Saturday, January 12, 2013

Himpunan 121: Akarumbi PAS malu datang, Tak setuju kongsi "Allah"


Ramai akarumbi PAS melihat HRK yang mereka dikerah adalah untuk menutup tekanan pada PAS mutakhir ini yang termasuk juga tekanan kerana Hadi dan Mat Sabu serta Nik Aziz setuju pada kehendak agenda  DAP Evangelis untuk untuk guna kalimah Allah bagi gereja tertentu murtadkan orang Islam.

Menurut Flying Kick SINI, usah harap 1 juta ... 100 ribu pun belum tahu


Dengan perhatian pada HRK, ianya dapat mengetepikan perhatian terhadap isu kalimah Allaah yang kini panas setelah Tuanku Sultan menentang penggunaan di Selangor. Tuanku pernah ingatkan usah terpedaya dan tegur Khalid Ibrahim tentang pemikiran bebas. Baca blog SINI

Ada sekumpulan peguam mengatakan Tuanku tak ada hak berusara dalam hal ini. Keliang pariah kurang ajar ... babi sundal!

Sebenarnya Tuanku ada hak untuk menyuarakan pandangan. JAIS perlu tegas dalam hal ini. Baca Utusan SINISemalam ramai pihak bersembahyang bersama Tuanku Sultan di masjid Shah Alam dan menyuarakan bantahan. 1500 hadhir lepas sembahyang dan 100 NGO ikut sama. Baca SINI.Ada berpandangan bahawa PAS perlu bertanggungjawab dalam kemurtadan orang Islam dengan tindakan mereka ini. Baca pandangan Prof Tan Sri Shukor Husin SINI


Si Guan eng kini ambil pendirian cuci tangan.


JATI dah berhasrat nak anjurkan perhimpunan besar-besaran. Baca SINI.


Ini yang buat ramai ahli PAS malu nak bersama dalam HRK. Ramai sedar ianya untuk kaburi isu kalimah Allah.


PAS menyedari dan kini kian tertekan dalam isu kalimah Allah termasuk penentangan golongan ulama berpengaruh dalam parti itu seperti Timbalan Mursyidul Am, Datuk Dr. Haron Din dan Ketua Dewan Ulama, Datuk Harun Taib dilihat cuba menjernihkan kembali keadaan.

Cikgu PA nak putar belit kata pendirian Hadi tidak bermaksud parti itu menyokong perkataan God dalam Bible diterjemah kepada Allah.

Babi Cikgu Pa ... tak takut ka pada Allah ke untuk putar belit sedemkkian rupa? Apa benda yang kenyataan Presiden jelas tetapi media tidak lihat secara keseluruhan? Baca Utusan SINI


Ingat orang tak fahamkah bila Nik aziz buat kenyataan arah Majlis Syura kaji semula pendirian tentang Kalimah Allah. Baca di Blog SINI

Maksudnya Majlis Syura bukan Ahli Sunnah Wal Jamaah tapi nak jadikan Ahli Politik Wal Ikut SUka Nik Aziz. Buakn suruh kaji tapi suruh tukar oleh Raja Kafir.

Baca apa Qardawi kata SINI dan bukan ulamak sesat yang tuhan

3 comments:

 • Jijan Mali says:
  January 12, 2013 at 2:07:00 PM GMT+8

  Tolak PR dlm PRU13 ni. Satu undi untuk PR adalah satu undi untuk PAS-pis-pus, DAPpigs, P'Gay'R dan
  satu undi untuk tuhan 'Allah Trinity' DAPpigs mereka tu. Jangan kita gadaikan masa depan anak-anak
  dan cucu kita dengan memangkah parti-parti yang bersekongkol bawah PR dlm PRU13 nanti.....

 • Anonymous says:
  January 12, 2013 at 6:24:00 PM GMT+8

  aku nak tengok ape komen puak2 ni bila dalam bible tu ade tertulis 'In the name of Allah, Son of Allah and The Holy Ghost'..astargfirullah hal'azim!!!!! kan dah bercanggah dengan sifat Allah tu..sedar la sikit..tolonglah..kami merayu..jangan di jual agama tu di atas kepentingan politik..Parti PAS/Islam tapi agenda DAP/Kafir.

 • Anonymous says:
  January 12, 2013 at 6:25:00 PM GMT+8

  aku nak tengok ape komen puak2 ni bila dalam bible tu ade tertulis 'In the name of Allah, Son of Allah and The Holy Ghost'..astargfirullah hal'azim!!!!! kan dah bercanggah dengan sifat Allah tu..sedar la sikit..tolonglah..kami merayu..jangan di jual agama tu di atas kepentingan politik..Parti PAS/Islam tapi agenda DAP/Kafir.

fda

Link2Me WeLinkBk (254)