Saturday, January 12, 2013

Himpunan 121: Anu Shamsidar muat masuk 100 ribu?


Celah mana mereka nak letakkan lebih dari 30 ribu? Bontot awnar atau Shamsidar punya uck uck ...?


Sedangkan pada pukul 12 tengahhari hanya baca berikut:

1. Masjid Negara - 3,000
2. Pasar Seni - 750
3. UM- 1,000
4. KLCC- 1,000
5. Brickfields- 200
6. Jln Sultan- 1,000
7. Dataran Merdeka - 0
8. KSS Kg. Baru - 400
9. Stadium Merdeka & persekitaran - 6,000
10. Lain2 kawasan - 3,890
Jumlah keseluruhan - 17,240

Dalam pukul 3 pun ada dalam 19 ribu sajer.


Kah kah kah ... 100 ribu. Malaysiakini siap spin ....

RM0 12/1: According to the police's Twitter update, 80k people are in the stadium as at 2.45pm, while Mkini estimated 25k more outside./MKINI 

Siap doctored gambar berikut:


Malaysia Insiders tipu berikut:



Nah tengok gambar berikut dan tanya ada penuh ke stadium 30 ribu kapasiti yang mana kerusi ada 21 ribu dan standing ada dalam 7-9 ribu kapasiti?

Katalah masuk upper terrace semua ada 40 ribu kalau bersempit2 ....kot?


Ada penuh ka? Kah kah kah ....Ada 1 juta ka? Mat Sabu? Kah kah kah ... 

Mana nak menang election?

Nak menang dan perintah malaysia, satu parti saja dah boleh penuhkan macam berikut:






4 comments:

  • Anonymous says:
    January 12, 2013 at 6:15:00 PM GMT+8

    Bro...tajuk lu SADISSSSSS sgt....terkesima aq.......

    muahahahahahahahhahahahah

  • Anonymous says:
    January 12, 2013 at 6:17:00 PM GMT+8

    Mintak izin saye nak promote blog saudara, biar kawan2 saye boleh compare blog pro BN and pro PR...n jgn lupe esok beli surat khabar cine buat2 tgk gambar perhimpunan hari nih. Paper melayu rasenye xkan keluar gambar kot..ha3

  • Anonymous says:
    January 12, 2013 at 6:18:00 PM GMT+8

    kapasiti stadium 25 ribu. selepas stadium merdeka renovate dan VI stand di robohkan, kapasiti 40 ribu dulu hanya bleh muat 25 ribu hari ni. atas padang 5 ribu. so kalau penuh pun hanya 30 ribu. mana lagi 970 ribu penyokong? kata nak kumpul 1 juta.

  • Anonymous says:
    January 12, 2013 at 6:32:00 PM GMT+8

    Stadium Merdeka xruntuh pun blh muat 80K tu.....hehehe

fda

Get your volunteer initiatve funded!

Link2Me WeLinkBk (254)