Sunday, January 6, 2013

Isu deepak: Anwar sedar orang sudah tak percaya dia


Sebelum ini, sebaik saja terdedah video oleh Gomo bahawa Deepak ngaku Anwar terlibat di belakangnya, Anwar menafikan dan Deepak pun sama menafikan. 


Dua-dua laporan ini keluar di FMT

Video Gomo adalah seperti berikut:


Pada Januari 4hb, Deepak memanggil satu sidang akhbar untuk menafikan pendedahan resit Rafizi dan meminta Anwar menunjukkan keikhlasan untuk tampil memberi sokongan.


Deepak kata Anwar hanya hantar Rafizi.

Ini susah nak dinafikan kerana Sivarasa terlibat dalam kes legal Deepak. Rafizi sudah muncul sebanyak 3, 4 kali dalam hal Deepak. Lihat Minaq Jinggi SINI.

Rafizi adalah Pengarah Strategik PKR dan dalam pejabat Penasihat Ekonopmi Selangor Anwar.

Akhirnya Rafizi ngaku semalam:


Sudahlah Rafizi ... dedahkan nama baru orang akan percaya kamu? Third party, friend ... betullah Deepak tak ada lawyer.

Bila dedah nama, orang tak akan percaya dan kena BAFIA ...

 Hehehe serba salah

Anwar pun serba salah. Dia nak fitnah Rosmah guna Deepak. Tapi bila dia terlibat, orang tak percaya. hehehe

40 comments:

  • Kelly eng says:
    January 6, 2013 at 4:34:00 PM GMT+8

    Apa lah bodoh sgt kes deepak ni... Mentampah aku dgr nama deepak ni pun dah mcm org gila aku tgk dia ni.. Pusing sana sini last2 terkena sendiri...

  • Bebo says:
    January 6, 2013 at 4:34:00 PM GMT+8

    Padan muka anwar.. Kan dah retkena hahaha

  • Kak bedah says:
    January 6, 2013 at 4:36:00 PM GMT+8

    Apa lah bodoh sgt deepak, rafizi ngan anwar ni aq rasa lah kan drg ni tak tau nak bt keja lain selain dr main jubor je kit sbb tu sendiri tersangkut... Ish aq rasa mcm nak jentik telur 3 ekor ni sampai mandul lah

  • dol.mat says:
    January 6, 2013 at 6:47:00 PM GMT+8

    mmg 3 ekor ni saitan yang tak guna ..

  • amira fatin.. says:
    January 6, 2013 at 6:50:00 PM GMT+8

    3 EKOR NI 2*5 SAMA-SAMA TAK GUNA

  • Semboyan says:
    January 6, 2013 at 7:04:00 PM GMT+8

    Kantoi sudah gang anwar ibrahim dalam tipu helah terbarunya. Yang kesian adalah penyokong anwar ibrahim yang bagaikan terpukau dengan karenah anwar yang tidak terkawal sejak kebelakangan ini. Si rafizi pula pemanipulasi isu dengan menggunakan bukti palsu. Adui apakah anwar semakin hilang taringnya?

  • Chan fong says:
    January 6, 2013 at 7:08:00 PM GMT+8

    Deepak, rafizi and anwar ibrahim are 3 little stooges. Mengharapkan keuntungan dan duit tanpa menitiskan air peluh. Senuanya ingin mencari kekayaan dengan mengugut dan menfitnah orang lain. Apakah org sebegini diperlukan dalam memimpin kerajaan? Fikirlah semua!

  • zopinion says:
    January 6, 2013 at 7:12:00 PM GMT+8

    Jom buat himpunan Bersih X.0 untuk tentukan DAP telus dalam buat pemilihan dan undi dalam parti dan desak untuk ada kan pemantau bebas dari luar parti..

    http://wubra.blogspot.com/2013/01/apa-nak-jadi-dap-ni-jom-himpun-bersih-x0.html

  • Sharma says:
    January 6, 2013 at 7:12:00 PM GMT+8

    Kekantoian tahap maximum. Saya sangat gembira tiba masanya sudah tiba untuk membongkar segala tipu helah mereka. Saya harap agar pembaca dapat membezakan pakatan selepas ini dan persepsi mereka harus bertukar. Happppyyyyyyy

  • Preeta says:
    January 6, 2013 at 7:13:00 PM GMT+8

    Well done. God is great, all allegations thrown by the opposition are being exposed. I'm glad finally the truth has been revealed. Haha

  • Kah weng says:
    January 6, 2013 at 7:15:00 PM GMT+8

    Ini tiga tiga cibai patut direjam hingga mati kerana main tipu orang. Cukuplah fitnah orang dan perbaiki sikit diri tu. Muaklah orang baca benda tidak senonoh macam hang bertiga nie.

