam mana boleh maju macam sekarang.

    pentadbiran hancur boleh pulak Malaysia tu jadi bagus. KElakar tak?

    Pergi lah main bontot lagi

  • Anonymous says:
    January 20, 2013 at 10:40:00 AM GMT+8

    ANON 925 AM,

    kau bodoh macam babi!

    memang bebal macam pemimpin ANUgerah tuhan kau!

    apa yang panas tentang RCI?!

    apa yang meletup tentang RCI?!

    kau tak baca paper?!

    yang meletup kat RCI adalah salah seorang yang bagi kenyataan kat RCI tu adalah abang kepada salah seorang pemimpin dari PASetan!

    Bukan setakat tu saja, mamat tu jugak bekas tahanan ISA sebab terlibat dalam sindiket POW duit pelarian dari Filipina yang memohon kewarganegaraan Malaysia!

    Bodohnya orang Pakatan Rabak!

    Dahlah bodoh, tapi tak dengar pulak apa yang orang lain nak sampaikan!

    LISTEN! LISTEN! LISTEN!

    Orang Pakatan Bodoh Macam Sampah!

  • Anonymous says:
    January 20, 2013 at 10:43:00 AM GMT+8

    memang patut balaci pakatan rabak kena layan macam tu!

    mana boleh cakap baik-baik dengan puak-puak kaki demo nih!

    lagi baik, cara nak ajar puak pakatan yang bodoh nak mampus nih ialah selepas habis cakap, bagi pulak penampar sedas kat muka taik diorang tu!

  • Anonymous says:
    January 20, 2013 at 11:04:00 AM GMT+8

    LISTEN! LISTEN! LISTEN!

    Bila Sharifah bercakap, tepukan, sorakan dan jeritan sokongan untuk beliau lebih kuat dari little amburger..

    LISTEN! LISTEN! LISTEN!

    patutlah sewaktu pilihanraya kampus, pro-aspirasi yang mesra BN telah menang dengan bergayanya di UUM!

    LISTEN! LISTEN! LISTEN!

    Dengar x?

    Bunyi-bunyi kejatuhan puak pakatan monyet semakin kuat kedengaran!

  • Anonymous says:
    January 20, 2013 at 11:15:00 AM GMT+8

    RCI patut dibuat juga masa zaman tungku A Rahman di malaya. 300000 yg di perjuankan oleh PKRyg tiada IC patu RCI juga. Termasuk bagaimana ADUN &MP PRdapat kerakyatan negara ini walau bukan penduduk peribumi.RCI mesti menyeluruh bagamana pendatang dapat taraf kerakyatan tanah melayu dan seterusnya malaysia.

  • Anonymous says:
    January 20, 2013 at 11:20:00 PM GMT+8

    Haha....listen...listen...listen...
    Ko tak layak nak bersuara la paria dawani...p la brasil, peru, lg baik p hantaq kt libya tu...bg dia rasa dok sana sama tak mcm ko dok kat india atau lebih baik lg MALAYSIA TANAH MELAYU ISLAM...

    LISTEN..LISTEN...LISTEN...DONT BE RUDE TO THE 'O' LEVEL..
    HAHAHAHAHAH...PUAS ATI KO....

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)