Wednesday, January 16, 2013

Hari ke 30: Hadi tak berniat nak jelaskan Amanah


Hiimpunan Pembangkang #KL112 ala Khawarij tempoh hari menjadi bukti bahawa Haji Hadi sama sekali tidak akan menarik AMANAT MUNGKAR yang pernah dikeluarkan 1981.

Haji Hadi yang pernah meminta slot selama 1 jam di TV3 atau TV1 itu tidak mengambil peluang langsung walau seminit untuk menjelaskan tentang AMANAT MUNGKAR sepertimana yang beliau nyatakan sebelum ini.

Jika Haji Hadi menggunakan kebijaksanaannya, pasti beliau boleh menjelaskan tentang AMANAT MUNGKAR tersebut kerana beliau mendapat liputan yang lebih luas daripada TV3 mahupun TV1 pada ketika itu.

Berikut adalah media-media gergasi selain media-media tempatan yang juga turut hadir untuk membuat liputan pada hari kejadian:

1. Channel News Asia
2. Al-Jazeera
3. Wall Street Journal
4. Edmonton Journal
5. Oman Daily

Penjelasan Haji Hadi berkaitan AMANAT MUNGKAR ini bukan sahaja akan disebarkan diseluruh Malaysia malah ia juga pasti akan tersebar diseluruh dunia. Namun, di mana kebijaksanaan beliau dalam mengambil peluang itu..??

Benarkah Haji Hadi ingin menjelaskan hal AMANAT MUNGKAR seperti yang beliau nayatakan sebelum ini..??

Atau ia adalah helah yang dipelajari daripada Anwar Ibrahim untuk mengalihkan isu AMANAT MUNGKAR-nya yang kian memakan diri di hujung usia tuanya..??

Anda nilaikan sendiri..

2 comments:

 • Anonymous says:
  January 16, 2013 at 10:17:00 AM GMT+8

  Ulamak adalah pewaris nabi. Hadi adalah ulamak palsu. Musailamah al-Kazzab adalah nabi palsu . Maka dengan sendirinya HADI AWANG adalah pewaris kepada MUSAILAMAH AL-KAZZAB. Kesimpulannya : ULAMAK PALSU ADALAH PEWARIS KEPADA NABI PALSU. Itu sebab mengapa Hadi Awang mahu mempertahankan Amanat Songsangnya walau pun Majlis Fatwa Kebangsaan jelas menolak dan mengharamkan Amanat tersebut. Wallahualam.

  mtk

 • Anonymous says:
  January 17, 2013 at 8:46:00 AM GMT+8

  Di akhir zaman nanti para ulamak adalah terdiri dari kalangan manusia yang paling jahat dikalangan mereka - hadith

fda

Link2Me WeLinkBk (254)