  • Cili Padi says:
    January 6, 2013 at 7:25:00 PM GMT+8

    tak habis-habis lah Deepak ni dok pusing sana sini, kejap tu lah kejap ni lah, paria betul dia ni, Yang si rafizi lembu ni pun satu, Dah takda bukti nak buat bukti sendiri, Dah kantoi taknak mengaku. kah kah kah!

  • SOLOMON KING says:
    January 6, 2013 at 7:50:00 PM GMT+8

    Terang-terang dh kantoi si deepak nie ape lgi cerita korang cube nk pusing kan nie? udah2 la anwar....ko nk tipu ape lagi

  • xXx says:
    January 6, 2013 at 7:50:00 PM GMT+8

    aiyaaa ini keling hah tak habis-habis mau buat cerita lah, lepas satu satu keling ni. Anwar pun sama lah, sudah kantoi lagi mau bising. Dari balanci sampai boss semua lembu, Rafizi tu, buat bukti palsu dah kantoi mau pusing cerita. poooorahhhhh!

  • xXx says:
    January 6, 2013 at 7:51:00 PM GMT+8

    aiyaaa ini keling hah tak habis-habis mau buat cerita lah, lepas satu satu keling ni. Anwar pun sama lah, sudah kantoi lagi mau bising. Dari balanci sampai boss semua lembu, Rafizi tu, buat bukti palsu dah kantoi mau pusing cerita. poooorahhhhh!

  • Nozaki Ana says:
    January 6, 2013 at 7:53:00 PM GMT+8

    Ape lagi dol nie nak adohhh....dh kantoi2 jela....sudah2 la nk perbodohkan diri...aku rse kesian plak tgk ko nie deepak mcm anjing kne buang

  • mawar hitam says:
    January 6, 2013 at 7:54:00 PM GMT+8

    mmg bgus pun...biar segala penipuan dan fitnah depa terbingkar semuanya.. tulah buatlah korg fitnah sbb akhirnya yg akan menang adalah kebenaran!! bodoh pny deepak!

  • kejora malam says:
    January 6, 2013 at 7:58:00 PM GMT+8

    mula2 si anaur nie gunakan deepak...
    then bila terbongkar anaur menyorok dan tidak menolong deepak..
    jadi plan dah tak berjaya so muncul plak rafizi untuk kenakan najib dan rosmah lagi..
    tetapi 3 3 mangkuk kantoi dan berselisih diantara sesama sendiri...
    beginilah pakatan buat cerita lepas tu kantoi then nafikan...

  • tempoyak basi says:
    January 6, 2013 at 8:00:00 PM GMT+8

    bilalah si deepak nie nak berhenti mempopularkan dirinya..

  • adik 80 says:
    January 6, 2013 at 8:02:00 PM GMT+8

    3 ekor manusia paling haram yg pernah aku jumper...bodoh mcm lembu pusing2 last2 kena kt diaorg blik...

  • sally says:
    January 6, 2013 at 8:06:00 PM GMT+8

    tiga org lembu nie x malu ke asik terkantoi bila buat fitnah....pusing cite bkn main pandai tup2 terkantoi jgk kan

  • Dhanyaraam says:
    January 6, 2013 at 8:09:00 PM GMT+8

    sepandai-pandai beruang deepak 'buat', akhirnya kena tangkap basah juga!! hahaha.. Anwar dan anak ikannya , Rafizi Lembu mempergunakan Deepak untuk serang Najib dan Rosmah.. nampak sangat plan tak jadi!! kesian.. dia org ingat rakyat bodoh...

  • Pelajar UMT says:
    January 6, 2013 at 8:12:00 PM GMT+8

    MMg kaki penipu nie dh terkantoi...dari lu bikin malu lagi anwar...gi bungkus dh tanam jela hasrat nak jd PM tu...smua dh fed up ngn permainan bodoh kau

  • Arivalagan says:
    January 6, 2013 at 8:14:00 PM GMT+8

    Anwar pandikutty using rafizi to defame BN...kah kah. kah.. no one believe Anwar... no one wants Anwar... do you think we are a fool , Anwar?? pooodah pooodah pooodah aNWAR!

  • BOB MALAYA says:
    January 6, 2013 at 8:18:00 PM GMT+8

    Kantoi-kontoi hahahaaha tengok lah sudah terbukti kebodohan anwar...sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ketanah jua itu pepatah yang sesuai untuk orang bodoh macam anwar dan deepak karpet..bila berada pada pihak yang benar segala penipuan akan terbongkar dan terKena pada batang hidung sendiri..malu besar weiii pemimpin kantoi bt fitnah..mhahahah

  • BOB MALAYA says:
    January 6, 2013 at 8:24:00 PM GMT+8

    Apa lagi selepas ini anwar nak upah untuk menyerang rosmah satu persatu muslihat jahat anwar terbongkar..ini membuat rakyat perlu lebih bijak memilih pemimpin..sesuatu yang memalukan bila anwar dan deepak kantoi..pemimpin mcm nie ker yang patut dipilih yang pemikiran pendek dan hitam...malu2

  • John Wong says:
    January 6, 2013 at 8:40:00 PM GMT+8

    wakakaka,,Anwar kantoi lagi... bodoh bodoh bodoh!!

  • John Wong says:
    January 6, 2013 at 8:48:00 PM GMT+8

    迪帕克,rafizi和安瓦爾·易卜拉欣是三個小的走狗。預期利潤和金錢沒有水的滴汗水。一切希望找到與ugut和誹謗他人的財富。組織健康所必需的王國嗎?FuckAnwar!

  • MegaBidaman says:
    January 6, 2013 at 9:18:00 PM GMT+8

    game rafizi tak menjadi... ini lah akibatnya kalau menggunakan incredible punya source...last2 sendiri terjerut..prftt

  • sonu nigam says:
    January 6, 2013 at 9:18:00 PM GMT+8

    perh sial,si peliwat kantoi kot.
    mula2 guna si karpet ni,pastu bila plan x menjadi dan terbongkar so si peliwat kate dia xde kene mengena n x kenal si karpet ni.
    pastu hero tamil si rafizi lembu pun muncul nk tunjuk hero,nk selamatkan si peliwat la katakan.
    sekali disebabkan akal cam lembu,maka ke3 3 kantoi.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

  • Tuna Man says:
    January 6, 2013 at 9:21:00 PM GMT+8

    perh brader,pe cer ni anuwar.....makin hari makin belit kes deepak ni,anuwar gunakan deepak tuk kepentingan sendiri then bila kantoi dia menyorok bawah kain jijah.....pastu datang pulak si rafizi yg bebal cam haram,last last semua kontoi sebab semua bodoh cam celaka haramjadah

  • bro yul says:
    January 6, 2013 at 9:44:00 PM GMT+8

    aku dngr nama deepak nie pun dah naik menyampah saper nak pecaya kat anjing upahan nie???duk belit cerita sama jer...si rafizi lembu nie biasa la saper x kenal si pembohong nie mcm mana majikan dia mcm tu jugak la si lembu nie....

  • kakbedah says:
    January 6, 2013 at 9:53:00 PM GMT+8

    nampak gay macam deepak nie sedang menjerut leher sendiri... dia tau yang dia x mungkin akn menang tapi dalam kekalahan dia tue dia nak heret ramai sekali dgn dia.. hahahaha.... alang2 menyeluk perkasam biar bawak rafizi skali jadi ikan masam... heheheh

  • DON MELAYU says:
    January 6, 2013 at 10:25:00 PM GMT+8

    aku ingat anwar ni bijak sangat dlam berpolitik ni..tp ada jgak la bdoh dia...dia pnya strategi semua org blh baca..dari hari dia buat penafian yg dia tak kenal deepal,walhal dalam pndedahan dia sebelum tu deepak takde sebut pn yg dia buat smua tu atas sruhan anwar,tp dia plak yg klut...nmpak prancangan ngan deepak tak mnjadi,dia msukkan pulak si lembu dlam dia pnya strategi..tp pham2 lah klau dh otak lembu msti bdohnya tahap lembu..kdang2 aku tergelak ngan kebdohan diorng ni..nmpknya parang makan tuan sndri kali ni...hahahahha...

  • kakbedah says:
    January 6, 2013 at 10:27:00 PM GMT+8

    s this something of a riddle or a smoke signal to Deepek that he should brace for impact once Pakatan takes over after PRU 13.A snake have double tongue and can never move forward straight.

  • General Aladeen says:
    January 6, 2013 at 11:17:00 PM GMT+8

    Weyyy!! Kantoi Lagi Anwar!! rakyat dah hilang kepercayaan kat you la!! after kalah GE13 baik letak jawatan jaga cucu kat rumah la!!

  • Singham Iyer says:
    January 6, 2013 at 11:20:00 PM GMT+8

    Deepak!! ko malukan kaum india la dei!! sifat you nie sama macam lalang!! kejap sini,kejap sana!! tiada pendirian langsung!! tak malu ke dei kerja untuk anwar??

  • Chulbul Pandey says:
    January 6, 2013 at 11:25:00 PM GMT+8

    i feel like its just another Drama directed by our Drama King AnwarIbrahim!!

  • Mohd Imran says:
    January 6, 2013 at 11:27:00 PM GMT+8

    deepak & anwar, if you wanna win in next GE. try helping the public and win their votes.not by coming up with rubbish stuff about someone and use it to get votes!

  • Aaron says:
    January 6, 2013 at 11:31:00 PM GMT+8

    Cheap Technique done by Cheap People! Hello,you orang tak malu ke? so many times kantoi!! aduii..muka tebal weii..deepak! better dont enter malaysia la..kang kena kick dgn kaum sendiri!

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)